Hejka!
Ale mnie przez ostatnie dni ściorało - jakaś grypa jelitowo-żołądkowa :-( biegunka, wymioty, ból całego ciała i temperatura ponad 39 stopni
Na szczęście dziś już jest dobrze - mam nadzieję, że już nie wróci
Magic - dziękuję za informację o tym inofolic :-)
Justi - co do mdłości i wymiotów, to chyba nie ma reguły - ja w ciąży z synkiem wymiotowałam cały pierwszy trymestr. Z obserwacji moich koleżanek wynika, że wymioty i mdłości absolutnie nie są powiązane z płcią dzidziusia, więc spokojnie
Aljul - zdrówka dla synka i dla Ciebie! trzymam kciuki za Twoje wiosenne staranka
Małe liski - będzie dobrze kochana! Jestem przekonana, że terapia pomoże synusiowi
trzymam mega mocno kciuki za poniedziałek &&&&&
Losiczka - mega gratulację!!! super, że udało Ci się spełnić marzenie :-) a Amelka przesłodka
Anufifi - dobrze, że trafiliście na jakiegoś normalnego lekarza, któremu faktycznie zależało na postawieniu diagnozy. Dużo przecierpiał Twój synek, ale teraz już będzie z górki ...
zdrówka życzę! powodzenia w różowych staraniach &&&&
Lewka - witaj i powodzenia!
Piranha - dziękuję za odpowiedź
ale Ty masz piękne te kociaki - takie futrzaste kuleczki ... super! Udanego weekendu u teściów!
Airfix - mi się też bardziej podobają te pierwsze oprawki
Muszę się pochwalić, że u mnie skończyli już całą robotę (tj. stan surowy z dachem). W poniedziałek ostatecznie rozliczę się z wykonawcą i w zasadzie to tyle - czekam na kolejny etap, tj. wstawianie okien i już muszę zacząć szukać wykonawców do instalacji, tynków itp. - to podobno jest dopiero jazda ;-)
Maran - jestem przekonana, że i z trójką dzieciaczków wspaniale sobie dasz radę. To chyba taki wiek - mój syn też ma 5 lat i normalnie niekiedy tak mi działa na nerwy, że nie potrafię wytrzymać
a ma momenty, że jest naprawdę grzeczny
mam nadzieję, że z tego łobuziarstwa wyrośnie
i tak pewnie będzie z Twoją córcią. A za trzeciego bobaska nieustająco trzymam &&&&
Iweet - bardzo dobre podejście kochana! Oby się udało! Trzymam mocno kciuki za dwie kreski &&&&
Matik - ale zafundowałaś ładne mieszkanko swojej Maleńkiej
Justi - odpoczywaj kochana, a nie zamartwiaj się na zapas ;-) oby synuś nie przywlókł nic z przedszkola! A Ty może zrób te badania - lepiej wiedzieć na czym się stoi. trzymam kciuki &&&
Udanego weekendu!!!