reklama
małe liski
Fanka BB :)
umalowałam się, wyszykowałam - jestem gotowa do wyjścia
Dziewczyny, trzymajcie kciuki za dobre wyniki i za różową wiadomość !
anufifi
tęsknię...
Trzymam kciuki
Matik2012
umalowałam się, wyszykowałam - jestem gotowa do wyjścia
Trzymam kciuki bedzie dobrze
małe liski
NASZA MALEŃKA MA SIĘ BARDZO DOBRZE!!!! JEST ZDROWIUTKA, MALUTKA, PRZEPIĘKNA!!!!!
....Unoszę się 2 centymetry nad ziemią :-)
STARACZKI NIE PODDAWAJCIE SIĘ, WALCZCIE O MARZENIA - ONE SIĘ SPEŁNIAJĄ! JEŚLI MI SIĘ UDAŁO TO TYM BARDZIEJ WAM SIĘ UDA!!! TO PIERWSZA DZIEWCZYNKA W RODZINIE MOJEGO M. (W LINII TEŚCIA - PIERWSZA OD PONAD 100 LAT)
WYMODLONA I ZAPLANOWANA DZIĘKI WAM! PIRANHIU :********
....Unoszę się 2 centymetry nad ziemią :-)
STARACZKI NIE PODDAWAJCIE SIĘ, WALCZCIE O MARZENIA - ONE SIĘ SPEŁNIAJĄ! JEŚLI MI SIĘ UDAŁO TO TYM BARDZIEJ WAM SIĘ UDA!!! TO PIERWSZA DZIEWCZYNKA W RODZINIE MOJEGO M. (W LINII TEŚCIA - PIERWSZA OD PONAD 100 LAT)
WYMODLONA I ZAPLANOWANA DZIĘKI WAM! PIRANHIU :********
małe liski
Piranha
Hejka! Jeszcze was nie doczytałam ale musiałam szybko znaleźć post małe liski :-)
małe liski, strasznie się cieszę i po raz kolejny z całego serducha i z całych sił GRATULUJĘ bo zrobiłaś naprawdę bardzo wiele (chyba najwięcej z nas ) by mieć upragnioną córeczkę, niech mała księżniczka rośnie zdrowo ku uciesze zapewne całej rodziny :-) ....i niech szczęki co po niektórym mało życzliwym opadną z wielkim hukiem na podłogę
Daria, siostra powinna sprawdzić w 3 dc LH, FSH, estradiol i testosteron, może też wtedy prolaktynę zaś w połowie fazy lutealnej (czyli w 7 dpo gdy FL trwa 14 dni) progesteron.
małe liski, strasznie się cieszę i po raz kolejny z całego serducha i z całych sił GRATULUJĘ bo zrobiłaś naprawdę bardzo wiele (chyba najwięcej z nas ) by mieć upragnioną córeczkę, niech mała księżniczka rośnie zdrowo ku uciesze zapewne całej rodziny :-) ....i niech szczęki co po niektórym mało życzliwym opadną z wielkim hukiem na podłogę
Daria, siostra powinna sprawdzić w 3 dc LH, FSH, estradiol i testosteron, może też wtedy prolaktynę zaś w połowie fazy lutealnej (czyli w 7 dpo gdy FL trwa 14 dni) progesteron.
Ostatnia edycja:
reklama
Matik2012
Małe liski superasnie
Podziel się: