Witam porannie
Macy Ja od tamtego serduszka nawet przez sekundę nie pomyślałam o kolejnym
mi przyszło jeszcze do głowy imię Łukasz (Lukas)
tutaj kilka podpowiedzi
http://pl.wikipedia.org/wiki/Najpopularniejsze_imiona_na_%C5%9Bwiecie
często jest tak, że dzieci po prostu rodzą się już ze swoimi imionami... Mam znajomych , który chłopczyk miał nazywać się Sebastian, a jak już pojawił się na świecie dali mu imie jednogłośnie takie jakie nosi jego Tata czyli Michał , bo był jego kopią i uważali, że nie może być inaczej
no i jest Michał Senior i Michał Junior
Anufifi kochana nie masz za co przepraszać....
musisz wiedzieć, że nasza Piranhia ma taką wiedzę , której pozazdroscił by jej nie jeden lekarz
dlatego wierzę , że z jej wskazówkami i pomocą doczekasz się II pięknych kreseczek na teście
Trzymam mocno kciuki by tak właśnie było &&
Piranhiu mam Magnefar B6 MAX i chyba właśnie spróbuje jeść choć po pół tabletki może akurat na te bóle brzucha mi pomoże ... Dziękuję za kolejną radę :*
Zasładzaj nas zdjęciami futrzastych, bo jak ich widzę to aż buzia mi się do monitora śmieje i załuję, że nie można ich przez ekran przytulić, pogłaskać
Małe liski będzie niespodzianka tymbardziej, że dokładnie 5 lat temu w m. Urodziny też zrobiłam test ciążowy i oświadczyłam mu tę nowinę
no i jest Wojtuś
M. trochę był wczoraj nie w sosie jak mu powiedziałam, że akurat w jego urodziny idę na wizytę do ginka ...
szybciutko z chłopakami usłyszałaś upragnione serduszko <3
Agniesia, Hania to są imiona , które zdecydowanie mi się podobają ...
Macie jeszcze trochę czasu na pewno z m. I chłopcami dojdziecie do wspólnego kompromisu
i Wasza księżniczka będzie miała piękne imię
Iweet84 trzymam kciuki za wyraźne II kreseczki na teście
Ja oczywiście w pracy gdzie sezon chorobowy .... jutro m. wysyłam z Wojtkiem do lekarza , bo kaszle od kilku dni strasznie mam nadzieje, że usłyszą diagnoze osłuchowo czysty, ale leki jakieś dostaną... oby tylko nie było np. zapalanie oskrzeli
Sama najchętniej bym wszystko załatwiła, ale jestem uwięziona w pracy
Miłego dnia