Dzien dobry :-)
Nuśka wolne miala...znaczy sie teoretycznie, w domu wszyscy sie pochorowali i robie za doktora od tygodnia
Ola miala katar w kosmos, po lekach troszke sie uspokoilo, jutro musze pobrac jej wymaz z noska i zaniesc do poradni na badania, bo byc moze znowu cholera gronkowiec sie obudzil i daje o sobie znac
Z wiekszym dzieckiem jutro ide do lekarza, mamy juz wszystkie wyniki badan, nascisnienie pelna geba ( co prawda miesci sie w granicach lagodnego no ale jednak ). W poniedzialek cisnienie mu wyskoczylo takie, ze sam sie przestraszyl, serducho go bolalo caly dzien, ale potem to sam sie nakrecal
Poza tym co u mnie...@ przyszla w terminie, staranka musialam odlozyc po nowym roku, poniewaz za miesiac ide na operacje kolana :-( Myslalam ze uda sie ja odwlec w czasie, no ale niestety. 13-go grudnia mam zabieg
Takze z dwojga zlego, przynajmniej po - pokibluje sobie w domku ze dwa tygodnie
zakrecia juz jestem kochana moja !!!! :* Jak u Was ??? Czy moge prosic o zdjecia malego szkraba ???
Pogoda wymarzona na spacerki, wczoaj powiedzialam do Ł. ze jak tak ma wygladac zima to ja prosze bardzo, bynajmniej nie bede musiala kupowac nowej kurtki, bo w moj plaszczyk z zeszlego roku no niestety...by sie mnie jeszcze z pol zmiescilo
Dorcia co to za skurcze wyczytalam ze masz ???albo zle wyczytalam ??? Na kiedy Ty masz kochana w ogole termin ? :-) W zeszlym tygodniu moja przelozona w pracy dowiedziala sie ze jest w ciazy. W sumie to dowiedzialysmy sie razem, bo stalam wtedy kolo Niej. A babeczka delikatnie mowiac miala przerabane, bo dowiedziala sie dwa tygodnie temu o nawrocie choroby ( miala stwierdzony rak szyjki macicy, zarazony fragment usuniety bodajze rok temu i teraz niestety nawrot duzo wyzej, na wiekszym fragmencie ), miala powiedziane przez swoja gin, ze albo teraz albo dopiero za jakies 4msc po zabiegu. W tym msc po pojawieniu sie @ miala umawiac sie na zabieg. Heh, przynioslam jej w zeszlm tygodniu moj test z domu 10-tke i mowie - No rob, przeciez Ty masz dzis 18-ty dzien po owulacji, wez mi nie gadaj ze to wszystko przez CLO. Zrobila nasteonego dnia, krecha sie pojawila, ale nie wierzyla, w piatek powtorzyla - krecha piekna, betka cos okolo 60
W pn byla na usg, dzwonila ze jest kropus
Rozczulilo mnie to i utwierdzilo w tym, ze dzieci same najlepiej wiedza kiedy maja sie pojawic
piranha jak kocurki ?? szale zapuszczone ?? Choc patrzac za okno ja nie wiem czy one sie Wam na cokolwiek przydadza
u mnie cykle wrocily do normy co mnie cieszy wyjatkowo, ale staranka musza zostac przelozone po Nowym Roku.
kopciuszek witaj, staraj sie pisac jednego posta pod drugim jesli moge prosic
I jesli jestes zdecydowana z Nami zostac to poprosze do date najblizszej @, ktory cykl sie staracie i o jaka plec.
matik doczytalam o dziewczynce
Strasznie sie ciesze
!!! czadowo jednym slowem, spelnilo sie Twoje chyba najwieksze marzenie a jak mala bedzie miala fajnie - z dwoma starszymi bracmi u boku strach jej bedzie obcy :-)
kiruś kiedy wracasz ??????????????? a moze juz wrocilas ??:-(
Odszukalam liste staraczkowa takze dziewczynki po terminie @ : Elisse, gdusia , Justi proszę o daty grudniowych @ Jesli sa jakies zmiany odn.naniesionych juz terminow poprosze o informacje
kate, Verita, maggie i proszę o Wasze terminy,bo nawet nie mam listopadowych przeoczyłam przepraszam.
Starających się : 11
Oczekujących na staranka : 3
LISTOPAD 2014 :
Elle87- termin @ 15.11 ( 7 cykl starań )
Kiraa - termin @ 15.11 ( 3 cykl starań )
iweet84 - termin @ 18 .11 ( 4 cykl starań )
elisse - termin @ 30 .11 ( 3 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .11 ( 5 cykl starań )
Verita - termin @ .11 ( 3 cykl starań )
kate.. - termin @ .11 ( 4 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2014 :
Nuuuśka - termin @ 03.12 ( 19 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 09.12 ( 7 cykl starań )
gdusia_- termin @ .12 ( 3 cykl starań )
Justi - termin @ .12 ( 6 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
ania_g21 ( wiosna 2015 )
Airfix ( wiosna 2015 )