reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Faktycznie coś u nas cicho
Zakeciu, dziękuję, że pytasz. U mnie cisza, tzn ten cykl muszę odpuścić, ze względu na torbiel na jajniku. Od 15dc mam brać dupaston, także do tego czasu na pewno owu mieć nie będę, a potem, gdyby nawet coś, to jak odstawie dupka to, to to się nie utrzyma, więc musimy odpuscić. W między czasie musimy zrobić badanie nasienia (tego jakoś się boje) i kolejny cykl już stymulowany. Zła jestem, że to wszystko tyle trwa, ale widać los chce mnie nauczyć pokory, bo bawić się w Pana Boga nie można....
Super, ze uczycie się siebie na wzajem z Synkiem. Wklejaj jak najwięcej zdjęć :)

Małe liski, dobrze, że mdłości powoli mijają, chyba 2 trymestr ciąży taki najprzyjemniejszy jest ;)Głaski dla brzuszka!
Pozdrowionka wszystkim!

reklama
Małe liski fajnie, ze juz te nieprzyjemne aspekty ciazy mijają teraz bedziesz sie cieszyc kopniaczkami :)
Dorcia I jak tam u Ciebie juz w domu jestes? Brzuszek sie uspokoił?
Ana jak tam u Ciebie? Maluszek sie ujawnil wreszcie, czy bedzie niespodzianka do samego porodu?

Lilly alez ten czas szybko leci... juz prawie koniec pierwszego trymestru :szok:

Nuska
a co tam u Ciebie? Masz jutro wolne? Moze wlecisz I napiszesz co u Ciebie? Jak tam z tym zabiegiem? kiedy termin?
Kira I Ty juz dawno nic sie nie odzywalaś...? Jak tam sie sprawy mają?
Macy jak u Was? Skurcze sie uspokoily? Zwolnilas troche tempo?

Piranha
a u Was jak?

U mnie nic nowego, czekam na sobote bo wowczas maja do mnie przyjechac rodzice na 2 tygodnie :) po za tym nic nowego...

Gdusia
&& za pomyślność, zeby szybko sie wszystko ułożyla I byś mogla spokojnie powrócic do staranek...

witajcie dziewczynki,
Zakrętko jak super że do nas zaglądasz :-) pięknie to wszystko opisałaś
Dorciu oby skurcze odpuściły
Lilly ale leci suwaczek, już za dwa tygodnie prenatalne, szok, trzymam kciuki
U mnie kolejny cykl zaczęty, @ przyszła dzis z jednodniowym opóźnieniem, więc nadzieja była. Fajnie jakby jeszcze w tym roku się udało zaciażyć, ale co cykl to wraz z okresem lekki dołek łapię
Chwilę mnie nie było, ale czytam cały czas, mieliśmy pogrzeb babci męża, więc jakoś tak troszkę nieobecna byłam

kopiuszek ...mam nadzieje ze tak dotrwam do przyjazdu m ....boje sie tylko ze ten całkowity brak sluzu płodnego bedzie przeszkodą ...na ta chwile jedynie moge go " wygrzebać " .
Gdybyście dziewczyny napisałay czy w takim przypadku sosowac przy serduchu jakis lubrykant lub czy w takiej sytuacji serducha moga być włacznie z dniem owu ??? no bo jak inaczej przetrwają plemniczki ?:sorry::baffled:

Maran-atha, kochana jesteś, ze pamiętasz. Dzisiaj właśnie mam wizytę. Jestem po USG i wszystko jest w porządku. Mały jest małym i jego stopy są 3 centymetrowe. ;-) Wszystko w normie. Tylko buzki nie chciał pokazać. Teraz leże PID ktg, bo jeszcze chcą sprawdzić skurcze. Akurat jak mnie podpinali, jeden się pojawil.
Kate, Tobie tez dziękuję, bo pytalas kilkakrotnie. :*
Anufifi, rzecz w tym, że przy staraniach o dziewczynkę śluz ma być gęsty, kremowy, a nie typowo płodny.

Pozdrawiam Was ze szpitalnego łoża. ;-) Jeszcze porodowke ide zobaczyć.

W tym momencie w Nicei
Wraca 21 grudnia; /
Kwiecień super miesiac na narodziny; )
po suwaczku wnioskuje ze masz dziewuszke i planowałas przystojniaka ::)

Ostatnia edycja:
Macy to super że wsio ok !!! Wielka stopa powiadasz ??? Buziuleńki nie pokazał a siusiaka widziała mama ? Najważniejsze że macie się dobrze ! Brzuś urósł ? Może jakąś fotkę zapodasz ?
U nas ktg nie robią wcześniej jak koło 32 tc ...ciekawe dlaczego !???

Maggie już niebawem Cię @ zaskoczy i nie przyjdzie !!! ZACISKAM !!!:tak:

Nuuśka ????????????????????????? Gdzieś Ty !!! Nawet na FB Cię nie widzę !

Zakręcona
duży buziak dla Igorka !!!

reklama
dzien dobry wszystkim

Matik doczytalam ze bedziesz miala córeczkę :) gratuluje :)
gratuluje zaciazonym dziewczynom niesety nie pamietam wszystkich nikow bo czytam po troszku bo brak czasu ;/
vivienka i macy gratuluje zdrowych synkow :)
a jak tam staranka u verity bo nie moge znalesc;/
i jak po wizycie ilaczka tez nie doczytalam ;/ wszystkie dzieci w domu chore wiec mam urwnie glowy ;/
starajacym sie zycze szybkich rezultatów :)

Kasia uk doczytalm twoj post , cos cudnego i znam u mnie w rodzinie tez przypadek ze wuja dzieci nie moze miec a maja teraz 3 :) zycze ci zeby wszystko juz bylo jak najlepiej :)

Ostatnia edycja:
Do góry