Cześć dziewczyny
Piranhiu test owu w końcu łaskawie pokazał Pik w piątek wieczorem, ale ponieważ nie mam możliwości starania się rano w niedziele przy Wojtku, staraliśmy się sobotę wieczorem ok 26 h po teście ... pozatym kombinowałam skoro pęcherzyk w czwartek miał 22 mm no to nie chciałam czekać do niedzieli , bo pewnie było by za późno
tak jak w tamtym cyklu ... zbijałam Ph i zobaczymy co z tego wyniknie... denerwuje się tylko, bo jak zerkniesz na mój wykres chciałam osłabiać żołnierzyki , a w końcu w godzinach zero serduszka były co drugi dzień z zakwaszaniem ... powiedz mi czyli w związku z tym robiliśmy wszystko by mieć drugiego synusia ?
dziś jeszcze nie zmierzyłam temperatury .... więc cykl totalnie zwariowany ...
Nusia ehh współczuje sytuacji z teściową ...
wywoływałyśmy cię wielokrotnie , a ty zniknełaś jak kamień w wodę
na szczęście powróciłaś
;-)
podpalenie ? to straszne co musiałaś przejść oby teraz z każdym dniem los był dla ciebie łaskawszy, a teściowej w końcu trzeba jakoś ukrócić nos
Matik, Małe liski no to w środe trzymam mocno kciuki && ale będą emocje
Macy przykro mi z powodu śmierci babci..
uważam,że podjeliście słuszną decyzję choć na pewno trudno , że nie jedziecie na pogrzeb
nie ciekawe to twoje stawianie sie brzucha hmm kiedy masz kolejną wizytę ?
Wydawałoby się , że magnez jest ogólnie dostępny, a tu prosze u ciebie jest kłopot z jego zakupem ...
dziewczyny mają rację musisz wzbogacić swoją dietę o magnez
Jak wzbogacić dietę w magnez?
Zakręcona no to Igorek robi mamie psikusa i każe na siebie czekać
jeśli nic do czwartku nie ruszy ( w co wątpie) to pewnie od razu dadzą ci kropłowke na wywołanie , więc za długo na patologi to nie poleżysz , ana weekend Igorek bedzie już na 100% z Tobą
Maran może rzeczywiście to ta skórka z jabłka siadła córeczce
mam nadzieje, że teraz już lepiej
Kate <przytulam>
i dołączam się do ciebie , bo też już mam dość
wydaje mi się, że np. u mnie może za dużo dale zakwaszaczy i nie pozwalam przeżyć choć jednemu żołnierzykowi
sama już nie wiem jak się teraz nie uda ... co zrobić by było dobrze w kolejnym cyklu .... bo diety już mam serdecznie dość :[ mam chwile, że chce to wszystko rzucić i po prostu się starać, a nie podczas starań myśleć żeby nie mieć O ... żeby nie mieć za dużego Ph i jak go zbije .... przyjemność ze zbliżeń żadna