maggie2205
Fan(ka)
Kate ja myślę że w następnym cyklu Ci się uda. Naprawdę te działania na dziewczynkę to dodatkowo nie sprzyjają chyba poczęciu. Ja chciałam spróbować O+12 ale owulka zrobiła mnie w konia i miałam test pozytywny w sobote więc w niedziele powinna być, a już zgłupłam bo w niedzielę to miałam cały dzień rozciągliwy śluz i bólu zero. Dodatkowo kreska wieczorem na teście nadal była może ciut bledsza a bólu zero. Zastanawiam się czy w tym cyklu wogóle ta owulacja była. Na dodatek w piątek już mnie zmogło że zasnęłam przespałam ciurkiem 12 godzin, chyba naprawde bylam przemęczona ... Ale też tak sobie myśle że ciągle mi nie sprzyja a to za duże zakwaszanie a to choroba a to mąż nie da rady :-(Teraz postanowiłam ze kupuję sobie inofolic i witaminy dla męża bo słabo to widzę :-(
Iweet także mam dołek, moje wszystkie koleżanki w ciąży są, jedna w pracy też i normalnie czasami chce mi się ryczeć, dodatkowo ta jesien taka niefajna
Matik, Liski trzymam kciuki za dziewczynki u Was, u mojej koleżanki lekarz w tym tygodniu co Wy jesteście dzisiaj jej na usg prenatalnym powiedział że widzi siusiaczka
Zakręciu widzę że nie chcesz nas opuścić :-)
Elmo to znaczy że mogłabyś otworzyć swoją działalność, fajnie że się realizujesz i coś robisz
Iweet także mam dołek, moje wszystkie koleżanki w ciąży są, jedna w pracy też i normalnie czasami chce mi się ryczeć, dodatkowo ta jesien taka niefajna
Matik, Liski trzymam kciuki za dziewczynki u Was, u mojej koleżanki lekarz w tym tygodniu co Wy jesteście dzisiaj jej na usg prenatalnym powiedział że widzi siusiaczka
Zakręciu widzę że nie chcesz nas opuścić :-)
Elmo to znaczy że mogłabyś otworzyć swoją działalność, fajnie że się realizujesz i coś robisz