maggie2205
Fan(ka)
Nuusia, Airfix rozumiem Was z teściowymi, mam niestety podobnie, ale do co do wnuków to u mnie teściowa ma jednego więc jest jej oczkiem w głowie i wszystko by dla niego zrobiła... Ale do naszego życią wtrąca się non stop, teraz truje mi głowę bym sprzedawała wszystkie rzeczy po małym, ja nawet nie chcę by wiedziała że się staramy, czy że cokolwiek planujemy. Co do rodziny no cóż, u mnie żona brata jest chrzestną i o urodzinach mojego wiktorka nawet życzeń nie dostał, ani nie zadzwonili, także tak to dla mnie było przykre, a żona kuzyna którą widziałam dosłownie ze 3, 4 razy bo mieszkamy daleko, pamiętała
Airifx przykre to że babcia tak traktuje swojego wnuczka ...
Nuuuśka, te teściowe, czasami to potrafią tak wbić szpilę ...a to oczywiście z troski o nas. Rozumiem Cię doskonale
Zakrętko ale Igorek uparciuszek, tak mu tam dobrze chyba, ale chłopcy ponoć są leniwi i nie chcą wychodzić ;-)Życzę Ci by jak już się zacznie poszło sprawnie i szybko
Miłego wieczorku kobitki
Airifx przykre to że babcia tak traktuje swojego wnuczka ...
Nuuuśka, te teściowe, czasami to potrafią tak wbić szpilę ...a to oczywiście z troski o nas. Rozumiem Cię doskonale
Zakrętko ale Igorek uparciuszek, tak mu tam dobrze chyba, ale chłopcy ponoć są leniwi i nie chcą wychodzić ;-)Życzę Ci by jak już się zacznie poszło sprawnie i szybko
Miłego wieczorku kobitki