Hello! Tęskniłam ale nie nadrobiłam
Dziś miałam zwariowany dzień, rano gotowanie obiadu, potem pojechałam z dzieciakami do cioci (byliśmy zaproszeni), potem z Krzysiem do dentysty - miał drugą wizytę na której wyczyszczono kanały, dopiero za 3 tygodnie zakładanie plomby, znów był bardzo dzielny. W drodze powrotnej zrobiłam zakupy i dopiero późnym wieczorem wróciłam do domu - dzieci zasnęły dopiero o 23
małe liski, jak się czujesz, już lepiej?
zakręcona, co za lekarz Ci się trawił, nie ma to jak mobilizacja przed porodem, na pewno wszystko będzie w porządku, synek mojej siostry ważył ponad 4 kg i był to pierwszy poród - dała radę. Wagę synka mojego kuzyna oceniono zaś na 3500g a ważył jakoś 2700g. Dobrze, że już czujesz się lepiej, ja cały czas jestem myślami i kciukami z Tobą i czekam na ten Wielki Dzień
macy, a jak Ty się czujesz? Przykre, że z babcią M jest tak źle
maran-atha, hehehe, ano super z nich przytulanko-grzejniczki
Przypomnij mi please kiedy masz to USG? Matik, hahaha, przekażę. 13+1 to super czas na podglądanie nuba.
Airfix, widzę kreski na zdjęciu, ale nadal Ci wychodzą na testach? W którym dniu kolejnego cyklu zniknęły? Strasznie mi żal Twojego syneczka i z całych sił trzymam kciuki za jego zdrówko, po tym wszystkim powinien już nigdy w życiu nie chorować. Do tego Ciebie też te choróbska tak męczą
Justi, dziwne, że przy wielkości 22 mm nie ma jeszcze piku ale często u dziewczyn pik jest dopiero przy 24 mm, testuj teraz bardzo często. A masz ból owulacyjny by go wyłapać? Skoro serduszka masz już tak gęsto to kontynuowałabym nadal częste działania (czyli i dziś i jutro) a do tego zakwaszanie
kate, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Piękne mebelki, lubię takie kolory.
lili, odstęp to naprawdę najmniej ważny składnik, przypominam statystyki.
Zobacz załącznik 650245
Jeśli Ci jednak zależy na odstępie 2-3 dni to robiłabym codziennie wieczorem test owulacyjny i jeśli będzie wyraźnie negatywny to można zadziałać. Skoro pęcherzyk miał wczoraj 19 mm i dziś piku nie było to prawdopodobnie pik będzie jutro, wówczas przy wyraźnie negatywnym dziś teście można zadziałać.