so_happy
Fanka BB :)
hej
pogoda paskudna u nas, szaro, pada cały dzień
ostatnio mało pisze bo małe przemeblowanie robimy, najmłodszy będzie miał swój pokój
średni wreszcie meble do pokoju a najstarszy robi zamianę na inny pokój,
tak że się dzieje, malowanie, przemeblowanie
mili poczytaj wstecz Maran opisywała dokładnie kiedy działac na chłopca a tak jak Zakrecona napisała
odstep to najmniej ważny czynnik
zakręcona pamietam jak czekałam na rozwiązanie z najstarszym przenosiłam go 17 dni, pierwsze dziecko
bałam się ze urodze tak nagle, denerwowało mnie to czekanie, tylko ja w ogóle niecierpliwa jestem
lili super, ze wszystko dobrze, ze wizyta udana, czas tak szybko leci, ze zaraz bedziemy na zdjecie nuba czekać
male liski kiedy masz usg?
Piraniu co u Ciebie???
macy dzisiaj zazdroszcze Ci tego ciepłą u nas chyba 8 stopni jest,
współczuje sytuacji z babcią, a ja na skurcze brałam Magnezin 500 chyba bardzo dobrze przyswajalny
matik a Ty kiedy masz usg?? też chyba niedługo
Kira kochana czy Ty już testowałaś??
aljul dziękuje za pamięć , u mnie jak zwykle tępo szalone, jeszcze te przemeblowania,
doba jest za krótka, tylko ja wole jak coś się dzieje zwłaszcza taką porą roku jak teraz,
co u Ciebie?
maran byłam pewna, ze się udało wykres był piękny, ale tym razem się uda, trzymam &&&&&& i nie puszczam
pozdrawiam Wszystkie
pogoda paskudna u nas, szaro, pada cały dzień
ostatnio mało pisze bo małe przemeblowanie robimy, najmłodszy będzie miał swój pokój
średni wreszcie meble do pokoju a najstarszy robi zamianę na inny pokój,
tak że się dzieje, malowanie, przemeblowanie
mili poczytaj wstecz Maran opisywała dokładnie kiedy działac na chłopca a tak jak Zakrecona napisała
odstep to najmniej ważny czynnik
zakręcona pamietam jak czekałam na rozwiązanie z najstarszym przenosiłam go 17 dni, pierwsze dziecko
bałam się ze urodze tak nagle, denerwowało mnie to czekanie, tylko ja w ogóle niecierpliwa jestem
lili super, ze wszystko dobrze, ze wizyta udana, czas tak szybko leci, ze zaraz bedziemy na zdjecie nuba czekać
male liski kiedy masz usg?
Piraniu co u Ciebie???
macy dzisiaj zazdroszcze Ci tego ciepłą u nas chyba 8 stopni jest,
współczuje sytuacji z babcią, a ja na skurcze brałam Magnezin 500 chyba bardzo dobrze przyswajalny
matik a Ty kiedy masz usg?? też chyba niedługo
Kira kochana czy Ty już testowałaś??
aljul dziękuje za pamięć , u mnie jak zwykle tępo szalone, jeszcze te przemeblowania,
doba jest za krótka, tylko ja wole jak coś się dzieje zwłaszcza taką porą roku jak teraz,
co u Ciebie?
maran byłam pewna, ze się udało wykres był piękny, ale tym razem się uda, trzymam &&&&&& i nie puszczam
pozdrawiam Wszystkie
Ostatnia edycja: