reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranhiu piękne są ...z chęcią bym je poprzytulała i wygłaskała .....chyba wyjmę sobie je z tych fotek, wygłaszczę, wygłaszczę, i wstawię z powrotem na zdjęcia:-);-)
naszego kotka też już nie możemy się doczekać, starszy synek tylko odlicza dni do soboty:tak:

matik kotki Piranhii to Ragdolle

reklama
Dorcia seszetki tantum rosa Rozrabia sie je w butelce 0,5 l i przy kazdej wizycie w toalecie po porodzie przemywasz krocze Ladnie i szybko podobno leczy rany
mozesz liczyc na nasz pomoc :)

Aljul chochlik sie wkradl :) tantum rosa nie verde :* te podklady tez juz mam w szkole rodzenia dala nam polozna kartke co jest potrzebne

Airfix &&&&&&&:*

Piranhu slicznosci :) jak u Ciebie kochana?

mnie dzisiaj zmoglo i drzemke sobie zrobilam Lece robic obiadek dla mojego K :)

Dorcia wtedy kiedy powinno być nie było. Mieliśmy trudną sytuację. Mi też by się fluidki przydały.

aljul jaki śliczny kotek. Jakie to umaszczenie? Oj, chciałabym takiego. Może kiedyś się doczekam..

Justi może jeszcze szansa jest, że nie przyjdzie? Też mam już dość tej diety i pomiarów. Jak nie w teraz to może w kolejnym cyklu nam się uda.

Zakrecona zobaczę co jest na allegro. Ja nie brałam zbyt dużo ubranek do szpitala, korzystałam z ich i tylko na wyjście miałam. Fajne jest takie pakowanie. Ja żałowałam w szpitalu, że nie mam jakiejś małej poduszeczki do podłożenia pod małą jak ją karmiłam.

Dorcia też mnie męczyła zgaga. Nic nie pomagała. W moim przypadku przesąd się sprawdził, bo córka miała dużo włosów ;)

Airfix mam nadzieję, że w kolejnym cyklu się uda. Wykres masz obiecujący.

Matik2012 długo się czeka na te wyniki. Ciekawe jak wyjdą. Co oni tak długo z nimi robią..

Piranhia śliczne kociaki :) aż chciałoby się takiego.

Nie wiem co się stało z moim profilem, że w ogóle nie pokazuje mi suwaczków :baffled: wcześniejsze nagle przestał pokazywać i teraz też z nowymi jest to samo. A robię wszystko tak jak wcześniej. Macie jakiś pomysł co zrobić?

Zakręcona aaaaaaaa tantum rosa - dobra rzecz....wiele dobrego słyszałam o tym leku. Ja podmywałam się po porodzie nadmanganianem potasu i było ok...ale fioletowo !

Elisse
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zakrecia Ja tez tantum-rosa polecam ;) Ulga jak nie wiem była :) U mnie w szpitalu jeszcze żeśmy Rivanol lały na ten podkład poporodowy. Majtki siatkowane najlepsze, bo mi w aptece dały takie zwykłe, z jakiegos takiego czegoś dziwnego, do niczego były, a dziewczyna z sali mi dała takie siatkowane jak bokserki- super były, chodz droższe i lepiej podkład trzymały. Z ubranek dla mnie najlepsze były zapinane z przodu i najlepsze takie co sie zapinały od góry do samych nóżek -pajacyki :) Nie zapomnę jak mi pielegniarki ubrały małego w kaftanik wiazany z tyłu na jakies 4 sznureczki, a ja się tak stresowałam że on taki maluśki że na sto sposobów probowałam go przebrać, a mały w najlepsze sikał gdzie popadnie ;)))) Za nim przebrałam mu ten nieszczęsny kaftanik to zdarzył się cały zasikać i wszystko na około:-D I znów przebieranko ;)

Zakręciu dzięki że wyłapałaś błąd - już naniosłam poprawki:tak:
Też polecam te majtki o których pisze Airfix

elisse kotek o ile dobrze pamiętam to Rag a blue colourpoint - przyznam że nie zwracaliśmy na to zbytnio uwagi - on nam się bardzo spodobał:tak:

piranha mowisz, wibracje czujesz ?? :p ja tam nic nie czuje, jesli jutro 11dpo jak przewiduje enpr, to jeszcze tempka powinna sie utrzymac, jesli natomiast zacznie spadac, mozna sadzic ze to 12dpo jak pokazuje FF. Zatestuje w czwartek jesli tempka bardzo nie poleci...choc Ty sama wiesz co ja mysle :blink:
Kociambry piekne :D !! ja Ci juz pisalam ze TY bys mogla z ich siersi szaliki robic i czapki ?? :-D zarobilabys dobrze, kiedys ogladalam program o kobiecie ktora wlasnie z podszerstka swojego kota i psa robila szalili i ubranka dla zwierzat. Ponoc biznes jak ta lala :-)

aljul jakie piekne kocie !!!!! kiedy przyjezdza w piatek powiadasz ?

Airfix Ty jutro testujesz prawda ???? piekna ta Twoja tempka taka aaaaaaaaa ze nie moze byc innego konca nic I I :D***

justi a zakwas z burakow to nie to samo co po prostu kiszony barszczyk ??przepraszam z gory, nie znam sie !! :-p Taaak ! dokladnie przeczytalas - jadlam surowa kurza watrobke ! Pilam barszczyk kiszony codziennie jedna szklanke , jadlam szpinak i codziennie kiwi bo dobre na mozg dziecka. Tak mi powtarzala moja kochana babunia przez 8msc i nie bylo zmiluj ! :wściekła/y:

zakrecia tak dokladnie - watrobka mniam :-Dtaka mniam ze do tej pory nie tykam ! omijam lukiem szerokim !:-p

attachment.php

Starających się : 14
Oczekujących na staranka : 2

PAŹDZIERNIK 2014 :

elisse - termin @ 09.10 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 11.10 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 12.10 ( 14 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.10 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 12.10 ( 17 cykl starań )
maggie2205 - termin @ 18.10 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 19 .10 ( 3 cykl starań )
ilaczek - termin @ 20.10 ( 2 cykl starań )
Kiraa - termin @ 26.10 ( 2 cykl starań )
Verita - termin @ 28.10 ( 2 cykl starań )
kate.. - termin @ 29.10 ( 3 cykl starań )
Katriina - termin @ .10 ( 2 cykl starań )

gdusia_- termin @ .10 ( 2 cykl starań )

LISTOPAD 2014 :

Roszpunka - termin @ 04.11 ( 6 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuusiu ale tempka wysoookooo:szok:, nie pozostaje mi nic innego jak trzymać mocno zaciśnięte &&&&&&
Po kotka w sobotę jedziemy:-( ale najchętniej to byśmy już teraz pojechali:tak:

Do góry