reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzieki dziewczynki !!! Kochane i nieocenione jak zawsze :* !!! :-)

zakrecia ja tez bardzo sie ciesze, ajjjj pojecia nie masz jak sie ciesze ze z uszkami jest dobrze :happy:
Co do pokoiku, widac ze wiele pracy wlozyliscie w remont i dekoracje - a te pochlaniaja nawiecej czasu zeby nie bylo ! :tak:
Piertuszka i seler ??..... omg :shocked2: mnie by pewnie przeszlo jakbym sie bardzo postarala, pamietam jak w ciazy z Olusia jadlam surowa watrobke i ukochany kiszony barszczyk Babciny pilam bo mialam tak niski poziom zelaza i gin kazal. Jak ja sobie wyborazalam wkladajac ta watrobke miedzy dwie kromki chleba ze to najpyszniejsza, najlepsza kanapka pod sloncem !! :laugh2:

Dorcia aj nie wiem, ale babole Ci powiem pierwsza klasa....jak ja czegos nie wiem to nie mowie na chopciuka co mi slina na jezyk przyniesie, baa nawet jak wiem to wynikow pacjentom nie czytam bo NIE WOLNO. A ona pewnie powiedziala co widzi, wyniku do reki nie dala ( wiec i ja pewna bylam tego co mowila ) a okazalo sie, ze wszystko jest w porzadku. Nie ma to jak nastraszyc tak, ze az wlosy bola :wściekła/y:

matik piekna fasoleczka !!! :)))) jak ten czas leci niesamowicie, nim sie obejrzysz a malenstwo bedzie juz z Wami :tak:

aljul a co u Ciebie kochana ?? malo Cie ostatnio :( kiedy ruszasz ze starankami ? :)

reklama
Piranhiu, maggie dziękuję w imieniu synka za życzenia urodzinowe

Nuuusiu mam nadzieję że najszybciej jak to będzie możliwe ruszymy - teraz muszę wyjaśnić sprawę serca - jutro "biegnę" (fajnie mówić biegnę jak dojście z miejsca w miejsce to mega wysiłek) do mojej endo bo już mam dość tego stanu który już trochę trwa ale mocno nasilone jest od zeszłego wtorku
od soboty będziemy mieli kotka w domku...trochę się boję jak to będzie wygladało

Dobrej i spokojnej nocki dziewczyny

Dorcia nawet jeśli się przesunęła to nie miała z czego być ta ciąża hehe ;)

Nuśka dobrze, że tylko nastraszyła i wszystko jest w porządku :) trzymam kciuki za II kreseczki.

aljul to już duży chłopak 8 lat :) wszystkiego najlepszego dla synka :) fajnie z kotkiem macie. Takie maluchy są takie nieporadne.

Jakie apteki polecacie do kupna leków? Nigdzie mogę znaleźć L-argininy do kupienia :/

Witam się i ja ....

elisse a to nie było serducha żadnego ???

aljul buziak dla Twojego ośmiolatka ( toż to już prawie nastolatek ) A daleko ode mnie mieszkasz ? Bo z miłą chęcią potuliłabym takiego małego sierściuszka .... ah ah ah !!! A jaki kolorek będzie mieć nowy członek rodziny ?

maggie
łapaj .... specjalnie od sąsiadki przywlokłam ... podwójne różowo - różowe !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nuuśka
for U na dzisiaj !

I dla Was wszystkich

Cześć dziewczyny

Aljul :) kotek cudny macie już dla niego/niej imię ??

Nusia
super, ze z Olci wyniki wyszły jednak dobrze :) oby nigdy zabieg/operacja nie była potrzebna &
jadłaś w ciąży surową wątróbkę ?? dobrze czytam ?
Ehh to musiało być straszne uczucie NIGDY przenigdy bym takiej nie zjadła ble...
podobno na anemie najlepszy jest zakwas z buraków Ja taki robiłam Wojtusiowi , bo miał anemie i sama piłam , bo jestem/byłam honorowym dawcą krwi i też musiałam swoją krew poprawić dla innych ...

Małe liski eh to cię te mdłości namęczą :( bidulko
mojej znajomej babcia w każdej ciąży z 4 dzieci też wymiotowała właściwie przez 9 miesięcy :(
chyba to wszystko zależy do organizmu kobiety ... jedna chodzi w ciąży i nie ma połowy objawów jakie ma inna przyszła mamusia

Zakręcona
cudny pokój będzie miał Igorek :)
już tuż tuż i będziesz miała swojego małego księcia w ramionach ...

Piraniu, Nusia Ja nie wiem jak Wy to robicie , ze tak pięknie wasza waga idzie w dół :) nic tylko pozazdrościć i zabrać się za siebie :)

Nusia,Airfix trzymam kciuki za testowanko :)

u nas po staremu praca, przedszkole, dom ...
od 2 dni plamię więc pewnie @ przyjdzie kilka dni wcześniej ehh
ten castagnus miał pomóc , ale jakoś specjalnie nie pomógł :(

Matik :)
rośnie ci cudowna kruszynka w brzuszku :) mogę sobie tylko wyobrazić jak strasznie się cieszysz :) a chłopcy już wiedzą ?

Dorcia może i dla mnie złapiesz troszkę różowych fluidków od sąsiadki :) albo Maggie podziel się jednym różowiutkim :)

Piraniu :( doczytałam, że Antoś odszedł do swojej siostrzyczki :( ehh to straszne, że taką miał siłę walki, a mimo wszystko jej nie wygrał ŻYCIE JEST NIESPRAWIEDLIWE....

ehh no i kolejna śmierć Ani P. Ja do dziś nie mogę w to uwierzyć i najlepiej przekopałabym cąły internet by znaleźć wiadomość, że to jednak durny żart :( straszna tragedia dla dzieci , rodziny

Ostatnia edycja:
Hej

Aljul sliczny kotek:) spoznione zyczenia dla synka

Elisse najlepiej kupowac na allegro bo te apteczne maja slabsze sklady

Nuuska mowisz surowa watrobka :szok: o nie tego bym nie dala rady :) kciuki za jutro :*' tempka ladna ale nie zapeszam :*

Dorcia na pewno tez Wam wyjdzie slicznie pokoj dla synusia:) a jak bedziesz potrzebowala pomocy to daj znac Sluzymy pomoca Ja kiedys chcialam isc w kierunku wystroju i aranzacji wnetrz i mojego K tez to kreci :)

dzisiaj biore sie za szykowanie ciuszkow do szpitala :)

reklama
Justi tak jak mówiłam te różowe od sąsiadki to sa podwójne ( ciąża bliźniacza ) więc łapaj ...łapaj...łapaj !!!!!!! Mnie Castagnus pomagał ... więc trzymam kciuki &&&&&

Maggie ... mówisz ... aż się zaczerwieniłam :zawstydzona/y: wiesz mam sentyment do Ciebie !!!

Aljul kurna daleko ... z miłą chęcią przyjechałabym potulic sierściuszka !!! Mój to już taki wytulony że hej !!!

A ja się poskarżę - mam zgagę !!! Nie jem nic "zgagotwórczego" a jednak ją mam ! Migdały wcinam ale jak na razie nic to nie daje !

Do góry