Hej!
Matik, w takim razie to muszą być jakieś inne badania ...choć właśnie te między 11 a 14 tygodniem nazywają się przesiewowymi. Kciuki za wyniki! Prześliczny dzidziuś! Tak jak wspomniała aljul to są koty rasy Ragdoll.
aljul, te dni oczekiwania na koteczka są mega emocjonujące :-) ...z mega finałem emocjonalnym przy odbiorze :-)
zakręcona, ja podobnie jak wiele dziewczyn polecam pajacyki założone na body, ja nigdy śpiochów nie używałam a pajacyki bardzo długo służyły moim dzieciaczkom :-)
Airfix, dla mnie koszmarne w szpitalu było zawiązywanie w ten rożek, położne tak wiązały, że robiły z dziecka unieruchomioną mumie a po moich wiązaniach dziecko zawsze się wyswobodziło
Nuuuśka, wykres bardzo obiecujący ...ale lepiej się nie nakręcać, sama zresztą wiesz, lepiej mieć niespodziankę jak kolejny zawód ...choć jak już wspomniałam czuje pozytywne wibracje z tego wykresu ale zapomnijmy o tym
Szaliki i czapki powiadasz hahaha
Annette, jak najbardziej oba mogą pęknąć
, oba są duże więc widać, że ten pierwszy prawdopodobnie nie dał rady zablokować wzrostu tego drugiego (dominujący pęcherzyk wydzielając specjalny rodzaj białka blokuje wrażliwość pozostałych pęcherzyków na działanie FSH), trzymam mocno kciuki za podwójne szczęście! :-)
macy, będę się powtarzać do upadłego ale mega szacun :-)
Nuuuśka, dopiero teraz doczytałam, dziś dopiero 11 dpo a zaobserwowałam, że testy wchodzą pozytywne po 3 dniach od implantacji, u Ciebie implantacja pasuje w 9 dpo (to statystycznie najczęstszy dzień implantacyjny) a wówczas test 10-tka wyjdzie w 12 dpo (u mnie tak właśnie było - implantacja w 9 dpo i cień cienia na 10-tce w 12 dpo).
Matik, doczytałam o wynikach, wg mnie w porządku choć glukoza na czczo troszkę za duża, jednak spadek glukozy jest w porządku, troszkę jednak dziwne, że poziom po 180 minutach jest wyższy jak po 120 ;-), hmmmmm.
Airfix, piękny wykres, ja bym zrobiła decydujący test dopiero w piątek.