reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ilaczku dziekuje :* !! kciukam za te najblizsze niecale juz 14 dni !! :tak:

piranha zatestuje chyba ze tempka wczesniej poleci. Dzis sama nie wiem ktory dzien po, przesunelam granice na 13dc, wiec wedlug enpr dzis jest 9dpo, a wedlug FF 10dpo. No nic, czekamy na to co pokaza najblizsze dni. Choc ja to sie juz chyba nie potrafie pozytywnie nastawiac :wściekła/y: Wiem, ze to glupie pytanie, ale jak sie trzyma ta kolezanka...? Jakos nie umiem sie pogodzic z tym ze Antos odszedl :-:)-( strasznie mi jej zal.

reklama
Witajcie :)

Nuuska
super wiesci :) ciesze sie bardzo Co za baby musialy tak nagadac i sie martwilas przez tyle dni ale najwazniejsze ze wszystko ok :*

Lilycsuper ze wszystko ok wiec teraz czas na odpoczynek

Maggie jeszcze jest nadzieja wiec kciukow nie puszczam :)

Aljul uu to niedobrze Dbaj o siebie kochana

Male liski kciuki za Agniesie :)

Nuuskq czuje sie dobrze Troche nogi mi zaczely puchnac ake jem arbuza i pije wode z cytryna i pomaga Jutro postaram sie zjesc pietruszke albo seler bo tez pomaga podobno ale czy mi to przejdzie przez przelyk :) ciesze sie ze podoba Wam aie pokoik Duzo pracy i serducha wlozylismy w niego Zresztw w cale mieszkanko staramy sie zrobic pomalu ale starannie :) na dniach moj K porobinzdjecia pokoju dziennego :) Boze jak sie ciesze ze z uszkami Olci jest lepiej Superrrrrr :)

Matik ciesze sie bardzo :) rosnijcie zdrowo

piranhu powiem Ci ze ta roza wiatrow na suficie najwiecej nerwow nam napsula To byl,szablon na zamowienie i dali za mocny klej i jak odklejalismy to odchodzilo z farba z sufitu i moj K musial malowac prawie cale sam Wiec nerwow bylo duzo ale efekt nam sie podoba :) A jak u Ciebie kochana?

Nuska, wspaniale!!! Ale się cieszę! Jupi :-D:-D:-D:-D
Matik, fajna dzidzia. Rośnie jak na drożdżach. Mam nadzieję, że wyniki cukru będą ok.

Niestety wyników nie dostanę bo musza zrobić powtórkę
Nie wiedza czy źle zostały przeprowadzone czy faktycznie mam taki wynik , dlatego musza powtórzyć
Ponoć bardzo wzrósł a potem bardzo spadł nic więcej nie wiem wyniki jutro albo w środę ale jestem zła :(

Nuuusiu to bardzo dobra wiadomość ....bardzo się cieszę:-):-):-) że zabieg przesunięty na 2015r

Matik ależ dzidzia rośnie:tak:&&&& za pomyślne wyniki badań
Ja prawdopodobnie miałam cukrzycę w ciąży, niestety lekarz który prowadził ciążę nie zlecił badań po obciążeniu glukozą, a ja puchłam niemiłosiernie, pod koniec ciąży 2 lekarz u którego miałam rodzić zlecił badanie i wyszło że cukier jest wysoki czego efektem była troche spora waga urodzeniowa mojego synka

Witam się i ja !!!

Nuuśka ale rewelacyjne wieści !!!!!!!!!!! Może to Ł tak zadziałał że Panie zaczęły myśleć !!!???
Najważniejsze że zabieg odroczony ... a i w 2015 roku okaże się że nic już nie trzeba robić - że uszka prawidłowo pracują :-D Do środy 2 dni ..............zaciskam &&&&&&&&& !!!!!!!!!!!!
Ślę świeżutkie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Piranha nie wiem co powiedzieć - tak mi przykro z powodu Antosia ! Z jednej strony dobrze bo już nie cierpi ... ale z drugiej ... bardzo współczuję całej rodzinie ... straszna tragedia stracić dwójkę dzieci !!! Światełko dla aniołków (*) (*) (*)
Ania Przybylska ... do dzisiaj myślałam że to głupi żart - jednak nie - światełko również dla Ani (*) (*) (*)
Ślę kochana masę pozytywnej energii for U... jak Twoje samopoczucie kochana !????

Zakręcona WOW ...co za rewelacyjna aranżacja pokoju ! Coś pięknego !!! Ja dopiero zacznę szaleć po nowym roku ... ale na pewno nie dorównam Waszemu pokoikowi ... nie ma szans !!!

Aljul zdróweczka kochana ... zdróweczka dla serduszka !!!

Matik piękna dzidzia ... widać że dobry mają sprzęt ! &&& za dobry wynik

Maggie chcesz kopa !?????? Zaciskam zaje**mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Zakrętka śliczny pokoik.Bardzo ładnie urządzony.

Piranhia bardzo żal mi Antosia
[*] Liczyłam, że jednak wygra walkę o życie.

Nusia super, że Olcia nie będzie miała zabiegu :)

Airfix trzymam kciuki za środowy test.

aljul oby to nic poważnego z sercem.

lily78 to dobrze, że wszystko ok. Na następnej wizycie już pewnie będzie widać serduszko :) Odpoczywaj jak najwięcej.

maggie2205 skoro tydzień do okresu, to jeszcze nic nie wiadomo ;). Mi też jest nardzo żal Ani Przybylskiej. Tak młodo odejść..

auliya witam :)

Matik2012 śliczna kruszynka :)

U mnie w sumie można powiedzieć, że zaczynam nowy cykl starań. Test jest negatywny, czego się zresztą spodziewałam i już czuję @ tuż tuż :) U mnie w rodzinie wszyscy na około chorzy. Tylko my zdrowi i mam nadzieję już tak zostanie w tym roku.

reklama
Do góry