hej hej
))
maggie a jakiej czulosci masz te testy kochana ? robisz o tej samej godzinie ? u mnie tez bylo tak pare razy, ze testy liche- krechy ledwo co a tu nagle w ciagu jednego dnia pik sie pojawial, zreszta haha ile ja razy sobie przypomne jak Nas z piranha moja owulacja w konia zrobila to na prawde mozna by bylo nowy podrecznik biologii kobiet napisac
zakrecia no i pieknie
pierwsze co Igorek zobaczy na swiecie to swoja odjechana mamusie :-) pamietam ze kiedy bylam w ciazy z Ola, do ostatniego dnia sama sobie buty wiazalam, ale nie pytaj jak
swoja droga ja tez bylam w tym msc robic pasemka, ale bylam u innej fryzjerki niz zawsze i tak mi kurde zmascila ze szkoda gadac
jakies dwie lewe rece miala powaznie, bo po wyjsciu okazalo sie ze odrosty nadal widac, noo wygladam jakbym wlosy robila conajmniej msc temu a nie tydzien
macy jak to napisalam glodnemu chleb na mysli, ale musisz mi wybaczyc - ja wtedy juz wchodzilam w faze rozrodcza cyklu
wiec wszystko czytalam opatrznie
kiruś ehh...a ja mialam nadzieje
((( tule Cie mocno kochana i oby ten cykl byl lepszy i kropek zdecydowal sie porzadnie zakotwiczyc w brzuszku !
kate.. dziekuje za mile slowa odnosnie wagi, ale powiem Ci, ze teraz weszlam w etap totalnego kryzysu - nie chce mi sie cwiczyc aaale sama siebie motywuje bo za daleko zaszlam zeby za chwile obudzic sie w lozku z efektem jojo pod koldra
piranha no a Twoj ???? 8kg w dwa msc ?? a stosujesz diete i cwiczenia jak ja czy tak sama z siebie ??? :-) toż to rownie piekny wynik jak tak dalej pojdzie to staniesz sie szczypiorkiem bo z tego co pamietam to Ciebie na zdjeciach zbyt wiele nie bylo
granice na enpr ustawilam tak jak mowilas, no ale FF zasugerowal sie tym + w tabeli i ustawil mi owulacje na 12dc..no coz, chyba wyjdzie w praniu czy mialysmy racje, sama jestem ciekawa, choc wolalabym ta Nasza opcje,bo przynajmniej serducha byly.
Boooze czyli to zarazenie gronkowcem bylo powodem przedwczesnego porodu u Twojej kolezanki ??? ja bym takich skurw**** to sadu podala, choc swoja droga gdzie oni znalezliby sile by walczyc z takimi konowalami !!! W glowie sie nie miesci jak slysze ile bledow lekarskich sie teraz popelnia ! teraz - kiedy medycyna teoretycznie tak poszla do przodu ja mam wrazenie ze cofamy sie do sredniowiecza
Airfix a Wy rowniez macie stwierdzony niedosluch prawda ? czy cos pomylilam ?
Starających się : 14
Oczekujących na staranka : 2
PAŹDZIERNIK 2014 :
elisse - termin @ 09.10 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 11.10 ( 5 cykl starań )
Justi - termin @ 11.10 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 12.10 ( 14 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.10 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.10 ( 17 cykl starań )
maggie2205 - termin @ 18.10 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 19 .10 ( 3 cykl starań )
ilaczek - termin @ 20.10 ( 2 cykl starań )
Kiraa - termin @ 26.10 ( 2 cykl starań )
Verita - termin @ 28.10 ( 2 cykl starań )
Katriina - termin @ .10 ( 2 cykl starań )
kate.. - termin @ .10 ( 3 cykl starań )
gdusia_- termin @ .10 ( 2 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )