ania_g_21 Cudny filmik
)
male liski Biedaku Ty . Współczuje. Oby szybko mineło i dało Ci spokój to rzyganko
Kiraa Jak tempka bo nie masz widze na wykresie ?? Jest cień ???
O tym że jestem w ciąży to przypuszczałam tylko, no wiadomo- brak @-tylko ze ja czesto miałam nieregularne cykle, zaczeło mi się ciasno robić w spodniach
Tylko moja wiedza na temat testów ciążowych była taka- że kreski muszą być dwie grube i ze takie oznaczają ciąże tylko, dlatego pomimo bledziochów nie szłam do lekarza, dopiero w 12tyg piekne dwie grube kreski wyszły, wiec w 14tyg do lekarza który powiedział- No wie Pani co, 20-wiek mamy, a Pani tak późno do lekarza przychodzi
Dorcia Tak mówia niby że ospe mozna miec raz w zyciu, a mój mąż się zaraził od synka rok temu czy dwa- a miał ospę jak był mały
Jak byłam w szpitalu z dzieckiem w grudniu to pani z barku szpitalnego mi mówiła że jakiś dziwny wirus był ospy bo nawet ona ktora miała ospe bedac dzieckiem i inne osoby także miały tą ospę drugi raz.
Lili81 Piekne te bransoletki
) Ja mam identyczną za 15zł z hematytu i w sklepach u nas cena się wacha również góra do 24zł. Moja kuzynka też robi te bransoletki i również po 15-20zł sprzedaje.
Zakręcia Jak sie czujesz??
) Czy wszystko masz przygotowane ?? Już że za niedługo zobaczysz synusia
Nuuusia W takim razie trzymam kciuki za Olunie &&&&&& Ja muszę wreszcie się wybrać na kolejne badanie słuchu z moim, bo pierwsze wyszło dobrze, ale po 12-stu zapaleniach uszów to wiesz.... No i oczywiście- nie wie co sie do niego mówi...
maggie2205 U mnie jak jest orgazm to PH ciut wyżej rośnie i ciężej mi zbić, a tak się kreci wszystko w koło 7-7,5 już "po", dobre zakwaszenie i będzie wszystko dobrze
Lepiej się czuje po tej Luteinie, niz po Duphastonie... tylko kompletnie jeść mi się nie chce... pepsi jak jest i ser z placka Izaury wydłubałam wczoraj cały - tyle mi do szczescia potrzeba. A mam taki spokój w sobie ,że nawet w głowie nie mam miejsca na rozmyslanie czy sie udało czy nie. Jedna wielka pustke mam w głowie.
Wczoraj sie widziałam z kolezanka ktora ma niedoczynnosc tarczycy i hashi- 2 lata co miesiac sie starali i nic, w koncu zapomniała o staraniach, po prostu stwierdzili ze nie beda miec dzieci i jest teraz w 4-5 miesiacu jakos
) Troche zawiedziona ze dziewczynka, a nie chłopiec- i powiem Wam ze to widac było - jak tak mówiła o tym rozczarowaniu wcale nie miałam ochoty ją pouczać , że najwazniejsze zdrowe, że co za różnica..widać było że wolała by chłopca. Myslę ze tylko matka która marzy o synku czy córci zrozumie drugą matkę która ma marzenie co do płci. I wiedziałam ze wcale jej humoru nie poprawie jak zacznę standardowymi teksami jej tłumaczyć- wazne zeby zdrowe było, drugi moze bedzie chłopiec. I Ona sie otworzyła chyba dlatego przede mną, bo ona dosc zamknieta w sobie była zawsze- opowiadała jak to ciezko starac sie o dziecko jak kazdy się co miesiac pyta- kiedys bedziecie mieli dziecko? Czemu sie nie postaracie? Mam tylko nadzieję że zaakceptuje w pełni małą jak się już urodzi
A wczoraj miałam na rekach taka malutka kruszynkę 4 miesieczną, 60cm ma
to tyle co moj mały jak sie urodził
) Kochaniutka