reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranhu, służę pomoca. Powinnas się wziąć za to na poważnie. :tak: Co do oceny płci. No właśnie mierzyła wszystko i mówiła, ze jest ok. A potem zrobiła porty shot i powiedziała - myślę ze to chłopak. Widziałam, ze robiła foty, ale nie dostałam ich. Trudno. Poczekał jeszcze trochę.
Kate, jak napisała - lekarka powiedziała, ale trochę nie wierze w jej kompetencje oceny z góry. Może akurat jej się udało. Zobaczymy.

cześć dziewczyny w ten pochmurny poniedziałek ...

My z m. zrobiliśmy wczoraj badania krwi dopiero we wtorek będą wyniki, a w srodę idę do ginekologa-endokrynologa niech powie co w trawie piszczy i pomyśli nad tymi moimi hormonami :)
Macy ehhh co za lekarz :wściekła/y:myślałam , ze to nasza służba zdrowia jest beznadziejna widać nei jest z nią aż tak źle ....
dobrze, ze trafiłaś zaraz na inną lekarkę eh szkoda tylko, że nie mówi dobrze po angielsku hmm może do trzech razy sztuka i znajdziesz jeszcze kogoś innego ?
Synuś ? kurcze to dopiero 12 tydz . hmm ciekawe czy tak już zostanie :)
najważniejsze , że wszystko z bąbelkiem wporządku :)

Anettte
strasznie mi przykro ehh

Kate oby to było tylko lekkie przeziebienie i szybko poszło precz .. . .. w kazdym razie zdrówka dla synkow

Piraniu
no i jak udało się przegonilić kune ? to wam się lokator trafił eh szuka ciepła to pcha się do domu ///

Małe lisk
i kochana jak Ty z punktacją 6,5 nie nosisz pod serduszkiem Agniesi to Ja już nie wiem NIC ...

Kevinka cudny szczeniak to jest wlasnie taki o jakim marzę :) ale najpierw zmiana mieszkania, powiększenie rodziny , kot Ragdoll i na końcu psiak :) niestety mąż się uparł i widzę , ze nie popuści chce owczarka neimieckiego długowłosego ...
chyba na emeryturze dla wnukow kupię sobie labka Biszkopcika :)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny

przepraszam ze malo sie odzywam ale czasu brak i troszke problemow bylo Musialam sobie to poukladac w glowie
w czwartek mialam wizyte i malenstwo wazy 2,5 kg (+\- 600 g ) robili mi ktg i na pierwszym wyszlo malo ruchow (akurat wczesniej grandzil wczesniej i pewnie dlatego) i kazal mi po wizycie powtorzyc i polozna po powiedIala zebym zaczekala bo chyba bede miala skierowanie do szpitala ale po chwili wyszla od lekarza i powiedziala zebym poszla do domu i odpoczywala i w poniedzialek przyszla jeszcze raz na ktg

Annette przykro mi bardzo :( trzymaj sie kochana i badz dobrej mysli

kirra &&&&&&

Male liski nie wiem czy gratulowalam serduszka wiec jak cos to sie powtorze Ciesze sie bardzo :)

Macy super ze z Twoim malenstwem tez wszystko ok i ze lekarke znalazlas

hmm i nie pamietam co mialam jeszcze napisac...

Piranh super ze ksiazke Zaczynasz pisac Super Trzymam za ciebie kciuki

buziaki dla kazdej i fluidy ~~~~~~~~~~~~~~~~~
milego dni

Justin, Maran, ja wiem, ze wcześnie. Napisałam, co powiedziała lekarka, a mam świadomość, z jakiej pozycji oceniala płeć. Zobaczymy. Ja nie mam żadnych oczekiwań. Dla mnie dziecko ma być zdrowe. I wtedy będę najszczęśliwszym człowiekiem. :tak:

Która to chce fluidki? Wysyłam ~~~~~~~~~~~~~ Doszło? ;-)

Dziewczyny, dziękuję bardzo, jesteście wspaniałe.

Kira, nigdy w życiu nie miałam poronienia, także jak teraz zaszłam w ciążę byłam pewna, ze będzie dobrze. Trudno. Próbuję dalej.

Airfix, wyniki miałam dobre dlatego nie brałam wspomagaczy. Myślę, że kluczowy tu jest mój wiek niestety.

Annette bardzo mi przykro :(( ...jak się czujesz :(? ściskam mocno....

Piranhiu super, cieszę się, że zakasałaś rękawy i powstaje opracowanie nt planowania płci - mądra dziewczyna z ciebie, wyjdzie z tego bardzo dobra pozycja :tak:...a może zrobić z tego nie tylko internetowe opracowanie, ale książkę z prawdziwego zdarzenia, która stanęłaby na półkach w księgarni, hmmm :))? Wójcik mógł napisać, dlaczego nie ty?!
Macy cieszę się bardzo że wyniki są w porządku :) masz racje - najważniejsze zdrowie, bez dwóch zdań. A co do płci to też wydaje mi się, że ocena nuba na tym etapie jest za wczesna - moje dwie znajome miały powiedziane na samym początku 12 tc, że będzie chłopak, a była dziewczyna :) szkoda że nie mamy zdjęć twojego bąbelka, ale to i tak jeszcze za wcześnie by było...mam mdłości all day long plus wiszę co pare dni nad muszlą, ale na szczęście przynosi to trochę ulgę :) trochę się boję kolejnych tygodni, bo wiem, że będzie pod tym względem gorzej :/ ale najważniejsze żeby z dzidzią było wszystko ok
Airfix jak plamienia, nadal są?
Kiraa zerkam na wykres właśnie, pięknie :) &&&&&
Kciuki za wszystkie staraczki&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Liski, dziękuję, czuję się ok. Szkoda, ze tak się stało ale takie życie...

Piranju, doradź mi czy starać się w tym cyklu czy sobie odpuścić? Na pewno mam jeszcze resztki beta HCG, czy to przeszkadza w zajściu w ponowną ciążę?

Do góry