iweet, myślę, że ten magnez będzie w porządku
, dużo zdrówka dla Ciebie!
Airfix, nie byłam u lekarza bo u mnie w przychodni nikt bez wyraźnego wskazania antybiotyku nie da, czekam więc na sprawdzenie przeciwciał, na razie nie mam niepokojących objawów na szczęście :-) Takie plamienia mogą faktycznie wynikać z małej ilości E2 ale mała ilość E2 może wynikać ze słabego przyrostu pęcherzyków, kiedy idziesz na USG? To straszne ile przeszłaś z synkiem :-(, gronkowiec złocisty w uchu brzmi groźnie, dobrze, że wszystko się pomyślnie zakończyło i problem zażegnany. Trzymam z całych sił kciuki za ten cykl!
Kiraa, dziękuję :-* Chyba w myślach mi czytasz bo dziś rano napisałam WSTĘP hehehe
, naszło mnie by stworzyć takie profesjonalne opracowanie :-) Wykres jak ta lala :-)
Ale koty wariują, mam nadzieję, że łobuzy dzieci nie pobudzą ;-), dobrej nocki i do jutra! Ja jeszcze muszę chwilkę przed zaśnięciem posłuchać czy kuna na łowy ze strychu nie wyrusza (zazwyczaj przebiega pod dachem po 24-tej), zainstalowaliśmy jej troszkę utrudnień bo chcemy się pozbyć tego wyjątkowo destrukcyjnego (choćby dla ocieplenia dachu) lokatora. Nono właśnie wgramolił się na biurko i pół klawiatury zajął ;-), do jutra!