reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

małe liski mogłabyś mi napisać na priv opis swoich staranek (nie ma mnie na grupie)?

ja przyłączam sie do prośby i trzymam &&&&&&&&&& za Agniesię.
:tak:
wprawdzie jeszcze sie nie staram ale czytam,notuję i zbieram informacje :tak:

reklama
Piranhiu nie martw się na zapas - ja mam przeczucie, że to nie jest borelioza, ale wiadomo psychika pracuje nam w takich sytuacjach i na pewno zwracasz teraz uwagę na każdy objaw. Nie dziwię się, ale wydaje mi się, że przy boreliozie w tym momencie, po 3 tygodniach byłyby już bardzo wyraźne sygnały (?). W wakacje kleszcz ugryzł synka szwagra, mały dostał gorączki, jakiś jeszcze objawów, oczywiście bali się właśnie boreliozy - ale te objawy które miał okazały się zupełnie nie związane z kleszczem, mimo że lekarz też na początku miał takie podejrzenia. Trzymamy kciuki za rozmowę m. :) ...a ja czekam jak na szpilkach na punktacje od ciebie :)

maran...eh :( Moje kciuki zaciśnięte cały czas

Elle niestety nie wszystko nam sprzyjało, 7miu punktów na pewno nie będzie :tak: estrogen m. jest na chłopczyka, jego poziomu sodu nie sprawdzaliśmy na diecie bezsolnej, czyli trzeba uznać ten wynik który jest, ja mam sód na pograniczu...i starania w samą pełnię :-D

Klementyka zaraz wyślę :)

Vivienka jak nastrój :)? ja myślę, że 80% w waszym przypadku to jest 100%:tak: jestem o tym przekonana :)

Airfix Jonas pewnie nie po mojej stronie, ale z ciekawości - sprawdziłabyś mi? Owu była 11 sierpnia wieczorem, ale stosowaliśmy O+12, więc nie wiem czy liczyć następny dzień? tu jest taki kalkulator(?) Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar 11 sierpnia wychodzi męski znak, 12 sierpnia - żeński

Ostatnia edycja:
małe liski, podobno borelioza może być wczesna miejscowa, wczesna rozsiana i późna, rumień pojawia się zazwyczaj w ciągu 2 tygodni ale czasem dopiero po 5-6 tygodniach lub wcale, w ciągu 2 tygodni do kilku miesięcy pojawiają się objawy wtórne, w tym m.in. bóle mięśni, stawów, głowy, zmęczenie, dla własnego spokoju sprawdzę przeciwciała pod koniec października. Zaraz zerknę na grupę i podliczę czynniki :-)

Mam wieści odnośnie Antosia, nadal ma przetaczaną krew gdyż jego krew jest słaba i ma np. za mało leukocytów, podjął już trawienie i jest mu dostarczane mleko koleżanki, podobno już lekko oczka otwiera. Koleżanka dowiedziała się co było przyczyną tylu poronień - gronkowiec złocisty, ma straszne wyrzuty, że nie zdiagnozowano tego wcześniej i tyle dzieci (już czwórkę) straciła, Antoś też ma gronkowca w krwi i jest leczony :-(

EDIT:

małe liski, nie umiem znaleźć opisu Twoich starań, podrzucisz na PW? W poprzednim PW opisałaś tylko odstęp, masz też podsumowanie odnośnie reszty czynników?

Ostatnia edycja:
Piranha my nadal modlimy się za Antosia !!! Walcz mały chłopczyku ...walcz !!! Wczoraj moja córa zaniosła na "małe gróbki" świeczkę dla maleńkiego aniołeczka !!!
A powiedz mi jak tego gronkowca zdiagnozować wcześniej ? Da się !!??
Kochana meeega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za mężastego !!!
Powiedz mi kiedy możesz zrobić badania na boleriozę ?

piranha trzymam kciuki za rozmowę męża i za Antosia żeby jak najszybciej wyszedł z tego

małe liski piękne staranka. bardzo dużo zrobiłaś, aż jestem w szoku. i naprawdę byłabym zdziwiona gdyby z tego nie wyszła Agniesia :-)

macy za jutrzejszą wizytę &&&&

male liski Ja tylko tak na chwilkę zeby odpisać Tobie....według tych tabel które ja posiadam...to od 11 sierpnia od godziny 13.55 do 13 sierpnia 14.00 jest znak Ryb czyli zenski ;) &&&&&&

Jonas pewnie nie po mojej stronie, ale z ciekawości - sprawdziłabyś mi? Owu była 11 sierpnia wieczorem, ale stosowaliśmy O+12, więc nie wiem czy liczyć następny dzień? tu jest taki kalkulator(?) Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar 11 sierpnia wychodzi męski znak, 12 sierpnia - żeński

Liski wg księzyca 11.08.14 o godz. 14:56 księzyc wszedł w znak żenskie Ryb I pozostał w nim do 13. 08. 14 do godziny 15:01 wiec jak najbardziej ksiezyc był w znaku żenskim, choc było po pełni bo pelnia była 10.08.14 od 20:10. Ale mysle, że ta pelnia nie dała rady wpłynąc jakoś bardzo znaczaco na polaryzacje komórki jajowej bo zadbałas o jony ujemne :) no I ph sluzu miałas ladne :) Ja bym sie o pełnie nie martwila, u mnie Ala poczeta po pełni I dziewczynka jak Malowana no a Maja po nowiu I w znku męski/żenskim na przełomie bym powiedziała, ale Maja musiała byc dziewczynką przy takim moim zakwaszeniu organizmu... Ja tam czuje, ze to córeczka bedzie a na tych ludzi głupokowatych co to z zazdrosci I zawisci Ci tak gadają miej jak to młodziez teraz mówi wyjeb..ne :)

reklama
Do góry