Piranhiu nie martw się na zapas - ja mam przeczucie, że to nie jest borelioza, ale wiadomo psychika pracuje nam w takich sytuacjach i na pewno zwracasz teraz uwagę na każdy objaw. Nie dziwię się, ale wydaje mi się, że przy boreliozie w tym momencie, po 3 tygodniach byłyby już bardzo wyraźne sygnały (?). W wakacje kleszcz ugryzł synka szwagra, mały dostał gorączki, jakiś jeszcze objawów, oczywiście bali się właśnie boreliozy - ale te objawy które miał okazały się zupełnie nie związane z kleszczem, mimo że lekarz też na początku miał takie podejrzenia. Trzymamy kciuki za rozmowę m.
...a ja czekam jak na szpilkach na punktacje od ciebie
maran...eh
Moje kciuki zaciśnięte cały czas
Elle niestety nie wszystko nam sprzyjało, 7miu punktów na pewno nie będzie
estrogen m. jest na chłopczyka, jego poziomu sodu nie sprawdzaliśmy na diecie bezsolnej, czyli trzeba uznać ten wynik który jest, ja mam sód na pograniczu...i starania w samą pełnię
Klementyka zaraz wyślę
Vivienka jak nastrój
? ja myślę, że 80% w waszym przypadku to jest 100%
jestem o tym przekonana
Airfix Jonas pewnie nie po mojej stronie, ale z ciekawości - sprawdziłabyś mi? Owu była 11 sierpnia wieczorem, ale stosowaliśmy O+12, więc nie wiem czy liczyć następny dzień? tu jest taki kalkulator(?)
Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar 11 sierpnia wychodzi męski znak, 12 sierpnia - żeński