reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

małe liski mogłabyś mi napisać na priv opis swoich staranek (nie ma mnie na grupie)?

ja przyłączam sie do prośby i trzymam &&&&&&&&&& za Agniesię.
:tak:
wprawdzie jeszcze sie nie staram ale czytam,notuję i zbieram informacje :tak:

reklama
Piranhiu nie martw się na zapas - ja mam przeczucie, że to nie jest borelioza, ale wiadomo psychika pracuje nam w takich sytuacjach i na pewno zwracasz teraz uwagę na każdy objaw. Nie dziwię się, ale wydaje mi się, że przy boreliozie w tym momencie, po 3 tygodniach byłyby już bardzo wyraźne sygnały (?). W wakacje kleszcz ugryzł synka szwagra, mały dostał gorączki, jakiś jeszcze objawów, oczywiście bali się właśnie boreliozy - ale te objawy które miał okazały się zupełnie nie związane z kleszczem, mimo że lekarz też na początku miał takie podejrzenia. Trzymamy kciuki za rozmowę m. :) ...a ja czekam jak na szpilkach na punktacje od ciebie :)

maran...eh :( Moje kciuki zaciśnięte cały czas

Elle niestety nie wszystko nam sprzyjało, 7miu punktów na pewno nie będzie :tak: estrogen m. jest na chłopczyka, jego poziomu sodu nie sprawdzaliśmy na diecie bezsolnej, czyli trzeba uznać ten wynik który jest, ja mam sód na pograniczu...i starania w samą pełnię :-D

Klementyka zaraz wyślę :)

Vivienka jak nastrój :)? ja myślę, że 80% w waszym przypadku to jest 100%:tak: jestem o tym przekonana :)

Airfix Jonas pewnie nie po mojej stronie, ale z ciekawości - sprawdziłabyś mi? Owu była 11 sierpnia wieczorem, ale stosowaliśmy O+12, więc nie wiem czy liczyć następny dzień? tu jest taki kalkulator(?) Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar 11 sierpnia wychodzi męski znak, 12 sierpnia - żeński

Ostatnia edycja:
małe liski, podobno borelioza może być wczesna miejscowa, wczesna rozsiana i późna, rumień pojawia się zazwyczaj w ciągu 2 tygodni ale czasem dopiero po 5-6 tygodniach lub wcale, w ciągu 2 tygodni do kilku miesięcy pojawiają się objawy wtórne, w tym m.in. bóle mięśni, stawów, głowy, zmęczenie, dla własnego spokoju sprawdzę przeciwciała pod koniec października. Zaraz zerknę na grupę i podliczę czynniki :-)

Mam wieści odnośnie Antosia, nadal ma przetaczaną krew gdyż jego krew jest słaba i ma np. za mało leukocytów, podjął już trawienie i jest mu dostarczane mleko koleżanki, podobno już lekko oczka otwiera. Koleżanka dowiedziała się co było przyczyną tylu poronień - gronkowiec złocisty, ma straszne wyrzuty, że nie zdiagnozowano tego wcześniej i tyle dzieci (już czwórkę) straciła, Antoś też ma gronkowca w krwi i jest leczony :-(

EDIT:

małe liski, nie umiem znaleźć opisu Twoich starań, podrzucisz na PW? W poprzednim PW opisałaś tylko odstęp, masz też podsumowanie odnośnie reszty czynników?

Ostatnia edycja:
Piranha my nadal modlimy się za Antosia !!! Walcz mały chłopczyku ...walcz !!! Wczoraj moja córa zaniosła na "małe gróbki" świeczkę dla maleńkiego aniołeczka !!!
A powiedz mi jak tego gronkowca zdiagnozować wcześniej ? Da się !!??
Kochana meeega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za mężastego !!!
Powiedz mi kiedy możesz zrobić badania na boleriozę ?

piranha trzymam kciuki za rozmowę męża i za Antosia żeby jak najszybciej wyszedł z tego

małe liski piękne staranka. bardzo dużo zrobiłaś, aż jestem w szoku. i naprawdę byłabym zdziwiona gdyby z tego nie wyszła Agniesia :-)

macy za jutrzejszą wizytę &&&&

male liski Ja tylko tak na chwilkę zeby odpisać Tobie....według tych tabel które ja posiadam...to od 11 sierpnia od godziny 13.55 do 13 sierpnia 14.00 jest znak Ryb czyli zenski ;) &&&&&&

Jonas pewnie nie po mojej stronie, ale z ciekawości - sprawdziłabyś mi? Owu była 11 sierpnia wieczorem, ale stosowaliśmy O+12, więc nie wiem czy liczyć następny dzień? tu jest taki kalkulator(?) Moon Angle Calculator - Moon Sign Calendar 11 sierpnia wychodzi męski znak, 12 sierpnia - żeński

Liski wg księzyca 11.08.14 o godz. 14:56 księzyc wszedł w znak żenskie Ryb I pozostał w nim do 13. 08. 14 do godziny 15:01 wiec jak najbardziej ksiezyc był w znaku żenskim, choc było po pełni bo pelnia była 10.08.14 od 20:10. Ale mysle, że ta pelnia nie dała rady wpłynąc jakoś bardzo znaczaco na polaryzacje komórki jajowej bo zadbałas o jony ujemne :) no I ph sluzu miałas ladne :) Ja bym sie o pełnie nie martwila, u mnie Ala poczeta po pełni I dziewczynka jak Malowana no a Maja po nowiu I w znku męski/żenskim na przełomie bym powiedziała, ale Maja musiała byc dziewczynką przy takim moim zakwaszeniu organizmu... Ja tam czuje, ze to córeczka bedzie a na tych ludzi głupokowatych co to z zazdrosci I zawisci Ci tak gadają miej jak to młodziez teraz mówi wyjeb..ne :)

reklama
Do góry