małe liski nic się nie przejmuj, ja też nastawiam się na niepotrzebne komentarze ze strony ludzi bo panuje przekonanie że tradycyjna rodzina w Polsce to 2+2, ależ jakie będzie zdziwienie tej osoby jak to Agniesia będzie - na zawsze utniesz wszystkim głupie komentarze bo bardzo w to wierzę że spełni się Twoje marzenie
Piranhiu co z Antosiem?
Nuuusiu mój M kochał się w Brytyjczykach ale odkąd zobaczył kotki Piranhi to zmienił zdanie - od kilku miesięcy szukał kotka a ja zawsze 1 krok do przodu a później 2 kroki do tyłu z decyzją a on stwierdził że tym razem nie odpuści i....będziemy właścicielami kotka...trochę się obawiam jak to będzie wyglądało i czy damy radę.
Udanej imprezki urodzinowej
Klaudia najlepszego dla córuni ...to już 4 m-ce? ....a wydaje się jakby to było wczoraj
Piranhiu co z Antosiem?
Nuuusiu mój M kochał się w Brytyjczykach ale odkąd zobaczył kotki Piranhi to zmienił zdanie - od kilku miesięcy szukał kotka a ja zawsze 1 krok do przodu a później 2 kroki do tyłu z decyzją a on stwierdził że tym razem nie odpuści i....będziemy właścicielami kotka...trochę się obawiam jak to będzie wyglądało i czy damy radę.
Udanej imprezki urodzinowej
Klaudia najlepszego dla córuni ...to już 4 m-ce? ....a wydaje się jakby to było wczoraj