reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

macy ja właśnie też tego nie pojmuje, jak ktoś ma więcej niż 2 dzieci to na pewno wpadka a jak chciał
to na pewno nie mówi prawdy, taki jest myślenie,
najbardziej mnie kiedyś rozbawiło jak zapytano mnie czy są jakieś pieniądze na dzieci jakieś dopłaty np z Uni
skoro mam tak szybko 2 dzieci, myślałam ze padne, dzieci w celach zarobkowych
Justi mój mąż też chciał owczarka niemieckiego ja najbardziej doga, ale w drodze kompromisu jest labrador,
strasznie spokojna,
airfix na temat gadania ludzi to mozna książkę napisać, tylko nie zastanowią się tylko paplają,
często robiąc komuś tym przykrość
Piraniu trzymam &&&&& za nową pracę M

Ostatnia edycja:
reklama
Kiraa tego chińskiego nie znałam. to jest chyba ten prawidłowy, który przelicza wiek matki na wiek chiński.
ten kalendarz mi się sprawdził:szok: co do trzech dziewczynek, jedną ciążę co poroniłam wyliczył mi jako chłopca i teraz aż do grudnia też wróży mi dziewczynki, dopiero od grudnia chłopiec:szok:

Ilaczek to tak jak u mnie :) ja mam 33 lata Ty tez czy Ty rok mlodsza jestes czy cos pomyliłam juz?

ale w przypadku siostry mojego meza ten chinski sie nie sprawdził bo w maju urodziła dziewczynke a według tego kalendarza poczete w sierpniu winno byc chłopcem ale ona tez tak abrdziej dziewczynkowo sie zywi ;)

Ostatnia edycja:
Ilaczek no wlasnie!!!! Ten chinski jest jakis inny!!! On przelicza wiek matki nigdy takiego nie mialam.... Mi tez sie sprawdza... Pokazuje ze ostatnie poronienie byl boy...

dziewczyny posprawdzajce prosze

Kirus mi sie sprawdzil ale mojej kolezance i kuzynce juz Nie. ... Ja w zaden chinski nie wierze... wg mnie dieta i Suplementy to Najwazniejsze czynniki ..

ufff....a już myślałam, że wszystkim się sprawdzi...hehehe:-D
Maran ja skończyłam w czerwcu 31lat. mi pokazuje grudzień chłopca, potem luty, marzec, kwiecień 2015 chłopca :-)

Małe liski gratuluję bijącego serduszka :)

Kate pocieszyłaś mnie, że się nie sprawdza. Mi na te starania same babeczki wychodzą. Znam osobę, która straciła córeczkę w tym tygodniu ciąży (była ciężko chora).

Piranhia bardzo żal tej dziewczynki. Trzymam kciuki za chłopczyka by był silny.

Maran-atha trzymam kciuki za kolejny cykl.

Vivienka gratuluję chłopca :)

Mam do Was pytanie. Dziś mam 9 dc. Wcześniejsze cykle miałam owulację w 13 dc. A teraz test paskowy w południe wyszedł pozytywny a test kasetowy zrobiony niedawno ma lekko jaśniejszą kreskę. Wczoraj na 5 dni przed owulacją się przytulaliśmy z zabezpieczeniem i okazało się, że mam śluz płodny. Mamy się dziś starać na chłopca? Jajnik mnie bolał dwa dni temu a dziś bolały mnie dwa jajniki. Wydawało mi się do tej pory, że mam śluz kremowy, a nie chcę być zbyt daleko od owulacji, by była mniejsza szansa na dziewczynkę.

reklama
Ilaczek a no tak ;) a mi pokazuje chlopa od grudnia do marca wiec 4 miesiace pod rzad ;) tylko co z tego jak w ciaze nie zachodze... chyba moje komóry sie zestarzały już... wszak miesiaczkuje odkiedy skonczyłam 11 lat wiec już 22 lata...

Do góry