reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hej hej kochane .

@ przylazla jak w zegarku, z jednej strony oczywiscie dobrze, no ale mialam cicha nadzieje, ze moze jednak sie rozmysli..:dry: 17 cykl staran rozpoczety.

verita trzymam kciuki kochana zeby @ nie przyszla i wyszedl piekny tescik z dwoma tlustymi krechami :)

zakrecia aaaa to wybaczam ;) firanki sa na prawde ladne, i tanie, kupilam je na allegro od babeczki od ktorej zawsze kupuje. Jutro poprosze Ł. zeby zrobil zdjecia moim telefonem niestety nie wyjda za fajne.

attachment.php

Starających się : 15
Oczekujących na staranka : 2

WRZESIEŃ 2014 :

Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
maggie2205 - termin @ 22.09 ( 3 cykl starań )
lilly78 - termin @ 25.09 ( 4 cykl starań )
Kiraa - termin @ 27.09 ( 1 cykl starań )
kate.. - termin @ 30.09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ 30.09 ( 1 cykl starań )

PAŹDZIERNIK 2014 :

elisse - termin @ 09.10 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 11.10 ( 5 cykl starań )
Justi - termin @ 11.10 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 12.10 ( 14 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.10 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.10 ( 17 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

reklama
Nuska
:cool:
Mocno trzymam kciuki za 17 sty cykl kochana

vivi
ostatnio analizowalam sporo fot usg z skull theory, dla mnie boy, a nuba nie umiem okreslic. Moze przywolajmy szefowa.... Piraaaanjuuuu:-D

Vivienka, ja jak Kira sporo siedziałam w zdjęciach USG i analizowalam. Dla mnie główka Twojego bąbla jest typowo chlopczykowa. Czekamy na czwartek. :-) A ja juz doczekać soboty się nie mogę. Żeby tylko wiedzieć, ze wszystko jest dobrze.
Dorcia, z jednej strony się Tobie nie dzieje, ze trzymasz info o siusiaku dla siebie, bo ja chyba do samego porodu nie powiem. Dla mojej teściowej nic innego się nie liczy. Ale z drugiej strony tak ciężko trzymać język za zębami. :-D
Nuska, nowy cykl, nowe plany, nowe siły. Mocno zaciskam.
Anette, odezwij się, jak będziesz po wizycie.
Male liski, jak tam?? Motyle w brzuchu są przed jutrzejsza wizyta z fasolka?
Matik, na kiedy masz termin?

Czesc dziewczyny , mam takie pytanie dotyczące ph, wg testow mam 4 przed działaniami użyłam sylku, skoczyło do 7 - po jakim czasie powinnam sprawdzać, czy powinnam zabijać do 4? Po wszystkim użyłam troszkę sylku i po 7 godzinach ph znowu 4. Czy powinnam kupic represh lub replens i użyć go? Prosze o porade. Pozdrawiam

Mici, jeśli przed staraniami masz pH 4, to nie ma potrzeby zbijac. Sylk u niektórych działa dobrze, u innych się nie sprawdza. Musisz spróbować innych rzeczy. Może tampon z limonka by pomógł?

Vivienka ale śliczny maluszek.&&& za jajeczka.
Matik bardzo sie ciesze ze fasolka rośnie. teraz już bedzie tylko dobrze.
Nuska oby ten cykl byl ostatnim i szczesliwym.
Piraniu i jak u ciebie nasza dobra duszo?Uklada sie pomalutku? Ja wiem ze to tak sie nie da z dnia na dzien poukladac ale aby szlo ku dobremu.
Maran ty testujesz niedlugo? &&&&& zaciskam.
Macy i za twoją jutrzejsza wizyte. Napewno bedzie dobrze.
Anette ty też jutro idziesz na wizyte? Nie mart sie kochana bedzie dobrze zobaczysz.
Maleliski ślicznych masz chlopaczkow. I tez o ile dobrze doczytłam masz zaraz wizyte.&&&&&&&& zeby wszystko bylo ok i malutka dziewczynka mieszkala w brzuszku.

reklama
Cześć dziewczyny

vivienka ja się kompletnie nie znam, ale trzymam kciuki za syneczka

nuska airfix kciuki za ten cykl

macy czekamy z niecierpliwością do soboty. ale nam się pochwalisz co nosisz w brzuszku?

matik super że wszystko ok

dorcia kobieto, będziesz miała synka, nic nie prawa odpaść :)

małe liski anette kciuki za wizyty

maran &&&&& za testowanie

zakrecona śliczna sesja

Ostatnia edycja:
Do góry