reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja juz po wizycie
I jak się nie myle będzie dziewczynka
brzuszek plaski i nub na dole ...

Jak cos sie dopatrzycie szczerze pisać widać coś wyraźnie??? dzis jest 12+3

reklama
Vivienka, śliczna dzidzia :tak:Z płcią dużo nie pomogę bo się nie znam jednak ze skull theory bym raczej na chłopca stawiała :)

Ostatnia edycja:
Anette, spokojnie. Jutro napiszesz nam, ze wszystko jest w porządku. Bol jak na @ jest normalny. Ale będę trzymać kciuki.
Vivien, pisze z telefonu, wiec nuba nie widzę, ale czacha płaska, wiec wg skull theory chłopak. Brzuszkiem bym się nie sugerowała w ogóle. To dla mnie akurat bzdurna teoria.

Ostatnia edycja:
Vivienko...dzidzia śliczna, na nubach się nie znam.
Anette...trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Maran...&&&&&&&&&&&&&&
Nusiu jak dziś u Ciebie?
Dorcia kciuki za te jajcochy, żeby nie odpadły:-D

za wszystkie kciuki.

ja czekam na @. kolejny cykl, kolejne starania.

Dorcia napewno jojca nie opadną mężu wyjdzie dumny jak paw :-D
Ale podziwiam Cię ze potrafisz ta wiadomość dla siebie zostawić ;-)

ilaczek, Anette, Macy dziekuje wam za wasze typy :* wiecej zobacze w czwartek bo bedzie wtedy 3/4D i jak sie bubus zechce pokazać to bedzie więcej wiadomo ;-)

Vivienka jak dla mnie na ten moment to również chłopiec - obstawiam tak jak Macy po kształcie czaszki i tego się trzymamy :) brzuszkiem też uważam żebyś się nie sugerowała, widziałam na podobnym etapie dziewczynki z grubiutkimi pełnymi brzuszkami i chłopców z płaskimi brzuszkami jak u twojego Bąbelka. I z tego co zapamiętałam z in-gender najlepiej typować z nuba bliżej skończonego 13 tc, więc czekamy na to usg za parę dni

...przypatruję się cały czas zdjęciu, czy to co widzimy to jest nub czy pępowina :)?

Ostatnia edycja:
Vivienka Twój dzidziak do mojego Kropka podobny ... baaaardzo !!!
Coś mi się BB zablokowało i nie wstawię fotki ... może za chwilkę dam radę !
Na moje oko ... skoro ja mam mieć chłopca to i Twój dzidziak to chłopak !
Nie mam z tym problemu ... próbował wydusić ze mnie na wszelkie sposoby ale ja się nie dałam !!!
Wiecie co ...pochłaniam kilogramami frytki z sosem czosnkowym ! I nie zdziwię się jak mi doopa się do fotela nie zmieści !!!

Dorcia Oj uwielbialam frytki w ciązy, ale jak się rzygało po tym to jazda bez trzymanki, a mimo to jadłam dalej....o i KFC caly kubełek :-D Musi być chłopak &&&&&

Vivienka Dzidzia śliczna, ale nie umiem stwierdzić czy chłopiec czy dziewczynka.... dla mnie po głowce własnie dziewczynka ( płaskie czoło ) , a po brzuszku i ogolnie budowie chłopiec, nuba nie widze dokładnie- wole sie nie przygladac i nie domyslac, bo moja wyobraznia juz tam siusiaka nawet zobaczyła , wole byc pewna i wlasnie...dzidziunia podobna do Dorci synka ;) Ja bym obstawiała wiecej synka niz dziewczynke ;) Czekamy na kolejne USG &&&&&

Ostatnia edycja:
DSCN7588.jpg

Vivienka looknij ...czy nie podobny ????

Załączniki

• DSCN7588.jpg
    DSCN7588.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Dorcia nie wiem sama bardzo chcialabym aby byl i to bardzo podobny do twojego kropka w szczególności od dolu ;-)

airfix plaskie czolo to przecież na chlopczyka a zaokraglone na dziewczynke. Tak pisze w necie... chyba ze cos zle kojarzę :/

Do góry