reklama
macy
Fanka BB :)
Anette, spokojnie. Jutro napiszesz nam, ze wszystko jest w porządku. Bol jak na @ jest normalny. Ale będę trzymać kciuki.
Vivien, pisze z telefonu, wiec nuba nie widzę, ale czacha płaska, wiec wg skull theory chłopak. Brzuszkiem bym się nie sugerowała w ogóle. To dla mnie akurat bzdurna teoria.
Vivien, pisze z telefonu, wiec nuba nie widzę, ale czacha płaska, wiec wg skull theory chłopak. Brzuszkiem bym się nie sugerowała w ogóle. To dla mnie akurat bzdurna teoria.
Ostatnia edycja:
ilaczek
Vivienko...dzidzia śliczna, na nubach się nie znam.
Anette...trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Maran...&&&&&&&&&&&&&&
Nusiu jak dziś u Ciebie?
Dorcia kciuki za te jajcochy, żeby nie odpadły
za wszystkie kciuki.
ja czekam na @. kolejny cykl, kolejne starania.
Anette...trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Maran...&&&&&&&&&&&&&&
Nusiu jak dziś u Ciebie?
Dorcia kciuki za te jajcochy, żeby nie odpadły
za wszystkie kciuki.
ja czekam na @. kolejny cykl, kolejne starania.
Vivienka
Dorcia napewno jojca nie opadną mężu wyjdzie dumny jak paw
Ale podziwiam Cię ze potrafisz ta wiadomość dla siebie zostawić ;-)
ilaczek, Anette, Macy dziekuje wam za wasze typy :* wiecej zobacze w czwartek bo bedzie wtedy 3/4D i jak sie bubus zechce pokazać to bedzie więcej wiadomo ;-)
Ale podziwiam Cię ze potrafisz ta wiadomość dla siebie zostawić ;-)
ilaczek, Anette, Macy dziekuje wam za wasze typy :* wiecej zobacze w czwartek bo bedzie wtedy 3/4D i jak sie bubus zechce pokazać to bedzie więcej wiadomo ;-)
małe liski
Vivienka jak dla mnie na ten moment to również chłopiec - obstawiam tak jak Macy po kształcie czaszki i tego się trzymamy brzuszkiem też uważam żebyś się nie sugerowała, widziałam na podobnym etapie dziewczynki z grubiutkimi pełnymi brzuszkami i chłopców z płaskimi brzuszkami jak u twojego Bąbelka. I z tego co zapamiętałam z in-gender najlepiej typować z nuba bliżej skończonego 13 tc, więc czekamy na to usg za parę dni
...przypatruję się cały czas zdjęciu, czy to co widzimy to jest nub czy pępowina ?
...przypatruję się cały czas zdjęciu, czy to co widzimy to jest nub czy pępowina ?
Ostatnia edycja:
Vivienka Twój dzidziak do mojego Kropka podobny ... baaaardzo !!!
Coś mi się BB zablokowało i nie wstawię fotki ... może za chwilkę dam radę !
Na moje oko ... skoro ja mam mieć chłopca to i Twój dzidziak to chłopak !
Nie mam z tym problemu ... próbował wydusić ze mnie na wszelkie sposoby ale ja się nie dałam !!!
Wiecie co ...pochłaniam kilogramami frytki z sosem czosnkowym ! I nie zdziwię się jak mi doopa się do fotela nie zmieści !!!
Coś mi się BB zablokowało i nie wstawię fotki ... może za chwilkę dam radę !
Na moje oko ... skoro ja mam mieć chłopca to i Twój dzidziak to chłopak !
Nie mam z tym problemu ... próbował wydusić ze mnie na wszelkie sposoby ale ja się nie dałam !!!
Wiecie co ...pochłaniam kilogramami frytki z sosem czosnkowym ! I nie zdziwię się jak mi doopa się do fotela nie zmieści !!!
Dorcia Oj uwielbialam frytki w ciązy, ale jak się rzygało po tym to jazda bez trzymanki, a mimo to jadłam dalej....o i KFC caly kubełek Musi być chłopak &&&&&
Vivienka Dzidzia śliczna, ale nie umiem stwierdzić czy chłopiec czy dziewczynka.... dla mnie po głowce własnie dziewczynka ( płaskie czoło ) , a po brzuszku i ogolnie budowie chłopiec, nuba nie widze dokładnie- wole sie nie przygladac i nie domyslac, bo moja wyobraznia juz tam siusiaka nawet zobaczyła , wole byc pewna i wlasnie...dzidziunia podobna do Dorci synka Ja bym obstawiała wiecej synka niz dziewczynke Czekamy na kolejne USG &&&&&
Vivienka Dzidzia śliczna, ale nie umiem stwierdzić czy chłopiec czy dziewczynka.... dla mnie po głowce własnie dziewczynka ( płaskie czoło ) , a po brzuszku i ogolnie budowie chłopiec, nuba nie widze dokładnie- wole sie nie przygladac i nie domyslac, bo moja wyobraznia juz tam siusiaka nawet zobaczyła , wole byc pewna i wlasnie...dzidziunia podobna do Dorci synka Ja bym obstawiała wiecej synka niz dziewczynke Czekamy na kolejne USG &&&&&
Ostatnia edycja:
reklama
Vivienka
Dorcia nie wiem sama bardzo chcialabym aby byl i to bardzo podobny do twojego kropka w szczególności od dolu ;-)
airfix plaskie czolo to przecież na chlopczyka a zaokraglone na dziewczynke. Tak pisze w necie... chyba ze cos zle kojarzę :/
airfix plaskie czolo to przecież na chlopczyka a zaokraglone na dziewczynke. Tak pisze w necie... chyba ze cos zle kojarzę :/
Podziel się: