elisse ja napoj sodowy pilam przez prawie 3msc heh, potem to juz przechodzi w przyzwyczajenie, i pije sie go ze smakiem
ja sode rozpuszczalam w soku pomaranczowym . A co do @, na pewno sie pojawi. Czuje to w kosciach
kiraa, Dorcia :* taaa zeby to bylo takie proste
sie postaram jak bede mogla !
milla ja wiem ze latwo sie mowi, ale nie mozesz sie obwiniac !!! moze na prawde zarodeczek mial wiele wad i nie musi byc w tym ani kszty Twojej winy ! Moja kolezanka z watku sasiedniego o ktorej kiedys pisalam na grupie przezyla podobna tragedie tylko niestety w pozniejszych tc. Jej coreczka miala rowniez wiele wrodzonych wad, jak sie okazalo przez wadliwego plemnika, bo niestety i tak sie moze stac, ze do zaplodnienia dojdzie ten najsilniejszy, ale jednoczesnie najbardziej obciazony, musi byc tego racjonalny powod, do ktorego na pewno sie nie przyczynilas i osadzanie siebie samej nie pomoze ! Glowka do gory, odpocznij ile bedziesz potrzebowac, dojdz do siebie i wroc z nowymi silami :*
ana a ja ciagle wierze w dziewuszke !! i nie mow kochana, ze pogodzilas sie z tym ze bedziesz miec drugiego synka, bo ktos moze to odczytac tak, ze w ogole sie nie cieszysz, a na pewno tak nie jest ! Wazne ze sie udalo, ze dzidzia jest, rosnie i jest zdrowa ! Reszta nie jest juz tak wazna, choc oczywiscie byloby super gdyby udalo sie trafic w kreseczke za co mocno trzymam &&&&
A obsesje odstaw na bok, bo teraz to nie ona powinna byc najwazniejsza tylko to, zeby wszystko bylo dobrze z Wami do samego konca.
Milego wieczorku dziewczynki :*
Starających się : 15
Oczekujących na staranka : 2
WRZESIEŃ 2014 :
Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
maggie2205 - termin @ 22.09 ( 3 cykl starań )
lilly78 - termin @ 25.09 ( 4 cykl starań )
Kiraa - termin @ 27.09 ( 1 cykl starań )
kate.. - termin @ 30.09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ 30.09 ( 1 cykl starań )
PAŹDZIERNIK 2014 :
elisse - termin @ 09.10 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 11.10 ( 5 cykl starań )
Justi - termin @ 11.10 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 12.10 ( 14 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.10 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 1.10 ( 17 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )