reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Milla kochanieńka lekarz na ostatnim usg powiedział że chłopak ...ale ja tam czekam na połówkowe lub 4D ... i wszystko będzie jasne ! Kochana już niedługo i Tobie będzie suwaczek przeskakiwał ! Ja gdyby nie zaśniad od miesiąca byłabym mamą ... ale widocznie tak miało być ... staram się tego nie rozdrapywać !

Nuuśka
myszo kuknę tu z samego rańca i poproszę o piękną wysoką tempkę !!!

reklama
Nuska
czekam na jutrzejsza wysoka tempke :-)

dorcia
ale ten czas leci.... O kurczaki, poglaszcz brzusio od ciotki Kiry:happy2:

ana
ale ten Twoj maluszek nie chce sie ujawnic:tak:

Mila
ja tez mialam wyrzuty sumienia ze to poronienie przez te moje cyrki, zakwaszania itd dlatego zrezygnowalam z tego.....

Piranju
zyjesz kochana ? Buziaki

kolorowych snow lasencje

elisse ja napoj sodowy pilam przez prawie 3msc heh, potem to juz przechodzi w przyzwyczajenie, i pije sie go ze smakiem :p ja sode rozpuszczalam w soku pomaranczowym . A co do @, na pewno sie pojawi. Czuje to w kosciach :blink:

kiraa, Dorcia :* taaa zeby to bylo takie proste :p sie postaram jak bede mogla ! :wściekła/y:

milla ja wiem ze latwo sie mowi, ale nie mozesz sie obwiniac !!! moze na prawde zarodeczek mial wiele wad i nie musi byc w tym ani kszty Twojej winy ! Moja kolezanka z watku sasiedniego o ktorej kiedys pisalam na grupie przezyla podobna tragedie tylko niestety w pozniejszych tc. Jej coreczka miala rowniez wiele wrodzonych wad, jak sie okazalo przez wadliwego plemnika, bo niestety i tak sie moze stac, ze do zaplodnienia dojdzie ten najsilniejszy, ale jednoczesnie najbardziej obciazony, musi byc tego racjonalny powod, do ktorego na pewno sie nie przyczynilas i osadzanie siebie samej nie pomoze ! Glowka do gory, odpocznij ile bedziesz potrzebowac, dojdz do siebie i wroc z nowymi silami :*

ana a ja ciagle wierze w dziewuszke !! i nie mow kochana, ze pogodzilas sie z tym ze bedziesz miec drugiego synka, bo ktos moze to odczytac tak, ze w ogole sie nie cieszysz, a na pewno tak nie jest ! Wazne ze sie udalo, ze dzidzia jest, rosnie i jest zdrowa ! Reszta nie jest juz tak wazna, choc oczywiscie byloby super gdyby udalo sie trafic w kreseczke za co mocno trzymam &&&& :happy2: A obsesje odstaw na bok, bo teraz to nie ona powinna byc najwazniejsza tylko to, zeby wszystko bylo dobrze z Wami do samego konca.

Milego wieczorku dziewczynki :*

attachment.php

Starających się : 15
Oczekujących na staranka : 2

WRZESIEŃ 2014 :

Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
maggie2205 - termin @ 22.09 ( 3 cykl starań )
lilly78 - termin @ 25.09 ( 4 cykl starań )
Kiraa - termin @ 27.09 ( 1 cykl starań )
kate.. - termin @ 30.09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ 30.09 ( 1 cykl starań )

PAŹDZIERNIK 2014 :

elisse - termin @ 09.10 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 11.10 ( 5 cykl starań )
Justi - termin @ 11.10 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 12.10 ( 14 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.10 ( 6 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 1.10 ( 17 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

magda1609 ( listopad 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

Ostatnia edycja:
Nuuuśka 3 miesiące... chybabym osiwiała hehe ;) też mam zamiar pić z sokiem. Może tylko na wrażeniu, że @ przyjdzie się skończy. Jak nie, to zawsze jest kolejny okres starań. Dziękuję za dopisanie do listy.:happy2:

Verita czasami właśnie lepiej za dużo nie myśleć. Dobrze, że z małą już lepiej. Udanego wypoczynku.:tak:

Dziś wcześniej idę spać. Przeniosłam małą do jej pokoiku, bo już zaczęła lepiej spać i pewnie rano będzie pobudka.

Milla nie obwiniaj się kochana, to nie Twoja wina, to jak lekarz powiedział naturalna selekcja, tak się czasami zdarza i nic co nie zrobiliśmy nie ma na to wpływu. Ale też przez jakiś czas obwiniałam siebie. Grunt to jak pisze Dorcia trzeba iść do przodu. Życzę Ci byś jak najszybciej doczekała się zdrowej silnej ciąży, bo to najważniejsze.
Nuusia to trzymam kciuki za jutrzejszą tempkę
Kiraa &&&&&&& za owocne staranka
Ana ale masz małą wstydziochę albo wstydziocha a nuż to dziewczynka, zobaczysz wkrótce :-)
Verita dobrze że u Was już ok

Milla Nie obwiniaj się Kochana, po prostu zarodeczek był wadliwy, a wiesz sama że to się zdarza. Główka do góry i czekam na Twoje staranka :*

Ana87 Ale masz tam dzidzie wstydzioszkę;) Moze w pazdzierniku będzie juz coś wiadomo, tylko to tyyyle czekania...kolejnym razem jak bedziesz chciała usg to moze poszukaj po necie kogos z dobrymi opiniami, z dobrym sprzetem, a moze jakies 3D?? Kciuki trzymam za dziewczynke &&&&

Nuuusia Jak tempka??

Kiraa
Oj ten bol jajnikow po Femarze to mi najgorzej dokuczył przy pierwszej stymulacji femara, kiedy rosły 2 pecherzyki, chodzic nie mogłam, a owulacja była tak bolesna że mi noge sparalizowało na 6 godzin. Druga stymulacja juz była ok, nic prawie nie czułam, jedynie leciutkie kłucie lewego jajnika. No nic, od dzis zaczynam kolejna stymulacje tylko w wiekszej dawce- jednak chyba zostanie Femara 2x1 bez Clo. Na dodatek zle sie czuje, nie sypiam pare nocy przez komary:wściekła/y: zaswiecam swiatło nie ma zadnego, gasze to jest ze 3 i tak w kolko. Usypiam kolo 23, a budze sie 1.30 i tak juz tydzien, jestem ja i maz nie przytomna normalnie.

cześć dziewczyny

Mamakaja GRATULACJE :))))))) czekamy na zdjęcie synka!
Maran-atha co to za komentarz pod dzisiejszą tempką :)?
Airfix...ja też miałam problem z zakwaszaniem, tak jak chyba każda z nas z dziewczynkowych staranek - jak dobrze się zakwasić, ale żeby nie przesadzić :) kciuki zaciskam za kolejny cykl
Macy już za tydzień wizyta, super. Ja muszę cierpliwie poczekać jeszcze 2 dni, w środę podglądamy serduszko
Matik cieszę sie bardzo że widziałaś serduszko. Jak się czujesz?
Anette jak samopoczucie? męczą cię już objawy ciążowe?
Vivienka już niedługo kolejne usg - a chłopaki to takie właśnie śpiochy ;))
Zakręcia wyglądasz przepięknie!!! ciąża ci bardzo służy, brzuszek malutki jak dla mnie - na końcówce ciąży. Ja już wyglądałam na tym etapie jak hipopotam ;)
Verita Justi zdrówka dla dzieci!
Piranhiu co u ciebie?

przedstawiam wam mojego spiderman'a i pirata :)

P9140025.jpg
P9140032.jpg

Załączniki

• P9140025.jpg
    P9140025.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 37
  • P9140032.jpg
    P9140032.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 36
Male liski, no właśnie o Tobie myslalam. Na która masz to USG? Ja soboty się juz doczekać nie mogę. U Ciebie wszystko będzie dobrze. Tak czuje. Chłopaków masz na medal. :-)

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry