Matik Cudne serdunio
Dbaj o siebie i maleństwo teraz , wypoczywaj dużo i zyczę Ci kolejnych cudnych miesięcy . Trzymam kciuki mocno za Ciebie &&&
macy ooo to nie tylko moje w czasie weekendu wstaje przed 6-ta
Skąd te dzieci mają tyle siły
Zdrówka dla Ciebie
Nuuusia Piekna była, taka inna
Niebieske też śliczne, kuzynka miała w USA i to ze schroniska wziętego, piękność
Wpisz mi kolejną @ na 12. 10.. niech nawet się nie warzy przychodzić , ani do mnie, ani do Ciebie . Nuuusia a kiedy Ty masz jakas wizytke u lekarza?
Kiraa Jajeczka rosną? Czujesz coś?? Wczoraj na forum ovufriend czytałam wątek o Gonalu F o tej gonadotropinie w zastrzykach i wiesz co sie okazuje? ze On wcale nie jest taki świetny, na mało babeczek zadziałał, że lepsza alternatywą i tansza dla Gonalu i innych gonadotropin jest Femara.... Zupełnie nie wiem jak podejsc teraz do tego typu informacji, bo myslalam ze jak sie z Femara nie uda, to w maju sie na Gonal przezucę...Znów endokrynolog mówił mi że po Femarze jest mały odsetek ciąż i że nie uda mi się z nią... Ale ja sie uparłam i się uda
)) Po wykresie widziałam że brałas teraz Femarę od 5 do 9dc jednak
Oby zadziałała, trzymam kciuki najmocniej jak mogę &&&&&&&& Ja od poniedziałku zaczynam stymulacje i dalej się głowię co wziasc Femara 2 tabl, czy Clo+Femarę....
elysee Oj dzieciaki to sa jedyne z tajemnicami
Pani w przedszkolu jak chciała zeby dzieci cos rodzicom przekazały w domu to mówiła- "tylko nie mówcie rodzicom, bo to ma byc nasza tajemnica i niespodzianka"
Kciuki za staranka &&&&&&& Masz racje, ma się udać za 1 razem, a co
))) U mnie coś nie tak poszło, nie udało się za 1 razem- ale się śmieję że pewnie tam na górze się rozmyślili i chcą mi jakieś trojaczki dać
Vivienka Ja podejscia lekarzy nie rozumiem, my czekamy na te nasze wizyty , ze dowiemy się tego i owego, a tu lekarz mowi tylko czesc z tego co chciałysmy wiedziec i nawet zdjecia nie daje. U nas ginek jest jeszcze lepszy, jak sie w pore nie krzyknie to bierze zdjęcie z usg i w kosz wrzuca.... Hmm, piszesz ze o tydzien wieksze jest serdunio..no bo to facet będzie pożądny
Musi być większy
Elle A co u Ciebie ?? Udało się ? Bo jak coś ostatnio chyba duzo opuszczam wiadomości...
maran-atha Kciuki za ten cykl &&&&&
Ana87 Halo Halo .... Co u Ciebie ???