reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No tu tak samo, moje szkole zaczynaja jak maja 4,5. Verita trzeba wierzyc, ze sie szybko uda, najlepiej w tym cyklu &&&& no a ph podbijaj soda co 4h najlepiej lub soda wymieszana z pre seed

U nas najmlodsze to z lipca danego rocznika te z sierpnia i pozniej ida juz z kolejnym rocznikiem wiec jak sie ma dzieci z pierwszej polowy roku to ida do szkoly w wieku 4,5 a te 3,5 chodza do preschool :) no a jak sie chce dzieci zapisac do dobrej szkoly to u nas niektorzy zapisuja zaraz po urodzeniu...

Ja ostatnio mowilam ze chcialabym synka ale po tych wszystkich moich przejsciach wazne zeby ciaza byla donoszona a dzidzia zdrowa :tak: teraz juz nie zwracalam uwagi na plec ;)

ale dziwy piszecie :D u nas jest tak, że zapisuje się przez net w określonym terminie i tylko dla określonych roczników... w pierwszej kolejności biorą dzieci z regionu a później szkoły mają inne priorytety... np dzieci rodziców uczęszczających do kościoła ;p

hej
dziewczyny dziękuje, ze pytacie co u nas
mały jest lepszy, mieliśmy jechac do szpitala, ale lekarka powiedziała,
że lepiej , codziennie chodzilismy do kontroli, kazała buzię
smarowac fioletem, wczoraj już lepiej, ale dzisiaj w nocy się budził i płakał
ze go boli i pokazywał na buzie, mam nadzieje, ze zapalenie jamy ustnej mu się
nie przyplącze,
jestem już padnięta, mały bladziutki, prawie nic nie je, tylko trochę pije

pozdrawiam Wszystkie i życze miłego dnia !!!!

reklama
Dzien dobrek urlopowo:-)

ciezarowki jak sie czujecie???? Bo kciuki zaciskam za Was

Ashlee
wklej swoje dwie krechy, polaz wykres, pochwal sie ;))))

verita
ja tez mam wyrztuty sumienia ze tak pozno staram sie o dziecko, TY chociaz pierwsze masz starsze....

airfix
no i skusilam sie na Fermare....

piranju
Co myslisz o braniu po owu takiego zestawu na "slepo" Utrogest 100 mg 2x1, Duphaston 2x2, Acard,fraxiparina 0,6, Encorton 5mg, kw. foliowy 15 mg
najbardziej interesuje mnie Twoje zdanie co do 2 ostatnich lekow?

Do góry