reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No tu tak samo, moje szkole zaczynaja jak maja 4,5. Verita trzeba wierzyc, ze sie szybko uda, najlepiej w tym cyklu &&&& no a ph podbijaj soda co 4h najlepiej lub soda wymieszana z pre seed

U nas najmlodsze to z lipca danego rocznika te z sierpnia i pozniej ida juz z kolejnym rocznikiem wiec jak sie ma dzieci z pierwszej polowy roku to ida do szkoly w wieku 4,5 a te 3,5 chodza do preschool :) no a jak sie chce dzieci zapisac do dobrej szkoly to u nas niektorzy zapisuja zaraz po urodzeniu...

Ja ostatnio mowilam ze chcialabym synka ale po tych wszystkich moich przejsciach wazne zeby ciaza byla donoszona a dzidzia zdrowa :tak: teraz juz nie zwracalam uwagi na plec ;)

ale dziwy piszecie :D u nas jest tak, że zapisuje się przez net w określonym terminie i tylko dla określonych roczników... w pierwszej kolejności biorą dzieci z regionu a później szkoły mają inne priorytety... np dzieci rodziców uczęszczających do kościoła ;p

hej
dziewczyny dziękuje, ze pytacie co u nas
mały jest lepszy, mieliśmy jechac do szpitala, ale lekarka powiedziała,
że lepiej , codziennie chodzilismy do kontroli, kazała buzię
smarowac fioletem, wczoraj już lepiej, ale dzisiaj w nocy się budził i płakał
ze go boli i pokazywał na buzie, mam nadzieje, ze zapalenie jamy ustnej mu się
nie przyplącze,
jestem już padnięta, mały bladziutki, prawie nic nie je, tylko trochę pije

pozdrawiam Wszystkie i życze miłego dnia !!!!

reklama
Dzien dobrek urlopowo:-)

ciezarowki jak sie czujecie???? Bo kciuki zaciskam za Was

Ashlee
wklej swoje dwie krechy, polaz wykres, pochwal sie ;))))

verita
ja tez mam wyrztuty sumienia ze tak pozno staram sie o dziecko, TY chociaz pierwsze masz starsze....

airfix
no i skusilam sie na Fermare....

piranju
Co myslisz o braniu po owu takiego zestawu na "slepo" Utrogest 100 mg 2x1, Duphaston 2x2, Acard,fraxiparina 0,6, Encorton 5mg, kw. foliowy 15 mg
najbardziej interesuje mnie Twoje zdanie co do 2 ostatnich lekow?

Do góry