reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam
Co oznacza słaba druga kreska ma teście owulacyjnym? Mam od dwóch dni a temp stoi. Jak to interpretować ew kiedy można spodziewać się owulacji?

reklama
Male liski wspulczuje straty cioci... ale beta przyrata prawidlowo... ja nigdy nie sprawdzalam swojej bety w zadnej ciazy wiec ten stres mi odszedl...
Verita taki test nic w sumie ni oznacza bo jest negatywny, poprostu hormon jest obecny w moczu i tyle... ja mialam takie testy od 11 dnia cyklu a teraz mam 28-29 dc i dopiero wczoraj i dzis mialam mocne kreski - testy pozytywne. Jedyne co Ci pozostaje to robic testy do skutku i obserwowac sluz szyjke. Temperatura i tak tu na ta chwile nic nie da bo ona wzrasta po odbytej owulacji a wowczas na jakiekolwiek dzialania jest juz za pozno...

Verita z tego co wiem to powinna codziennie ciemniec.pozytywny jest gdy testowa jest tak cuemna lub bardziej niz kontrolna.
Gdy jest bladsza przyjmujemy wynik za negatywny.

Witam
Jak siedze w domu to pustki,a dzis bylam na spotkaniu z ludźmi z kursu :)
A tu tyle postow do nadrobienie :)

Male listki nieprzejmuj sie napewno jest dobrze!

Macy ty odpoczywaj.
Skurcze jak na @ to normalne wszystko sie tam rozciaga i przygotowuje,
Ja mialam czesto takie bóle i bylo wszystko ok ;)
U ciebie tez bedzie ;)
Ale za lekarzem sie rozejrzyj i jesli cie to niepokoi to idz i skontroluj :)

A mnie juz napadła od kilku dni moja ukochana zgaga :(
Nienawidze :(
A czesto i do tego mocna :/

No i kochane zaciskac kciuki dla nas za polowkowe w poniedziałek ;)

Aschlee Gratuluję i kciuki zaciskam &&&
Co planowalas ?jaka płc?

Wildberry mnie okolo zydzien przed porodami brzuch sie obniżył tak ze miedzy piersi i brzch wchodzila dłoń :)
Na kiedy masz termin?
Bo ja żadnych suwaczkow niewidze :/

u mnie pozytywny z wczoraj ok 20stej byl taki na testach 20ml Test wrzesien.jpg dzis też mam takie same pozytywne jak ten wczorajszy, ja ze swojego doswiadczenia I obserawcji moge Ci powiedziec, że owu może wystapic (u mnie) tylko wówczas jesli jest szyjka miekka I otwarta I do tego sluz płodny w innym przypadku mimo ciemniejacego testu owulacyjnego, owulacja u mnie nie wystepuje. w tym cyklu test ciemny choc nie maksymalnie ciemy był 3 razy a owulacja prawdopodobnie dziś... choc mam tak dziwny ten cykl, że sie nie zdziwie jak mimo sluzu płodnego szyjki i testu owulacji I tak nie bedzie ;)

Załączniki

• Test wrzesien.jpg
    Test wrzesien.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 54
ph mojego bardzo dobre na syna, moje neutralne, sluz jest plodny o dziwo bo nie mialam od lat takiego ale moze to ta dieta, zaaplikowalam sobie w razie czego semi cos tam z soda i po paru godzinach ph bylo 8

Verita to teraz utrzymuj cały czas wysokie ph az do owulacji, a jesli masz sluz plodny to moze owulacja bedzie niebawem, rób testy I obserwuj a sluz mozesz miec taki zwłaszcza po wiesiołku :)

reklama
Do góry