reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam
Co oznacza słaba druga kreska ma teście owulacyjnym? Mam od dwóch dni a temp stoi. Jak to interpretować ew kiedy można spodziewać się owulacji?

reklama
Male liski wspulczuje straty cioci... ale beta przyrata prawidlowo... ja nigdy nie sprawdzalam swojej bety w zadnej ciazy wiec ten stres mi odszedl...
Verita taki test nic w sumie ni oznacza bo jest negatywny, poprostu hormon jest obecny w moczu i tyle... ja mialam takie testy od 11 dnia cyklu a teraz mam 28-29 dc i dopiero wczoraj i dzis mialam mocne kreski - testy pozytywne. Jedyne co Ci pozostaje to robic testy do skutku i obserwowac sluz szyjke. Temperatura i tak tu na ta chwile nic nie da bo ona wzrasta po odbytej owulacji a wowczas na jakiekolwiek dzialania jest juz za pozno...

Verita z tego co wiem to powinna codziennie ciemniec.pozytywny jest gdy testowa jest tak cuemna lub bardziej niz kontrolna.
Gdy jest bladsza przyjmujemy wynik za negatywny.

Witam
Jak siedze w domu to pustki,a dzis bylam na spotkaniu z ludźmi z kursu :)
A tu tyle postow do nadrobienie :)

Male listki nieprzejmuj sie napewno jest dobrze!

Macy ty odpoczywaj.
Skurcze jak na @ to normalne wszystko sie tam rozciaga i przygotowuje,
Ja mialam czesto takie bóle i bylo wszystko ok ;)
U ciebie tez bedzie ;)
Ale za lekarzem sie rozejrzyj i jesli cie to niepokoi to idz i skontroluj :)

A mnie juz napadła od kilku dni moja ukochana zgaga :(
Nienawidze :(
A czesto i do tego mocna :/

No i kochane zaciskac kciuki dla nas za polowkowe w poniedziałek ;)

Aschlee Gratuluję i kciuki zaciskam &&&
Co planowalas ?jaka płc?

Wildberry mnie okolo zydzien przed porodami brzuch sie obniżył tak ze miedzy piersi i brzch wchodzila dłoń :)
Na kiedy masz termin?
Bo ja żadnych suwaczkow niewidze :/

u mnie pozytywny z wczoraj ok 20stej byl taki na testach 20ml Test wrzesien.jpg dzis też mam takie same pozytywne jak ten wczorajszy, ja ze swojego doswiadczenia I obserawcji moge Ci powiedziec, że owu może wystapic (u mnie) tylko wówczas jesli jest szyjka miekka I otwarta I do tego sluz płodny w innym przypadku mimo ciemniejacego testu owulacyjnego, owulacja u mnie nie wystepuje. w tym cyklu test ciemny choc nie maksymalnie ciemy był 3 razy a owulacja prawdopodobnie dziś... choc mam tak dziwny ten cykl, że sie nie zdziwie jak mimo sluzu płodnego szyjki i testu owulacji I tak nie bedzie ;)

Załączniki

• Test wrzesien.jpg
    Test wrzesien.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 44
ph mojego bardzo dobre na syna, moje neutralne, sluz jest plodny o dziwo bo nie mialam od lat takiego ale moze to ta dieta, zaaplikowalam sobie w razie czego semi cos tam z soda i po paru godzinach ph bylo 8

Verita to teraz utrzymuj cały czas wysokie ph az do owulacji, a jesli masz sluz plodny to moze owulacja bedzie niebawem, rób testy I obserwuj a sluz mozesz miec taki zwłaszcza po wiesiołku :)

reklama
Do góry