maran-atha
Fanka BB :)
Ilaczek moja Majka to bardzo jest charakterna I jak sie zezłości to sie nie da jej niczym "przekupic" I wówczas najlepiej ja zostawic niech sie uspokoi I tak było wlasnie chyba w srode jak nie chciała w przedszkolu zostac I sie awanturowala, nie to zeby płakała czy cos tylko focha miała I nie chciała w ogóle słuchac co do niej mówie tylko poszła I sie schowała w takie poduchy I koce w przedszkolu, nie chciała sie nawet pozegnać wiec ja zostawiłam w spokoju I powiedziałam, ze przyjde za 3 godziny I ja odbiore no I jak wrócilam po nia to miała juz lepszy humor I była zadowolona.. Ona w ogóle smiesznie sie tam komunikuje, jak chce zeby pani gdzies z nia poszła to mówi "come on chodź" Ala w ogóle nie za bardzo chciała mowic a Maja mówi, jak umie, ale jakos tam sobie radzi, ona w ogóle bardziej otwarta jest do ludzi I zagaduje zawsze, wszystkich wita, w windzie sie od razu do ludzi usmiecha I krzyczy hallo Ala bardziej skryta jest I taka maruda a Majka bardziej optymistyczna, choc choleryk z niej straszny I zawzieta jest do tego... ale I uczuciowa bardziej, zawsze o Ali pomysli, jak bylismy kupic jej spodenki do przedszkola takie na gumce, zeby jej łatwo sie sie sciagało w wc to ona od razu jak te spodenki przymierzyła poleciala na sukienki I spódnice I wzieła jedna I mówi a to dla Ali kupimy, Ala tak o niej nie mysli... bardziej chce wszystko dla siebie a maja zawsze chce cos dla Ali nawet jak jej paczka kupuje w sklepie to ona od razu mówi I Ali tez kup... dobra dziewczynka z niej a jak na Ale nakrzycze za cos to ona od razu ja broni... jak sie nieraz w zabawie przepychamy zmoim M to ona od razu leci I chce bronic tego co wg niej poszkodowany