reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

to prawda co piszą, że na forach łatwo o kłótnie... czytamy to co jest napisane... nie widzimy emocji osoby piszącej przez to źle interpretujemy jej słowa...
dziewczyny nie kłócić się! Matik teraz na bank nie są potrzebne dodatkowe stresy! No i pozostałym ciężarówką chyba też nie... napisałyście już co o tym myślicie a teraz buzi buzi na zgode :)

reklama
Marchew pierwszy raz w życiu pokłóciłam się z kimkolwiek !!! Być może tak jest że ja inaczej interpretuję to czy piszę ... a inaczej ten kto czyta !!! I ja się z babami nie całuję :-p:-D

Piranha to ja poproszę o ciuteczkę tych grzybków .... Mamakaja też by zjadła !!! Więc może jedna wielka grzybkowa imprezka ???
Ja nie umiem zbierać grzybków i się kompletnie nie znam na nich !!!

Piranha dziękuję za wszystko !!! Zobaczę co jutro będzie ... odezwę się na pewno !!!

Ostatnia edycja:
Daria, powoli. Nie oskarzam Matik o zabijanie swoich dzieci, nie popadajmy w paranoje. Wszyscy jej bardzo kibicujemy. W każdym razie mowie za siebie. Nie wyobrażam sobie jaka tragedia może być poronienie. Dziwi mnie fakt lekceważenia takich przeżyć. Miesiąc temu poroniła po raz kolejny i wszyscy jej wspolczuli ale tez radzili zrobić badania, tak samo jak wczesniej. I tylko tyle albo aż tyle. Nie rozumiemTwohego podejścia - tak miało być. Wszystko da się wytłumaczyć. Z Twoim podejściem można odpuscic planowanie płci, bo przecież co ma być to będzie. W przypadku dlugo starających się dziewczyn nikt nie mówi o porzuceniu nadziei czy marzeń. Przeczytaj, co napisałam, proszę.
Dorciu, wdech i wydech. Was to chyba ja. :-D
Zakreciu, wspaniale! To teraz zakupy.

Witam. Poczytalam to ze się nie udzielam noe znaczy ze was nie odwiedzam ale jestem ma telefonie gdzie ciężko odpisać każdemu. Teraz korzystam bo mala usypiam i musze dalej robic w donuw.
U mnie owu powinna byc za 3 dni a nix nie wskazuje. Temp normalna testy normalne sluzuw brak. Mojw chce w tym miesiacu działać bez względu czy chlopak czy dziewczynka chyba liczy na Szczęście bo on tez 3 traf i starsze siostry ma. :-o

Hey dziewczyny

No nie wierzę!
Co tu sie robi przeczytalam i w szoku jestem.

To naprawde niema sensu poprostu zle zrozumienie nikt nikomu tu krzywdy slowami nierobi wyraza swoje zdanie.
Tak jak w kazdym temacie kazdy ma prawo wyrazic je!
Dajcie sobie spokuj zamknijcie ten temat bo sie itak niedogadacie ;p
Bo kazdy ma swoje racje :)

Ja dzis z łóżka praktycznie nie wychodzę tak mnie sieklo do tego kaszel tak meczy brrr
Takze wybaczcie jak bedzie mi tylko lepiej porobie i wkleje fotki :)

Buzki

Kevinka ...ja odpuściłam !!! Zdróweczka kochana !!! Pogoda niestety wyjątkowo katarzyskowa i kaszelkowa !!!

Verita
a nóż mąż ma rację !!! Trzymam kciuki jakkolwiek zdecydujesz &&&. A może owulka Cię zaskoczy i przyjdzie idealnie ?

Dorcia trzymam kciuki za jutrzejsze usg. też bym chyba nie wytrzymała i poszła na dodatkowe :tak:

ana87 odezwij się jak po wizycie

kevinka zdrówka

matik macy proszę mi się tu nie stresować, w Waszym stanie to nie jest wskazane

Iweet, ja się nie stresuję. :-D Wychodzę z założenia, że forum to miejsce, w którym każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie - to samo napisała Dorcia, z zachowaniem kultury. Nikogo nie obrażam. Przecież milion razy pisaliśmy Matik, że powinna się przebadać. Jest w ciąży po raz kolejny, więc kiedy jak nie teraz powinna o siebie dbać i powinni o nią dbać, jak należy. Piszę bez emocji. Lubię sporą część dziewczyn stąd. Razem z nimi się cieszę, razem z nimi przeżywam porażki. Udzielając się na forum, dajemy cząstkę siebie. Każda z nas ocenia, na ile kreowaną, na ile szczerą. Ja piszę szczerze. Co nie znaczy, ze chcę kogoś urazić. Nie mam pretensji, że ktoś się ze mną nie zgadza. Przecież co osoba, to opinia. Każda z nas ma prawo wierzyć w co chce.
Kevinka, spróbuj sobie zrobić syrop z czosnku albo z cebuli. Masz gorączkę? Herbata z lipy na wypocenie diabelstwa.

Macy ... dokładnie !!! jak samopoczucie ciężaróweczko !!???

Iweet dziękuję !!!:-) Ja nadal nie wiem co robić ... ale chyba pójdę !

reklama
Dorcia, idź, idź, bo my jak Nike z Samotraki wszystkie wyglądać będziemy. :-D Samopoczucie ok. Czuję się jak nie w ciąży. Tylko zmęczenie mi daje w kość. A temperatura i wilgotność nie pomagają. Poza tym codziennie na liczniku mam z 10 km. Więc będę smukła jak ta łania. :rofl2: A jak Twoj brzuszek. Pewnie już ruchy czujesz konkretnie. Ja się tego smyrania doczekać nie mogę. Ale jeszcze troszku. Z młodym i młodą w okolicy 12 tygodnia czułam pierwsze plumkania.

Do góry