reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik - w sam raz na bliźniaki ;p a tak na poważnie gratuluję i bardzo się cieszę! Mam nadzieję, że będziesz mieć dobrą opieke... bierz progresteron i pełen relaks przez te 8 miesięcy :)

Verita - mi się udało namówić GP na bete :) dała mi ze względu na ciąże biochemiczne... tyle, że przyrostu już nie sprawdziłam bo skierowanie było jedno... w polskiej klinice śpiewali sobie coś koło 30 funtów...

Matik, przyrost masz idealny, beta powinna wynosić teraz 100-200 mIU/ml a Ty masz uśrednione 150, nareszcie mogę POGRATULOWAĆ, oczywiście kciuków nie puszczam! :-)

Verita, badanie poziomu hCG musi być wykonane w laboratorium.

reklama
Mar- chew myślałam ze gp w ogóle nie daje. Dobrze wiedzieć. Dla mnie dużo 30 f. żeby sprawdzać kilka razy. Wole coś dziecia kupić. Do tego dojechać od nas to kawalek. Trudno

Do góry