reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
A to kwiatki od męża :) ale cwaniak czekał na sygnał bo to on dzwonił po wyniki i 1 wiedział :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1409318632.985657.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409318632.985657.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409318632.985657.jpg
    43,2 KB · Wyświetleń: 45
Verita - GP jak mi dała skierowanie to powiedziała, że w szpitalu mogą mi odmówić bow UK się tego nie robi ;p tak naprawde dużo zależy na jakiego lekarza trafisz w przychodni...

Matik GRATULUJĘ KOCHANA :))))) ściskam :)
Mamakaja trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku, jeśli masz wątpliwości to może podjedźcie do szpitala?
Zakręcia cieszę się że wyniki są dobre
maran nie odpuszczaj, ten cykl może być jak najbardziej udany :*
macy super, że u dzieci pozytywne wrażenia - pierwsze koty za płoty

...mąż bardzo się ucieszył i wzruszył :) nie spodziewał się zupełnie takiej wiadomości, tym bardziej że parę dni temu, po zrobieniu testu owu powiedziałam, że z tego cyklu też nic nie będzie, musimy starać się dalej. tak więc niespodzianka była duża. Co chwila zaglądał z powrotem do pudełeczka i przyglądał się białym malutkim bucikom :) (bardzo chciałam kupić różowe buciki, ale nie odważyłam się :))

...jak jechaliśmy na kolacje, dowiedzieliśmy się, że nasi znajomi którzy baaardzo długo starali się o pierwsze dziecko, doczekali się wczoraj Amelki :) urodziła im się mała zdrowa córeczka

reklama
Do góry