reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Verita nie strasz bo przez kolano przełożę
Piraniu królowo Ty moja dzieki dzieki
Jestem szczęśliwa i w szoku
Przesyłam silne fluidki &&&&&&
Piraniu królowo Ty moja dzieki dzieki
Jestem szczęśliwa i w szoku
Przesyłam silne fluidki &&&&&&
Matik2012
Mar-chew
Verita - GP jak mi dała skierowanie to powiedziała, że w szpitalu mogą mi odmówić bow UK się tego nie robi ;p tak naprawde dużo zależy na jakiego lekarza trafisz w przychodni...
małe liski
Matik GRATULUJĘ KOCHANA )))) ściskam
Mamakaja trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku, jeśli masz wątpliwości to może podjedźcie do szpitala?
Zakręcia cieszę się że wyniki są dobre
maran nie odpuszczaj, ten cykl może być jak najbardziej udany :*
macy super, że u dzieci pozytywne wrażenia - pierwsze koty za płoty
...mąż bardzo się ucieszył i wzruszył nie spodziewał się zupełnie takiej wiadomości, tym bardziej że parę dni temu, po zrobieniu testu owu powiedziałam, że z tego cyklu też nic nie będzie, musimy starać się dalej. tak więc niespodzianka była duża. Co chwila zaglądał z powrotem do pudełeczka i przyglądał się białym malutkim bucikom (bardzo chciałam kupić różowe buciki, ale nie odważyłam się )
...jak jechaliśmy na kolacje, dowiedzieliśmy się, że nasi znajomi którzy baaardzo długo starali się o pierwsze dziecko, doczekali się wczoraj Amelki urodziła im się mała zdrowa córeczka
Mamakaja trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku, jeśli masz wątpliwości to może podjedźcie do szpitala?
Zakręcia cieszę się że wyniki są dobre
maran nie odpuszczaj, ten cykl może być jak najbardziej udany :*
macy super, że u dzieci pozytywne wrażenia - pierwsze koty za płoty
...mąż bardzo się ucieszył i wzruszył nie spodziewał się zupełnie takiej wiadomości, tym bardziej że parę dni temu, po zrobieniu testu owu powiedziałam, że z tego cyklu też nic nie będzie, musimy starać się dalej. tak więc niespodzianka była duża. Co chwila zaglądał z powrotem do pudełeczka i przyglądał się białym malutkim bucikom (bardzo chciałam kupić różowe buciki, ale nie odważyłam się )
...jak jechaliśmy na kolacje, dowiedzieliśmy się, że nasi znajomi którzy baaardzo długo starali się o pierwsze dziecko, doczekali się wczoraj Amelki urodziła im się mała zdrowa córeczka
Matik2012
Małe liski cudna opowieść
Jeszcze raz gratuluje
Jeszcze raz gratuluje
reklama
maran-atha
Male liski super oby teraz ciąza rozwijala sie zdrowo I za niebawem dowiesz sie, że to Agniesia
Podziel się: