reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zakrecia z Igorkiem będzie wszytsko dobrze zobaczysz Nieraz sprzęt szwankuje i dlatego wysyłają do szpitala teby byc pewnym.Trzymam kciuki :*.Daj koniecznie znac jak bedziesz coś wiedziala.

Piranho dzieci masz naprawde zdolne i mądre!!! Ale to obrazuje ile sie czasu poswiecilo dzieciom ;)
Co do zachcianek to jestem bardzo zdziwiona bo nyslalam ze na pomidory nie bede mogla patrzec a tym czasem tylko nimi sie objadam:-D
Mam pytanko: wiesz moze jakie powinno byc ph kobiety w ciazy? Coraz częściej mam uczucie swędzenia ale lekarz mowil ze to od utrogestu.. ale wole sobie ph mierzyc zeby żadna infekcja sie nie przyplatala :baffled:

Airfix nie smutaj sie moze akurat dwa pęcherzyki dojrzały po lewej stronie ;-) trzymam kciku aby silna dziewuszka/ki przertwaly i za dwa tyg abys II kreseczki ujrzała :*

Anette GRATULUJE!!! Śliczny wykres i nie moglo z tego wyjść nic innego jak II kreseczki ;-) super!! Nudnych 9 miesięcy życzę.

mamakaja ja bym poszla do innego ginka albo nawet dzus wieczorem do szpitala i bym powiedziala ze maly sie malo rusza zeby sprawdzili.Ja jak mialam zle przeczucie tylko w ciazy szlam do ginka badz do szpitala.A lekarka byka zawsze wyrozumiała mowila lepiej raz za dużo niz raz za malo przyjść ;-)

maran bez poddawania mi sie tu!!!Ja w szczesliwym cyklu usłyszałam od ginka ze będzie cykl bezowulacyjny... i juz sobie odpuscilam... i co?? niespodzianka :-D taka sama bedzie i u ciebie ;) u mnie w tym cyklu pecherzyk tez robil dwa podejscia i owulacja byla cos okolo 30dnia takze glowa do gory :*

ilaczku co u ciebie?

Dorcia kciukasy BARDZO mocno na jutro zaciśnięte!!! Zobaczysz będzie piekny zdrowy mężczyzna :* Juz niedługo będziesz czuła motylki w brzuszku ♡♡

matik kciukasy ua śliczną bete!!!

male liskinie trzymaj nas tak w niepewności. Jak mężu zareagował na cudowne wieści???

elle super ze juz po starankach teraz zaciskam kciuki ;-)

Ja dalej zasmarkana chodze :-( i do tego padnieta... trzymajcie prosze kciukasy na 10.09
Sle fliudki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Airfix i Elle a ja myślałam, że wy działałyście po owu a wy dopiero jesteście przed. Ja rano miałam pozytywny test owu a po południu już jest cień. Ogólnie mam poblem z utrzymaniem kwasowego odczynu. Zużyłam cała jedna tubę rephreshu i większą abiofemu, ciekawe czemu wam tak ładnie da się utrzymać ph hmmm

ponawiam pytanko odnośnie suplementacji, czy brac wszystko, czy ograniczyć do magnezu i wapnia? nie chciałabym zaszkodzić ewentualnej małej fasolce ;0

Dziewczyny właśnie staram się umówić do jakiegoś dobrego lekarza, choć.nikt tak na ostatnią chwilę nie przyjmuje. Mówiłam jeszcze wczoraj na wizycie że oprócz zwykłych ruchów mam takie jakby trzepotanie, dreszcze. Odpowiedział mi że napewno nie jest mu ( małemu) zimno....
Kiedy upomnialam się o ktg to wystawił mi skierowanie dopiero na piątek za tydzień.
Jestem w 36w5d ciąży.
Przepraszam że tak ogolnikowo i tylko o sobie ale nie jestem w stanie na niczym się skupić.

Hej dziewczyny.

Mamakaja
a szpital? Moze masz mozliwosc podjechac na izbe przyjec, powiedz ze slabo czujesz ruchy, napewno zrobia ktg. Pewnie niepotrzebnie sie martwisz ale sprawdzic trzeba. &&&&& zeby wszystko z maluszkiem bylo ok &&&&&&

Zakretko dobre wiesci :) Trzymajcie sie zdrowo.

Maran no popatrz tyle przepieknych, wrecz ksiazkowych cykli obserwacyjnych a kiedy juz sie czlowiek na cos decyduje to takie rzeczy sie dzieja, co za pech. Mysle o Tobie caly czas. Moze jak cykl taki poplatany to jednak odpusc. Tyle sie przygotowywalas... ale Ty madra babka jestes, napewno masz wszystko przemyslane w szczegolach :) kciukow nie puszczam &&& !!! :)

Piraniu
nie jestem na biezaco ale mam nadzieje ze u Ciebie juz lepiej! Kiedys wrocilam sie te kilka stron wstecz aby odnalesc zdjecia Twoich dzieci i powiem Ci ze naprawde sa jak z obrazka. Krzys mega przystojniak rosnie, a Kaja juz taka duza, szok! Wypadlam z watku na kilka miesiecy a ona tu nagle taka panna ze hej :) Sliczna jest.

Vivienka zdrówka zycze!

Macy super ze dzieci powoli sie klimatyzuja a Ty dbaj o siebie. Jezyk sie przyda, zawsze warto sie szkolic wiec powodzenia. Buziaki :*

Airfix mega &&&&& aby juz ten cykl zakonczyl sie powodzeniem, najlepiej w kolorze pink :)

Male liski
nie wiem czy juz gratulowalama, najwyzej sie powtorze :) GRATULUJE i spelnienia marzen zycze :) no i zdrowka przede wszystkim!

Matik kochana nawet nie wiesz jak sie ciesze ze Ci sie udalo. Nadal trzymam &&&& niech beta rosnie, a Ty badz spokojna i dzielna :) Trzymaj sie!

Marchew jak tam Twoj Maly Ksiaze sie miewa? :)

Ewelin
Oczy niebieskie
Daria
Polisia
Mamawczesniaka

co u was??????????????????

U mnie wyczekiwana @ nadeszla. Poczulam wielka ulge i zycie znow wskoczylo na wlasciwy tor bo od kilku dni nie moglam myslec o niczym innym. Ale by mi sie zycie poplatalo :/
Robie porzadki bo spodziewam sie dzis gosci. Chyba sie napije zeby zrzucic z siebie ciezar tego stresu ostatnich dni ;) Zuza sprzedana do cioci. Ciesze sie ze od poniedzialku przedszkole i znow zapanuje jakis ład i porzadek w naszym zyciu. Maly rosnie jak na drozdzach. Taki troche cudak z niego. Porownujac do Zuzy to ona byla zlotym dzieckiem. A ten zdziwia z jedzeniem, zdziwia tez ze spaniem. ogolnie duzo zdziwia :) A mialo byc tak pieknie :) No coz, bywa :)

Caluje was wszystkie i cieplo pozdrawiam.
Buziaki :*

Mamakaja trzymam kciuki żebyś znalazła jakiegoś "normalnego" lekarza , który Cię uspokoi !!! A to trzepotanie to czasem nie czkawka ??? Jestem cały czas z Tobą i wierzę że wszystko będzie idealnie i zapomnisz o jakiejkolwiek pępowinie ...jak jej tam było ............ ???:tak:Pogłaskaj brzuś od BB ciotki !!!

Vivienka 10 września zaciskam najmocniej jak potrafię !!!

Jeszcze 1 godz do 2 max a ja juz mam wszystko w gardle ze strachu
A dziś jeszcze mam akcje w firmie bo sie 2 ludzi zmówili i chcą wyrwać mi moich klientów i otworzyć firmę obok masakra wiec musze szybko zwolnić
Ich i jak tu sie nie stresować szok

macy przypomniało mi się jak byłam u koleżanki w New Jersey , też jeździłam taksówkami, i zawsze jak
zamawiałam taxi ustalałam cenę, a i tak prawie zawsze mówili póżniej drożej, ale wywalczyłam cenę ustaloną,
fajnie, ze córka się zaklimatyzowała, u mnie od poniedziałku idą do przedszkola, nie wiem jak najmłodszy na to zareaguje,
ale czuje ze bedzie płacz, mówisz ze do końca roku masz w pełni wypełniony czas, to dobrze,
szybko zleci
Vivienka trzymam &&&&& i zdrówka życzę
Pirhania tak, mam nadzieje, ze mi przejdą nerwy :blink:
lilli witamine C i żurawinę odstaw po owu
mama kaja jedź do szpitala, zrobią Ci ktg
Elmo ściagłam Cię myślami, miałam pytać czy @ przyszła, ale widze, ze tak,
w takim razie życzę udanej imprezy

Zakręcia, dobrze, że z Maleństwem wszystko w porządku. Niepotrzebnie Cię nastraszyli ale najważniejsze, że wszystko ok.

Mamakaja, idź do dobrego lekarza jak najszybciej. Jak jest normalny to Cię przyjmie jak poprosisz mimo, że nie byłaś umówiona. Albo do szpitala jak sugerują dziewczyny - tam Ci komplet badań zrobią od razu.

reklama
Do góry