reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Male liski, to teraz pałeczka przejdzie na Ciebie.
Piranha, dziękuję. :* Zapomniała powiedzieć, ze Kajuni duszek jest słodki. Dziewczynki inaczej się rozwijają. :tak:

reklama
Male liski niedziwie sie ze mąż sie wzruszył :)

Matik to juz moge pogratulować:) kciuki i rak dalej zaciskam

Ja po kolejnym ktg i czekam na info co i jak Mam nadzieje de wszystko ok

Małe liski cudownie, można się wzruszyc:)
Matik u Ciebie po tylu niepowodZeniach w końcu wyszli slonce, oby Wam świeciło dalej.
Zakreciu musimy się trzymać na tej ostatniej prostej jakoś choć jest przynajmniej mi ciężko:/

Byłam ma ktg. Polozna oceniła je jako prawidłowe:) ufff
Widziała że jestem zestresowana więc powiedziała że w nd ma dyżur w dzień i żebym podjechala to zrobi mi jeszcze jedno.

Ogromne ogromne dzięki za wsparcie kobietki, to naprawdę podnosi na duchu:)

Zakręcona na pewno wszystko jest ok !!! Daj znać jak będziesz po KTG !!!

Matik gratki !!! Teraz spokojnych 8 miesięcy !!!

Małe liski
łoooooooooooo aż się łezka w oku kręci ... przejęłaś pałeczkę po znajomej - nie ma innej opcji !!!

zakrecia, mamakaja Najwazniejsze ze jestescie juz spokojniesze, a maluszkom nic nie zagraża :)

U mnie dzis nici z działań- test owulacyjny pozytywny do granic mozliwisci ;)))) Czyli owulka nie bedzie w 16dc a w 15dc, zobaczymy czy wczorajsze starania beda owocne

airfixnapewno żołnierzyki przetrwaja te dwa dni zobaczysz! Nie ma innego wyjścia ;-) A o odstep nie masz sie co martwić statystyki nasze to potwierdzaja ;) moze jeszcze 12+0 zadzialajcie??

reklama
Mama kaja to super ze wszystko ok:) ciesze sie

Mi moj gin bo dzisija ma dyzur zrobil usg i przeplywy i wszystko dobrze dzisiaj nie ma zadnych nieprawidlowosci ani zaburzen Pewnie serduszko sie rozwija i dlatego cos wczoraj nie tak bylo ale najwazniejsze ze dzisiaj tego nie bylo to wiadomo ze to nie jest stale tylko bylo prZejsciowe Dziekuje Wam za wsparcie :* jestescie kochane

Do góry