reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Male liski, to teraz pałeczka przejdzie na Ciebie.
Piranha, dziękuję. :* Zapomniała powiedzieć, ze Kajuni duszek jest słodki. Dziewczynki inaczej się rozwijają. :tak:

reklama
Male liski niedziwie sie ze mąż sie wzruszył :)

Matik to juz moge pogratulować:) kciuki i rak dalej zaciskam

Ja po kolejnym ktg i czekam na info co i jak Mam nadzieje de wszystko ok

Małe liski cudownie, można się wzruszyc:)
Matik u Ciebie po tylu niepowodZeniach w końcu wyszli slonce, oby Wam świeciło dalej.
Zakreciu musimy się trzymać na tej ostatniej prostej jakoś choć jest przynajmniej mi ciężko:/

Byłam ma ktg. Polozna oceniła je jako prawidłowe:) ufff
Widziała że jestem zestresowana więc powiedziała że w nd ma dyżur w dzień i żebym podjechala to zrobi mi jeszcze jedno.

Ogromne ogromne dzięki za wsparcie kobietki, to naprawdę podnosi na duchu:)

Zakręcona na pewno wszystko jest ok !!! Daj znać jak będziesz po KTG !!!

Matik gratki !!! Teraz spokojnych 8 miesięcy !!!

Małe liski
łoooooooooooo aż się łezka w oku kręci ... przejęłaś pałeczkę po znajomej - nie ma innej opcji !!!

zakrecia, mamakaja Najwazniejsze ze jestescie juz spokojniesze, a maluszkom nic nie zagraża :)

U mnie dzis nici z działań- test owulacyjny pozytywny do granic mozliwisci ;)))) Czyli owulka nie bedzie w 16dc a w 15dc, zobaczymy czy wczorajsze starania beda owocne

airfixnapewno żołnierzyki przetrwaja te dwa dni zobaczysz! Nie ma innego wyjścia ;-) A o odstep nie masz sie co martwić statystyki nasze to potwierdzaja ;) moze jeszcze 12+0 zadzialajcie??

reklama
Mama kaja to super ze wszystko ok:) ciesze sie

Mi moj gin bo dzisija ma dyzur zrobil usg i przeplywy i wszystko dobrze dzisiaj nie ma zadnych nieprawidlowosci ani zaburzen Pewnie serduszko sie rozwija i dlatego cos wczoraj nie tak bylo ale najwazniejsze ze dzisiaj tego nie bylo to wiadomo ze to nie jest stale tylko bylo prZejsciowe Dziekuje Wam za wsparcie :* jestescie kochane

Do góry