Hello!
Matik, na samym początku beta przyrasta gwałtowniej i moim zdaniem wynik powinien być powyżej 100 mIU/ml, trzymam z całych sił kciuki i nie puszczam!
zakręcona, będzie dobrze, tak czuję, trzymaj się kochana i daj znać, jesteśmy z Tobą i Igorkiem, nie ma innej opcji jak same dobre wieści.
aljul, strasznie mi przykro ...a ten Twój wniosek na końcu faktycznie daje do myślenia.
małe liski, niech dzidzia zdrowo rośnie. Jak M zareagował na niespodziankę? :-)
Daria, Kaja już od dawna robi i jedno i drugie na nocnik :-), obyło się bez żadnych nauk i załapała od razu, zaskoczyła mnie tym i wynagrodziła problemy jakie miałam w tej kwestii z synkiem ;-)
Dorcia, dzięki kochana :-* Krzyś akurat do rysowania się nie garnie ;-) i Kaja już lepiej rysuje i koloruje, za to synek w wieku Kai liczył już do 10-ciu i znał cały alfabet, wszystkie kolory i figury geometryczne, Kai się to miesza ale też emocjonalnie jest dojrzalsza, synek zaś jest bardziej rozwinięty poznawczo, Krzyś zatem to prawopółkulomózgowiec a Kaja lewo ;-), oni są zupełnie inni pod każdym względem (ja bardzo dużo rysowałam i malowałam, dosłownie kilometry kartek, zwłaszcza od 3 roku życia). O której masz jutro wizytę?
Airfix, ból czasem promieniuje zdradliwie, mnie bolał w szczęśliwym cyklu lewy jajnik a owulka była z prawego. Kciuki za córcię zaciśnięte :-)
lili, ciężko będzie przy tej ilości danych utrafić w O+12 (ból jajnika nie jest często wyznacznikiem, ja miewam takie bóle przed owulka, w trakcie i po niej, po owulacji pojawia się u mnie inny, ciągły ból podbrzusza, najsilniejszy przy poruszaniu się i siadaniu), trzymam mocno kciuki! Widzę, że Shettles wciąż króluje
, wklejam raz jeszcze linka
Error :-( at Ingender.com i nasze statystyki (które całkowicie zaprzeczają skuteczności odstępu od owulacji).
Zobacz załącznik 641064
Nie bardzo rozumiem co lekarz miał na myśli, do zapłodnienia przecież może jak najbardziej dojść po owulacji dopóki komórka jajowa żyje i jest zdolna do zapłodnienia, komórka wędruje jajowodem do macicy i gdy plemniki zdążą dotrzeć do jajowodu w tym czasie (póki komórka jest żywa i zdolna do zapłodnienia) to do zapłodnienia prawdopodobnie dojdzie. Duphaston brany doustnie też zasymuluje wzrost progesteronu w organizmie
vviedźma, Twoje AMH jest bardzo dobre, nic się nie martw, czekam na wyniki M.
ania, może powtórzysz raz jeszcze poziom hormonów w 3 dc? Sprawdzałaś poziom prolaktyny?