reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

[SIZE=-1]małe liski, kochana, jejku gratulacje!! niech beta pięknie przyrasta :) no i super prezent dla męża na Twoje imieninki :)
Matik, kurcze, zaciskam kciuki, niech się w końcu uda!!
Nusia, jak tam w pracy? unormowało się? trzymam kciuki, żeby wyprostowało się w tej pracy i żeby szukanie mowej pracy to był tylko sport ;)
Elle, do dzieła :)
[/SIZE]

reklama
Ale suuuper wiesci na watku:-)

matik
ciiiii za Oliwke :-), bierzec dowcipnie? 200 mg jest ok

liski
za lisiczke , kciuki zaciskam slonce

macy
gratulacje, cos mi umknelo chyba:cool2: opisz staranka

zakreciu
ale czas leci, niedlugo bedziesz tulic Igorka:-D

viedzma
wynik 1,5 jest "dobry" ja zaszlam przy wyniku 0,24 amh. On tylko mowi otym ile zostalo Ci czasu, a NIE O JAKOSCI komorek, wiec do dziela

anettko
kciuki zaciskam i wierze w Ciebie

dorciu
jak sie czujesz? Ciezarowko, fluidki nam tu rozsylac prosze :cool2:

dzieki wszystkim za kciuki, przydaly sie, dostalam zielone swiatelko od dr, wiec moge dzialac :sorry2:

vviedźma - tak się ucieszyłam, że się do nas w końcu odezwałaś... zaczęłam pisać i nie wysłałam... eh... trzymam kciuki abyś szybko zaciążyła ze szczęśliwym finałem...

Kira łykam, ponoć obojętnie dołem czy górą :)
Jutro Rano przed kursem mam jechać po skierowanie na kolejne HCG w piątek
Mówi ze nie potrzeba teraz usg bo moze nie być widać i brać progesteron 2 x 200 rano i wieczorem

Male liski, na nic się nie nastawiam. Zresztą u mnie determinacji jakiejś nie było. Mam jednego syna i jedna córkę, dlatego będę się cieszyc z tego, co mi Bóg da. Myślę sobie, ze wszystko gdzieś tam jest nam zapisane. Dla mnie teraz priorytet to zdrowa dzidzia. Ale dzieci sie kloca miedzy sobą, kto to będzie.
Anettee, trochę się zakwaszalam limonka, lactovaginalem. Bralam magnez, witaminy b i c. Dieta moja gdzieś pośrodku. PH było w okolicy 5. Malo śluzu płodnego. Starania były przed owu. I w sumie tyle.
Kiraa, a no tak przed szereg wyszlam. :-D

Kirra ależ sie ciesze ze masz zielone światełko. To do dzieła.
Male liski suuupeerrrr!!! Teraz moge pogratulowac.
Matik po cichu gratuluje i zaciskam kciuki zeby fasolka została z tobą.
MAcy ja tez czekam na foteczki.
Piraniu i jak u was?
Anette i za ciebie trzymam kciuki zeby sie udało w tym cyklu.
Za wszystki staraczki mega kciuki &&&&.
A u mnie nie wiem co z tym cyklem sie dzieje...juz 33 dc dzisiaj i temp w górze :cool: Na ciaże nie ma szans bo nawet nie wiadomo czy owu byla.. ech...

witam o porankuniestety chora :-( taka zdradliwa pogoda... nie wiadomo jak sie ubrać... kupie sok z czarnego bezu i powinno pomóc ;-)

kirus SUPER!! Ciesze sie bardzo ze dostalas zielone swiatelko.Bedziesz brala w tym cyklu femare?

matik trzymam z calych sil kciuki.Tak jak juz Kira pisala progesteron lepiej przyjmować dowcipnie lepiej i szybciej dziala to samo powiedział moj ginek. Przy duphastonie plamilam 3 dni a po dowcipnym progesteronie po kilku godzinach nic juz nie bylo na wkladce.Uwazaj teraz ba siebie i fasolke.

dorcia i jak udalo ci sie kupic dopplera? ten doppler co ci linka wyslalam ma taką funkcje ze jak jezdzisz po brzuchu ta glowica i natrafisz na bijace serduszko na monitorze pojawia sie w lewym górnym rogu czarne serduszko i do tego digitalnie napisane jak szybko bije serdzszko i wtedy wiesz ze to to.Jak jest ponad 100 to na 1000% kropek ♡

male liski ale wspaniałe wiadomości!!!! Dzis beta tez będzie sliczna!!! Wynik będziesz miała tez dzis czy jutro? Jak sie czujesz? ?

Nie wiem kto pytal ale prenatalne badanie mam 18 wrzesnia a ginka 10.09 ale zastanawiam się czy nie isc jutro bo mnie ciągle dol swedzi po utrogescie :/ :/
Ale wkoncu mam jakieś objawy ciążowe :-):-D nie moge patrzec na mięso a juz nie wspomne o jedzeniu miesa.... az mi do gory podchodzi wszystko :sorry:

macy ale macie przygode życiową ;-) daj koniecznie znac jak corcia dzis po pierwszym dniu.

piranho zaciskam kciuki aby wkocu i u was zaswiecilo słoneczko :* :*

anette kciuki za testowanko ;-)

reklama
Hej:-)

Matik ja narazie nie gratuluje a zaciskam kciuki :) oby TO byl ten szczesliwy cykl

Kirusia to super wiesci :* ciesze sie bardzo i mocno bardzo mocno zaciskam kciuki zeby sie udalo kochana :) najwazniejsze ze wiesz co bylo przyczyna i przy pomocy lekarza bedzie dobrze

Elle owocnych staranek slonce :)

Nuuska to po odpoczynku czas sie wziasc do roboty :-D kciuki za badania i oczywiscie za staranka mega kciuki :* wierze ze juz niedlugo i ty bedziesz szczesliwa posiadaczka coska :)

VViedzma glowa do gory to nie koniec swiata Moze niech Twoj M polyka jakies tabletki na poprawe nasienia

Airfix o Tobie tez pamietam kochana i mocno trzymam kciuki za staranka ocywiscie owocne :)

Macy czuje sie dobrze Tylko wczoraj wieczorem bolalo mnie podbrzusze i kregoslup Dzisiaj mam wizyte to pogadam z ginem

Milego dnia laseczki

Do góry