reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

:-( co teraz robić dziwczyny?? Tylko inseminacja nas ratuje? Dodam że te wyniki to już pokilku miesięcznej suplementacji...bo przecież cały czas braliśmy witaminy pod kątem planowania.
Dupa z tego. I płakać mi się chce.

reklama
Wiedzma nie płacz , zawsze jest nadzieja
A Pirania na pewno znajdzie na to jakiś sposób &&&&&

Eh mąż dzwonił do laboratorium i sie upewniał czy na pewno taki wynik i potwierdzili &&&
Bo juz sie bałam ze mu sie pomyliło 40 z 4

Ostatnia edycja:
Wieźma, nie martw się, inseminacja to nie koniec świata, przy słabym nasieniu daje bardzo duży odsetek ciąż. Może warto by było poczytać w necie co robić, zeby polepszyć parametry nasienia, zastosować się i wtedy spróbować jeszcze raz naturalnie.
Poza tym mogli pomylić próbki z nasieniem...

Matik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
hej hej kochane :))

ja na szybciutko jak zwykle ostatnio.

ajlul dziekuje za mile slowa :* a co u Was ?? Ty sie w koncu kochana zdecydowalas na staranka, czy dalej myslisz ?? bo ja ciagle grzeje miejsce w tabeli !! :D

piranha ale jest lepiej ?? juz sie balam ze cos sie stalo, ze sie nie odezwalas, ani nie odpowiedzialas. Jestem z Toba caly czas myslami pamietaj !! :*

zakrecia na badania krwi wybieram sie jutro i od Nich chce zaczac. Do lekarza na pewno w tym miesiacu, ale nie powiem Ci kiedy jeszcze kochana, musze zadzwonic do gina w przyszlym tygodniu i porozmawiac jak on to widzi, na razie od soboty walczymy z biegunka u kociastych...:dry: nie wiem co za cholerstwo przywlekly z tej wsi ale kurde masakra !! :angry:

małe liski super, piekna betka i piekne dwie krechy !!! rosnijcie zdrowo :-)

matik nooooo nareszcie i od Ciebie pozytywne wiesci !!kurcze teraz musi byc juz dobrze zobaczysz ! :tak:

vviedźma kochana nie martw sie ! My tez mamy zielone swiatlo dla inseminacji i zapewne po histero do Niej dojdzie, ale jesli to ma Nam dac upragnione szczescie to na pewno warto sprobowac, poddac sie temu i przede wszystkim nie poddawac !

dziewczynki, zwlaszcza nowe jesli ktoras chce byc wpisana w tabeli prosze o info :))
attachment.php

Starających się : 13
Oczekujących na staranka : 2

SIERPIEŃ 2014 :

lilly78 - termin @ 31.08 ( 3 cykl starań )

WRZESIEŃ 2014 :

Annette - termin @ 03.09 ( 1 cykl starań )
Justi - termin @ 07.09 ( 3 cykl starań )
Elle87- termin @ 12.09 ( 5 cykl starań )
Verita - termin @ 14.09 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.09 ( 16 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
ilaczek - termin @ 18.09 ( 4 cykl starań )
Airfix - termin @ 20.09 ( 13 cykl starań )
iweet84 - termin @ 21 .09 ( 2 cykl starań )
gdusia_- termin @ .09 ( 1 cykl starań )
Roszpunka - termin @ .09 ( 4 cykl starań )
maggie2205 - termin @ .09 ( 3 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

Ostatnia edycja:
Matik KCIUKI ZACIŚNIETE!!!! czy lekarka dała coś na podtrzymanie ciąży, wie o wcześniejszych sytuacjach? bardzo bardzo bym chciała żeby teraz udało się!

Wiedźma Piranha na pewno coś podpowie w temacie....trzymam kciuki żeby się udało (z inseminacją, czy bez - najważniejsze żeby się udało!)

Justi dziękuję ci :) oczywiście na pierwszym miejscu - zdrowa ciąża i na razie skupiam się na tym. Na pewno będę myślała nie raz o dziewczynce, czy jest szansa, czy będzie tym razem ( w sumie wszystko co robiłam od stycznia robiłam w kierunku dziewczynki :) ale nastawiam się i przeczuwam chłopczyka :) i też mi dobrze z tą myślą.

Nullka mamy z Kate dokładnie taką http://www.trionz.pl/Products/104-colantotte-boost-biay.aspx

Zakręcia ja uwielbiałam w ciąży układać na półkach i przy okazji podziwiać po raz n-ty! te malutkie ciuszki, bodziaki, skarpeteczki, faaaajny widok :)

u nas leje, zimno brrrrrr

Małe liski, ja myślę, że u Ciebie lisica mała będzie. Zrobiłaś bardzo dużo. A u siebie faceta czuję. :-) I też mi z tym dobrze, chociaż córka chce siostrę. ;-)

Dziewczyny ja tak na szybko bo dopiero co wyszlam od ginka
Pecherzyk dojrzewa w lewym jajniku i ma wielkosc 22.2 wiec chyba ok. Nie wiem tylko kiedy peknie czy w nocy czy jutro np rano... chyba dzis bedziemy tez dzialac ale nie chce w sama owulke...troche sie boje. Ginka zapisala mi jeszcze luteine dopochwowo i bede ja brac razem z dupkiem. Jutro mam przyjsc po 17 zeby sprawdzic czy pecherzyk pekl.
Piraniu ginka zapisala mi jeszcze infolic, warto go kupic? Jest dziewczynkowy? Biore bcomplex i castagnus wiec moze to wystarczy? Infolic podobno pomaga w zajsciu w ciaze
Matik ogromne gratulacje :-)

Elle super wiadomość - przyjemnych i owocnych starań :)
Macy dzięki kochana, fajnie by było mieć lisiczkę ;) ja przeczuwam u ciebie córę drugą, a mój najstarszy synek od dawna mówi że chce braciszka :)

Elle, owocnych staranek :tak:
Macy, w które dni działałaś, zakwaszałaś się czy po prostu spontan?
Liski, Ty o ile dobrze pamiętam to 0+12? Z zakwaszaniem czy bez?

reklama
Dzieki dzieki
Moja dr wie o moich wszystkich poronieniach
Tylko teraz nie odbiera !!!! Zła jestem na nią
Dziś wzięłam 1 x 200mg progesteronu hak tylko dowiedziałam sie ze beta jest ładna ;)

Do góry