reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Takie ci mleko jest przelewane przez expres zazwyczaj sie nie poleca bo jest dużo czyszczenia
Najlepiej mieć z młyńskiem żeby mieć ten świerzy aromat eh pycha
A mleko swietnie i szybko podgrzewa sie tą wajchą
Ha ha ale temat nos maja mi robicie
Najlepiej mieć z młyńskiem żeby mieć ten świerzy aromat eh pycha
A mleko swietnie i szybko podgrzewa sie tą wajchą
Ha ha ale temat nos maja mi robicie
Matik2012
Matik2012
Wciskając odpowiedni guzik i jak zapali sie czerwona lampka wkładam wajcha do kubka z mlekiem odkręcany pokrętło i sie podgrzewa do takiej temperatury jak chcesz i sie robi pianka
Tak mniej więcej ale bardzo proste potem powtarzam ta czynność kubkiem z wodą żeby ta wajcha była czysta bez mleka i już dolewam mleko do kawy i pychota
A moj mąż jak ma humor robi mi serduszka z kakao nabytej piance ha ha
Kate bo moj to 8 letni zabytek ha ha
Sam robi czyszczenie ale po podgrzaniu mleka nie przepłukiwal ale wiem bo już Sprawdzałam takie jak moj sa wyższe modele z większa ilością możliwości i czyszczeniem rownież wiec kolejny na bank bedzie lepszy, jak Twój No chyba ze tego uda sie jednak naprawić. Bo on sie nie chce nam włączyć , uparł sie i koniec ja sie śmieje ze on mężowi niechce dać kawy bo wcześnie zaczynał właśnie tylko jemu sie nie włączać ha ha No i w końcu całkiem przestał
Tak mniej więcej ale bardzo proste potem powtarzam ta czynność kubkiem z wodą żeby ta wajcha była czysta bez mleka i już dolewam mleko do kawy i pychota
A moj mąż jak ma humor robi mi serduszka z kakao nabytej piance ha ha
Kate bo moj to 8 letni zabytek ha ha
Sam robi czyszczenie ale po podgrzaniu mleka nie przepłukiwal ale wiem bo już Sprawdzałam takie jak moj sa wyższe modele z większa ilością możliwości i czyszczeniem rownież wiec kolejny na bank bedzie lepszy, jak Twój No chyba ze tego uda sie jednak naprawić. Bo on sie nie chce nam włączyć , uparł sie i koniec ja sie śmieje ze on mężowi niechce dać kawy bo wcześnie zaczynał właśnie tylko jemu sie nie włączać ha ha No i w końcu całkiem przestał
Ostatnia edycja:
reklama
Matik2012
Podziel się: