reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kate
tez myslalam i slyszalam duzo dobrego o tym modelu Magnifica.a jak robisz latte, to mleko leci Ci odrazu do kubka z kawa, czy trzeba przelewac?

Matik
takie pasje sa fajne :) ciesze sie

reklama
Takie ci mleko jest przelewane przez expres zazwyczaj sie nie poleca bo jest dużo czyszczenia

Najlepiej mieć z młyńskiem żeby mieć ten świerzy aromat eh pycha
A mleko swietnie i szybko podgrzewa sie tą wajchą :)
Ha ha ale temat nos maja mi robicie

Kira osobno, możesz spienić lub zwykłe dolać,
super kawe robi, 2 koleżanki kupiły taki sam bo im kawa smakowała

Matik super, ze takie fajne kursy znalazłaś

Moj ukochany kolor czarny fortepian
Mleko tez osobno jak u Kate, bo za dużo czyszczenia za każdym razem ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1408869724.875536.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408869724.875536.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408869724.875536.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Kate, matik
dzieki za porady :-) pewno kupie go, znajac zycie:nerd:

Napisalam na grupie troche gdyby kogos interesowalo mozna tam oytac, moze to komus cos pomoze :nerd:

Matik
pieekny fortepian:-) ja jestem niekumata w kwestii expressow, mozesz mi prosze wyjasnic pokrotce jak robi sie ta wajha mleko spienione :-)

Wciskając odpowiedni guzik :) i jak zapali sie czerwona lampka wkładam wajcha do kubka z mlekiem odkręcany pokrętło i sie podgrzewa do takiej temperatury jak chcesz i sie robi pianka :)
Tak mniej więcej ale bardzo proste potem powtarzam ta czynność kubkiem z wodą żeby ta wajcha była czysta bez mleka i już dolewam mleko do kawy i pychota
A moj mąż jak ma humor ;) robi mi serduszka z kakao ;) nabytej piance ha ha

Kate bo moj to 8 letni zabytek ha ha
Sam robi czyszczenie ale po podgrzaniu mleka nie przepłukiwal ale wiem bo już Sprawdzałam takie jak moj sa wyższe modele z większa ilością możliwości i czyszczeniem rownież wiec kolejny na bank bedzie lepszy, jak Twój No chyba ze tego uda sie jednak naprawić. Bo on sie nie chce nam włączyć , uparł sie i koniec ;) ja sie śmieje ze on mężowi niechce dać kawy bo wcześnie zaczynał właśnie tylko jemu sie nie włączać ha ha No i w końcu całkiem przestał :(

Ostatnia edycja:
reklama
Na ten moment to nam pozostało
ImageUploadedByForum BabyBoom1408870875.524203.jpg
Nie lubię go bo mi nie wychodzi ale jak robi mąż, to jest pyszna :)
Wiec nadal grzecznie czekam aż się obudzi ha ha :)

Kira dzieki za opis badań

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408870875.524203.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408870875.524203.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Do góry