reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kate
tez myslalam i slyszalam duzo dobrego o tym modelu Magnifica.a jak robisz latte, to mleko leci Ci odrazu do kubka z kawa, czy trzeba przelewac?

Matik
takie pasje sa fajne :) ciesze sie

reklama
Takie ci mleko jest przelewane przez expres zazwyczaj sie nie poleca bo jest dużo czyszczenia

Najlepiej mieć z młyńskiem żeby mieć ten świerzy aromat eh pycha
A mleko swietnie i szybko podgrzewa sie tą wajchą :)
Ha ha ale temat nos maja mi robicie

Kira osobno, możesz spienić lub zwykłe dolać,
super kawe robi, 2 koleżanki kupiły taki sam bo im kawa smakowała

Matik super, ze takie fajne kursy znalazłaś

Moj ukochany kolor czarny fortepian
Mleko tez osobno jak u Kate, bo za dużo czyszczenia za każdym razem ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1408869724.875536.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408869724.875536.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408869724.875536.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Kate, matik
dzieki za porady :-) pewno kupie go, znajac zycie:nerd:

Napisalam na grupie troche gdyby kogos interesowalo mozna tam oytac, moze to komus cos pomoze :nerd:

Matik
pieekny fortepian:-) ja jestem niekumata w kwestii expressow, mozesz mi prosze wyjasnic pokrotce jak robi sie ta wajha mleko spienione :-)

Wciskając odpowiedni guzik :) i jak zapali sie czerwona lampka wkładam wajcha do kubka z mlekiem odkręcany pokrętło i sie podgrzewa do takiej temperatury jak chcesz i sie robi pianka :)
Tak mniej więcej ale bardzo proste potem powtarzam ta czynność kubkiem z wodą żeby ta wajcha była czysta bez mleka i już dolewam mleko do kawy i pychota
A moj mąż jak ma humor ;) robi mi serduszka z kakao ;) nabytej piance ha ha

Kate bo moj to 8 letni zabytek ha ha
Sam robi czyszczenie ale po podgrzaniu mleka nie przepłukiwal ale wiem bo już Sprawdzałam takie jak moj sa wyższe modele z większa ilością możliwości i czyszczeniem rownież wiec kolejny na bank bedzie lepszy, jak Twój No chyba ze tego uda sie jednak naprawić. Bo on sie nie chce nam włączyć , uparł sie i koniec ;) ja sie śmieje ze on mężowi niechce dać kawy bo wcześnie zaczynał właśnie tylko jemu sie nie włączać ha ha No i w końcu całkiem przestał :(

Ostatnia edycja:
reklama
Na ten moment to nam pozostało
ImageUploadedByForum BabyBoom1408870875.524203.jpg
Nie lubię go bo mi nie wychodzi ale jak robi mąż, to jest pyszna :)
Wiec nadal grzecznie czekam aż się obudzi ha ha :)

Kira dzieki za opis badań

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408870875.524203.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408870875.524203.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Do góry