reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zakręciu dzięki za kciuki. Zrobiłam fotki, ale ta druga kreska to cień cienia ledwo ją widać teraz na żywo, na zdjęciach nie wychodzi, tak więc nie będę się ośmieszać :-D godzinę temu była deczko bardziej różowa i widoczna. Nie wiem czy się uda - z jednej strony czuję pierwsze oznaki że się udało, bardzo podobnie czułam się w drugiej ciąży i na tym samym etapie wychodziły takie cienie na teście, ale z drugiej strony pobolewa mnie podbrzusze jak na zbliżającą się @. Ale cieszę się z tego chociaż i cienia :), w poprzednich cyklach nic nie było widać na testach

...miłego weekendu

reklama
Male liski jak ja zaszlam w 3 ciaze (w dwocb pierwszych sie nie obsrrwowowalam szybko zachodzilam ibnie zwracalam uwagi na objawy) to tez bolal mnie brzuch jak na @ i to dosc mocno. Malo tego w dniu spodziewanej @ tempka mi spadla a dzien pozniej znowu urosla. Ja trzeslam portami bo to 2 lata staran bylo i morze lez wylanych...teraz ten berbec nie daje mi spac po nocach ;)
Tak woec juz gratuluje i trzymam mpcno kciuki. Ole dni po owu jestes (ja na kom nie widze wykresow)

Male liski u mnie 12dc na 10 byl cien wiec na pewno u Ciebie na 10 tez bylby ladnie widoczny cien :) kiedy chcesz powtorzyc test ? :)
wreszcie skonczyli robic u nas balkony i zlozyli rusztowanie :) huuura Bede mogla spokojnie rolety odslonic :) bez wizji robotnikow za oknem
my dzisiaj idziemy na roczek Lenki w poniedzialek bedzie miala ale dzisiaj robia musimy jeszcze rowerek zlozyc :)
milego weekendu

Ostatnia edycja:
Male liski po cichu gratuluje... fajnie ze sie udalo, choc nie wierzylas, moze wlasnie dlatego bo glowa nie byla tym zajeta.... bardzo sie ciesze i sciskam mocno
U mnie to jutro staran nie bedzie bo owulacja sie nie zbliza jeszcze, testy ovu negatywne, sluzu nie ma, szyjka zamknieta i twarda wiec lipa....

hej
male liski po cichutku gratuluje
Kira fajnie że jesteś
Zakrecona sliczne zdjęcia, super pamiatka
Matik fajne zdjęcia
Maran trzymam &&&&&
mało pisze ostatnio, jakiś doły mnie łapią, nie chce smucić

Dzieki kochane za mile przywitanie:-)

liski - po cichutenki gratuluje i zaciskam kciuki, a kiedy masz serduszka, bo na wykresie nie widac

Kiraa super że wróciłaś, witaj :-)
Male liski bardzo się cieszę, że się udało :tak: na pewno będzie wszystko ok, skoro na 25-tce już widać cień ;-) myślę, że najlepiej jak pójdziesz w poniedziałek na betę. czy to był Twój pierwszy cykl z castagnusem? bo jeśli tak to może mi też się tym razem uda ;-)

na szybko wpadam

maran-atha pewnie jest małe przesunięcie owu, trzymam kciuki
kate czy chodzi może o starania?... ja też ostatnio mam średni nastrój

dzięki dziewczyny za kciuki. Zaznaczone są nasze staranka na wykresie, ale w podglądzie wykresu w sygnaturce rzeczywiście nie pokazują się - kochaliśmy się 11 dc , 14 dc, 15 dc. Owu była 13 dc wieczorem. Akuku jestem 11 dni po owu - podbrzusze pobolewa mnie czasem dokładnie tak jak na @, oby było podobnie jak u ciebie :) bardzo bym chciała. Elle tak kochana brałam castagnus i wit b6, na pewno sie uda u ciebie

Male liski jak jest cien na 25 to chyba nie z powietrza ;)
Jejku az mam mityle w brzuchu jak mi sie przypomina co czulam jak zobaczylam dwie kreski ;);) i tez wlasnie ta niepewnosc ... ja co drugi dzien testy robilam przez tydzien czy dwa tygodnie nawet ;) hehe ...i codziennie lzy szczescia ;)
Dzis mam 24 dc...zwykle miewam 28 dniowe cykle ale po tej ciazy mam zawirowania jakies i ostatnio cykl mialam 35 dniowy... a juz bym chciala zajsc w ciaze i cieszyc sie ze bedzie mala riznica wieku ;) choc sama sie dziwie ze teraz mi sie chce skoro nocki mam kompletnie nie przespane. Hehe

reklama
Do góry