Dzień dobry wszystkim! Przymierzam sie do wrześniowych starań ( z przylozeniem sie do plci żeńskiej ) i chce wykonać badania z krwi, jitro mam 16dc i chce wykonać magnez, wapń, sod i potas. Czy te hormony należy wykonać tylko w 3dc?a co w przypadku gdy ten dzień wypadnie w niedziele i wszystkie laboratoria bedą zamknięte? Czy wtedy wykonanie tych badań dzień wcześniej lub pózniej ma sens? Pozdrawiam
reklama
maran-atha
Fanka BB :)
mici mozesz mineral zbadac w dowolnym dniu ważne by bylo to naczczo, w 3dc bada sie hormony LH FSH Estriadol można dodac tez testosterone I prolaktyne te ostatnia tez naczczo. progesterone 7 dni po owulacji
Małe liksi &&&&&& jeszcze mocniej zaciskam :*
Elle Iweet I o Was pamietam
Małe liksi &&&&&& jeszcze mocniej zaciskam :*
Elle Iweet I o Was pamietam
małe liski
mici minerały sprawdź w dowolnym dniu, na czczo. A hormony takie jak FSH, LH, estradiol, w 2 lub 3 dc. Laboratoria czynne są też w soboty - czyli jeśli w sobotę wypadnie ci 2 dc cykl, ja bym zrobiła je w sobotę rano, nie czekałabym do poniedziałku
Matik2012
Iweet okna otwierałaś podczas burzy ? Nie balas sie ?
Zapomniałam Wam napisać , we wtorek zaliczyłam próbne pytania z kursu z koloryzacji
I tak mi czas zleciał ze sie teraz zorientowałam nie długo 28 wiec @ tuż tuż i będę mogła zrobić badania i moze coś sie dowiem
Pozdrawiam
I kciuki za starające się &&&&&&&
Zapomniałam Wam napisać , we wtorek zaliczyłam próbne pytania z kursu z koloryzacji
I tak mi czas zleciał ze sie teraz zorientowałam nie długo 28 wiec @ tuż tuż i będę mogła zrobić badania i moze coś sie dowiem
Pozdrawiam
I kciuki za starające się &&&&&&&
Załączniki
zakrecona
Male liski, Iweet zaciskam kciuki zeby @ nie przyszla :-)
Matikfajne fotki
Piranhu ja to raczej na pewno nie skusze sie na zakup kota ale ogladac zdjecia z waszymi kotkami lubie :-) zrazilam sie jak bylam mala bo rzucil sie na mnie i mocno podrapal a rok temu na spacerze rzucil sie kot na mojego psa (amstafke) i strasznie ja podrapal a moja biedna ricia nie wiedziala co sie dzieje lezala na ziemi a kot ja nokaltowal a jak moj K chcial przegonic tego kota to rzucil mumsie na noge a musze dodac ze moj pies to ze wszystkimi chcial by sie bawic bez znaczenia czy to ludzie, psy, koty czy inne zwierzaki Ale ona to juz taka sierota bo oberwala w nos od sarny, wrona ja zaatakowala, pszczoly pozadlily i mrowki pogryzly jak bylismy w lesie !
Matikfajne fotki
Piranhu ja to raczej na pewno nie skusze sie na zakup kota ale ogladac zdjecia z waszymi kotkami lubie :-) zrazilam sie jak bylam mala bo rzucil sie na mnie i mocno podrapal a rok temu na spacerze rzucil sie kot na mojego psa (amstafke) i strasznie ja podrapal a moja biedna ricia nie wiedziala co sie dzieje lezala na ziemi a kot ja nokaltowal a jak moj K chcial przegonic tego kota to rzucil mumsie na noge a musze dodac ze moj pies to ze wszystkimi chcial by sie bawic bez znaczenia czy to ludzie, psy, koty czy inne zwierzaki Ale ona to juz taka sierota bo oberwala w nos od sarny, wrona ja zaatakowala, pszczoly pozadlily i mrowki pogryzly jak bylismy w lesie !
Piranha
Hejka!
Elle, wpływu bezpośredniego nie ma ale może wpłynąć pośrednio poprzez zwiększenie poziomu progesteronu (i czasem obniżenie estradiolu) i tym samym podwyższenie temperatury.
małe liski, piękny wykres, jeśli implantacja była w 8 dpo to jutro powinien wyjść cień na 10-tce :-)
mici, dziewczyny już wytłumaczyły, trzymam kciuki za wyniki!
Matik, piękna fotka - i Ciebie i psiaka :-)
zakręcona, no to nie dziwię się, że masz traumę jeśli chodzi o koty, jestem aż w szoku, że to mogą być tak agresywne zwierzaki i napaść kogoś bez powodu , całe szczęście, że moje maja charakter potulnego psa :-)
A ja choć testów już od dawna nie robię to czuję, że dziś mam pik E2, jutro będę mieć pik LH a pojutrze owulkę, ciekawe czy się pomylę czy nie ;-)
Elle, wpływu bezpośredniego nie ma ale może wpłynąć pośrednio poprzez zwiększenie poziomu progesteronu (i czasem obniżenie estradiolu) i tym samym podwyższenie temperatury.
małe liski, piękny wykres, jeśli implantacja była w 8 dpo to jutro powinien wyjść cień na 10-tce :-)
mici, dziewczyny już wytłumaczyły, trzymam kciuki za wyniki!
Matik, piękna fotka - i Ciebie i psiaka :-)
zakręcona, no to nie dziwię się, że masz traumę jeśli chodzi o koty, jestem aż w szoku, że to mogą być tak agresywne zwierzaki i napaść kogoś bez powodu , całe szczęście, że moje maja charakter potulnego psa :-)
A ja choć testów już od dawna nie robię to czuję, że dziś mam pik E2, jutro będę mieć pik LH a pojutrze owulkę, ciekawe czy się pomylę czy nie ;-)
Ostatnia edycja:
maran-atha
Piranha chcetnie bym sie z Tobą zamienila by mi owulacja wypadła w niedziele bo akurat mąz ma wolne w niedziele a tak to później ma dużo pracy I nie wiem jak bedziemy sie starac... u mnie dzis wystapiło jakies plamienie, wiec tez pewnie hormony świrują... tak to jest jak próbujemy ingerować w naturalną gospodarke hormonalną...
reklama
Podziel się: