reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
male liski ja to czułam, że Ci się udało, wczorajsza tempka i pozytywne testy owu to był dobry znak. po cichutku gratuluję. podobno bardzo dużo dziewczyn starających się miesiącami zachodziły w pierwszym drugim cyklu z castagnusem

akuku ja pierwsze cykle po porodzie też miałam długie 36-39, unormowały się na 27-32 po odstawieniu:-) synka od piersi (czyli jak miał 13 miesięcy)

kira witam ponownie, super że wróciłaś

maran trzymam kciuki

ja wczoraj miałam mega pms, dziś już jestem spokojniejsza

Ostatnia edycja:
kate nie robiłam, rano wstałam to nie było światła i nie miałam jak w tej ciemnej łazience, jutro powinna przyjść @ więc jak tempka bardzo nie spadnie to zrobię

kirus WITAJ!!! Bardzo sie ciesze te sie odezwałaś ♡ brakowało tu ciebie!

piranho mam nadzieje ze będzie mi dane obalic teorie z wysoka będą na dziewczynke ;) 5 czynników spelnilam napewno(dieta, odstep, mineraly, suplementy, jony tez dopilnowalam aby nas otaczaly przez dobry miesiac ;), ph- ksiezyc nie byl po mojej stronie no i hormony tylko w polowie splenilismy albo i mniej :/ ). Sowaczka jeszcze nie wstawiam bo boje sie zapeszyc :( ale to prenatalnych badaniach wstawie ;) obiecuje.

male liski cos mnie podkusilo zeby dzis wejsc i zobaczyc co u was a tu taka niespodzianka :* trzymam kciuki i wierzę ze z dnia na dzien bedzie kreseczka coraz mocniejsza ;) Smiac mi sie chce bo ja dokladnie w tym cyklu co sie poddalam i powiedzialam ze nic z tego zaskoczyłam... i tez byl to moj pierwszy cykl z castagnusem ale ja go bralam po owu w podwojnej dawce bo niby tez pomaga na wysoka prolaktyne- bo myslalam ze mam wysoka co sie pozniej okazalo ze wcale nie byla wysoko a wyciek z piersi mialam.Cos w tym castagnusie musi byc :-)

maran, ilaczku kciuki trzymam i nie puszczam &&&&&&&&&&&&

iweet a ty kiedy tescik robisz dzis ladnie tempka w gore odbila ;)
Piekne zdiecia robisz!! My mamy lustrzankę ale jakos nie czasu zeby ja rozpracowac.. mamy nikona d7000 i właśnie stwierdzilam ze trzeba kupić obiektyw porządny do portretów bo ten co byl w zestawie to jednak nie jest taki dobry ... myslalm o jakims obiektywie makro bo znajomy polecila... ale nie podala żadnych konkretnych danych... a nie chce kupic byle czekgo bo jednak takie obiektyw troche kosztuje....

matki sliczna z Ciebie kobietka, radosna, promienna ;)
przystojniaczkow masz tych swoich synkow!

kate glowka do góry!!!! Kazda z nas miala chwile slabosci przy diecie... ale jak se pomyslalm ile juz wytrzymałam to odechciewalo mi sie zakazanych rzeczy ;)

vievienka jeśli @ nie przyjdzie i tempka nie spadnie to zrobię test jutro. Obiektywy sprzedawane razem z lustrzankami (tzw obiektywy kitowe) to moim zdaniem strata kasy, są to zazwyczaj obiektywy dość ciemne. Lepiej kupić samo body i dokupić lepszy obiektyw. Obiektywy makro przydają się do zdjęć z bliska, czyli żeby sfotografować nosek dzidziusia albo usteczka (lub w przyrodzie kwiatki i robaczki z bliska), więc jeśli nie będziesz robiła dużo takich zdjęć to chyba nie warto. polecam obiektywy portretowe 50mm lub 35mm i koniecznie jasne np. z przysłoną 1.8 lub 1.4 (1.2 to już wyższa półka). ja mam 50mm 1.8. mam jeszcze uniwersalnego tamrona 17-50mm (czyli tak jak mają kitowe) tylko z przysłoną 2.8 i też robi fajne foty. Bardzo przydaje się na wakacjach, jak jest słonecznie (wtedy nie jest potrzebna taka niska przysłona) i ma fajny szeroki kadr.

male liski ja też po cichutku gratuluje co by nie zapeszać :) Ale jak cień jest na 25 to znaczy że ktoś tam jest :))

Iweet84 Kciuki za Twoje jutrzejsze kreseczki &&&&& Niech już @ nie przychodzi :))

Kirusia Witaj z powrotem :** Często myślałam co u Ciebie ... ważne że już jest dobrze i będzie teraz juz lepiej tylko

reklama
Do góry