kirus WITAJ!!! Bardzo sie ciesze te sie odezwałaś ♡ brakowało tu ciebie!
piranho mam nadzieje ze będzie mi dane obalic teorie z wysoka będą na dziewczynke
5 czynników spelnilam napewno(dieta, odstep, mineraly, suplementy, jony tez dopilnowalam aby nas otaczaly przez dobry miesiac
, ph- ksiezyc nie byl po mojej stronie no i hormony tylko w polowie splenilismy albo i mniej :/ ). Sowaczka jeszcze nie wstawiam bo boje sie zapeszyc
ale to prenatalnych badaniach wstawie
obiecuje.
male liski cos mnie podkusilo zeby dzis wejsc i zobaczyc co u was a tu taka niespodzianka :* trzymam kciuki i wierzę ze z dnia na dzien bedzie kreseczka coraz mocniejsza
Smiac mi sie chce bo ja dokladnie w tym cyklu co sie poddalam i powiedzialam ze nic z tego zaskoczyłam... i tez byl to moj pierwszy cykl z castagnusem ale ja go bralam po owu w podwojnej dawce bo niby tez pomaga na wysoka prolaktyne- bo myslalam ze mam wysoka co sie pozniej okazalo ze wcale nie byla wysoko a wyciek z piersi mialam.Cos w tym castagnusie musi byc :-)
maran, ilaczku kciuki trzymam i nie puszczam &&&&&&&&&&&&
iweet a ty kiedy tescik robisz dzis ladnie tempka w gore odbila
Piekne zdiecia robisz!! My mamy lustrzankę ale jakos nie czasu zeby ja rozpracowac.. mamy nikona d7000 i właśnie stwierdzilam ze trzeba kupić obiektyw porządny do portretów bo ten co byl w zestawie to jednak nie jest taki dobry ... myslalm o jakims obiektywie makro bo znajomy polecila... ale nie podala żadnych konkretnych danych... a nie chce kupic byle czekgo bo jednak takie obiektyw troche kosztuje....
matki sliczna z Ciebie kobietka, radosna, promienna
przystojniaczkow masz tych swoich synkow!
kate glowka do góry!!!! Kazda z nas miala chwile slabosci przy diecie... ale jak se pomyslalm ile juz wytrzymałam to odechciewalo mi sie zakazanych rzeczy