reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

dzien dbry wszystkim :)

zakrecona sliczne wlosy to twoje natralne krecone ? ja zawsze chcialam miec moja mama ma loki i kazda jej siostra i brat a u nas kazdy proste druty :-D tak po za tym sliczny brzuch:)

matko ja to bym tak chetnie poszla do fryzjera ale sie boje bo tu nie wiem jak scinaja i co ijade do polski to ide do fryzjera wiec moje wlosy sa prawie do tylka;p

co do imion przy nadii mialam caly czas inez pozniej od 20 tygodnia do porodu byla naomi urodzila sie zostala nadia i zaluje do dzis;p colin mial byc brian a pozniej wpadlo w ucho colin i zostal colinem a natan do urodzenia nie wiedzialam jakie imie urodzil sie predzej pytaja w szpitalu jakie imie a ja ze nie wiem :-D a oni do mnie ze dawno sie nie spotkali zeby dziecko nie mialo imienia ;p

tak z ciekawosci do dziewczyn planujace corki czy ktoras z was uzywa tampony ellen (jakos tak sie pisze ) one sa z kwasem mlekowym ? ja uzywam i nie wiem czy dzieki nim mam niskie ph ale chyba sa dobre :) ph nie jest jeszcze idealne bo mam 4,8 ale mialam ponad 5 .

ja kupilam sobie baby compa udalo sie tanio kupic nowego i czekam az przyjdzie zeby używać jako antykoncepcje :)

milego dnia wszystkim :)

reklama
Dzień dobry wszystkim :) mam takie pytanie- czy jest gdzies jakas lista gdzie moge podejrzec listę produktów zakazanych i wymaganych przy danej płci? Jestem właśnie w pracy i zdałam sobie sprawę ze nie wiem nawet czy moge pic herbaty ziołowe? Ja aktualnie odpuszczam stArania sierpniowe ze względu na urlop i odpusXzenie diety i suplemtow.czekam na 3 dc zeby porobić badania i przystępuje do działań :) pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za starające; a ciężarnym spokojnym ciazy.

Daria tak naturalnie mam krecone wlosy:-)

male liski
nie ma co sie poddawac Kazda z nas przechodzi gorsze dni ale glowa do gory i do przodu Do mnie jakos nie docieralo i nawet nie pomyslalam ze moze nam sie nie udeac w pierwszym cyklu Bylo to dla mnie oczywiste ze sie uda Kazda z nas predzej czy troszke pozniej bedzie miala swoja upragniona dzidzie Trzymaj sie

Vivienka ale u Ciebie tez leci szybko Czekam na info po wizycie :) na pewno wszystko bedzie dobrze

Airfix kurcze smutne to wszysko Dlaczego dzieci musza cierpiec tak przez swoich rodzicow ?? :( Twoja mama teraz u brata jest tak? Boze jak bym chciala zeby nad Toba i nade mna zasiwecilo slonce w tejs prawie i zebysmy nie musialy tego przezywac

Dziewczyny kochane, nawet ostatnio nie mam czasu podczytywać Was. dużo pracy, potem już nic mi się nie chce. i w kółko ktoś coś chce ode mnie... a weekend miałam cały pracujący, wczoraj padłam o 21 i spałam do rana
Zakrętko, piękne włosy, zazdroszczę tych loków, a kolor też jest mega, mnie ostatnio korci mocno zrobienie sobie takiego jasnego chłodnego blondu :)
Vivienka, kciuki za wizytę, na pewno będzie wszystko dobrze!
Piraniu, jak tam Wasze sprawy? mam nadzieję, że jest już lepiej

Zakrętko jakie Ty masz piękne loki i widać ze Ci ciaza służy :)

a powiedz mi pasemka tez robiłaś ciemne czy to jakieś wcześniejsze

Czy możecie powiedzieć kiedy waszym zdaniem była owulacji ? Bo co mi to dziwnie wyglada , fakt zmieniłam termometr :( bo mi mąż zabrał :) i został inny wiec po cichszy jeszcze mierze , normalnie jak nałóg :)
Pierwszy dzień cyklu jest od 36.80 tempka
ImageUploadedByForum BabyBoom1408371676.464517.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408371676.464517.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408371676.464517.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 62
Bo ten program wyznaczył na 13 a ovufriend na 14.08
ImageUploadedByForum BabyBoom1408372922.010595.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1408372922.010595.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1408372922.010595.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy orientujecie się czy mogę brać castagnus i inofolic (b9 +myoinozytol) razem? Nie namieszam za mocno....?
Ja już czekam na @ i zaczynam nowy cykl. Będę sie wspomagać właśnie inoflikiem (czemu to takie drogie?!) i castagnusem, bo ostatnio progesteron był niski. Po owu mam już duphaston. Castagnus bierze się cały cykl czy tylko do owu?
Ja też jakoś głupio założyłam się, że uda się w pierwszym cyklu... Na dodatek za wcześnie zrobiłam test z moczu i przyszło mega rozczarowanie, gdy beta wyszła ujemna, do dziś dnia nie mogę sobie darować, że coś tam było a nie ma :(. Ostatnio w ogóle mam takiego stracha, że wcale nam się nie uda... A gdy przedwczoraj dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży, to poprostu tak się poryczałam, że przez cały wieczór nie mogłam dojść do siebie :(

Zakrecona dziekuje ze pytasz. Juz sie otrzasnelam po tym wszystkim ale jakis tsm smutek pozostal... mam nadzieje ze mimo wszystko szybko uda sie zaciazyc. Zaczelam brac jeszcze castagnus w tym cyklu i musze isc do ginka po recepte na dupka i luteine tak jak to Pirania zalecala no i do dziela ;-) piekne wloski i w ogole super wygladasz jak na 30 tydz ciazy :tak:
Male liski glowa do gory i pamietaj ze mocno Ci kibicuje! Czemu przekladacie staranka? U mnie 5 cykl staran... bylam pewna ze maks w 3 sie uda a tu prosze juz od 7 miesiecy mozna powiedziec ze na diecie raz wiekszej raz mniejszej i na suplementach a nie wiadomo ile jeszcze ale nie poddam sie ;-) Tobie tez sie uda a moze juz sie udalo, widze ze plamienia ustaly
Gdusia wiem co czujesz... ale teraz na pewno beda II kreseczki :tak: castagnus bierz caly cykl a dupka z 2 dni po owulce.

Ostatnia edycja:
reklama
male liski powiem ci ze świat robi sie coraz glupszy... jest naprawde tyle par wśród moich znajomych co chca a nie moga zajść.. pomimo ze sa zdrowi.. a tu po drugiej stronie slyszysz tylko w Tv ze jakas chora matka znów zabiła niemowle albo wlozyla je po prostu do zamrażarki :(
Trzymam kciuki kochana abys juz za kilka dni zobaczyla II kreseczki ;) pamiętaj im dziwniejszy cykl tym lepiej ;)

gdusia tule mocno!! castagnus caly cykl ;) przez trzy miesiące

matik ja zielona jestem jak wyznaczyć owu.. zawsze opieralam sie na tym co ovufriend mi wyznaczyl albo jak czulam bol na podstawie bolu :/

elle glowka do gory :* ściskam cie mocno! Napewno niedługo będziesz nosila cud pod serduszkiem ♡

lili ty nasza pracocholiczko uważaj na siebie!! Chwile relaksu tez sa ważne dla równowagi ;)
zaglądaj częściej

daria skad ja to znam z fryzjerem... ja sie zawsze śmieje ze wole iść do dentysty niz do fryzjera :/
przez pseudo fryzjerke musiałam scuac wlosy z do piersi na 5 cm bo byly popalone :wściekła/y:

zakrecona ty tez mialas plamienia na początku prawda? Byly one tez spowodowane krwiaczkiem?
Nie denerwuj się ze nie możesz pomagać w remoncie, jetes w ciazy i to juz na końcówce takze delektuj sie :*

Ostatnia edycja:
Do góry