reklama
Hey hey
Aljul spelnienia marzeń
Gdusiatule ...
Elle kciuki
Okresowe uczucie tak tez jest we wczesnej ciąży
Czarna perla melduj nam sie tutaj!
Jak sie czujesz ?
Wiesz juz na 100% ze to chlopczyk?
Ana powtarzalas usg?
Zakrecona biore tylko zestaw witamin dla kobiet w ciąży
Co drugi dzien tak kazal mi lekarz.
Magnez powidzial ze w pozniejszym okresie ciazy :/
Daria ja miałam pegperego piko3 i dla mnie rewelacja.
Teraz jak przyjdzie czas to tez ten wozek bedzie
Narazie udalo nam sie kupic tak jak chcielismy maxi cosa mura 4 uzywany stan b.dobry od Niemców kolor czarno szary.
Wszystko gleboki,spacerowka fotelik do auta dwa spiworki folia parasol siatka przeciw moskita jakies kocyki i ten baranek.za jedyne 260 €
Potem wyciagne za to te same pieniadze
Dlatego lubie tskie rzeczy uzywane od niemcow kupowac.
A byla okazja wiec juz będzie
Czatowalismy na taki strzał
Wole powoli kompletowac juz niz na ostatnia chwile przepłacać
Milego dnia![]()
to w tym sklepie co ja kupuje w holandii nowy maxi cosi mura caly zestaw 299 e
Piranhu Czyli jednak te moje minerały nie sa takie złe ;-) Zwiększę od jutra suplementy magnezowe, bo dzis mi zostało tylko 3 tabl dla siebie i M. Kupię jeszcze chlorek magnezu sześciowodny do moczenia nóg i spray zrobię z tego.... male liski mi fajny artykuł podała o tym
Czyli - jak zwiększyć magnez w organizmie
A co mi zależy
3 tyg do starań zostały. W poniedziałek powinien się cykl zacząć, więc będę powtarzać hormony jeszcze- ale wydaje mi się że będą dziewczynkowe
Ale chce zrobić ,żebym potem nie żałowała jakby sie nie udało że nie przyłożyłam się ;-)
Piranhu napisze Ci PW.
Piranhu napisze Ci PW.
kate... Mi chyba poszedł do góry jak brałam teraz wit d3 do tego, bo miałam niedobór. Zreszta Piranha tak mówiła-ze pewnie u mnie sie nie wchłania bo mam niedobór D3 i faktycznie tak było. A spróbuj wiecej nabiału, sera żółtego..albo zwiększ dawke suplementu. A długo juz bierzesz suplementy i diete stosujesz? Bo ja od połowy kwietnia stosowałam a w czerwcu jeszcze te wyniki były nie za dobre ( takie jak w stopce ) i dopiero teraz jak skonczylam ta D3 , zmieniłam wapn z nowfoods na swanson, powtórzyłam badanie wapnia i jest super. Ty masz ten wapn w proszku? chyba dobrze kojarze...On tez jest bardzo dobry.
małe liski
Fanka BB :)
Kate a jaką dawkę wit d3 bierzesz? ja zaczynając dietę i suplementy miałam bardzo chłopczykowy wapń, sama dolna granica - po 1-1,5 miesiącu jedzenia sera żółtego, picia mleka kefirów (600 -700 ml dziennie) i łykania Ca w dawce 600-800 mg dziennie, skoczył mi do górnej granicy. Podobnie u męża. Ale wyniki wit d3 mieliśmy bardzo dobre, braliśmy po 1000 jednostek wit dziennie.
Dorcia ...cały czas zerkam na BB, czy jesteś już po wizycie..??? trzymam kciuki
Dorcia ...cały czas zerkam na BB, czy jesteś już po wizycie..??? trzymam kciuki
reklama
Podziel się: