reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczyny

Elle kurczę bardzo mi przykro , oby kolejnym razem wszystko sie udało &&&

Daria masz już znowu ochotę na dzidzię ??
Ja Ciebie podziwiam za ta odwagę ,nie posiadania dzieci tylko samego porodu .
Bo dzieci same teraz sobie bedą wkrótce pomagać :)

A powiedz mi ile w Niemczech płaca za dzieci ?
Bo przy okazji to są dość fajne pieniądze , pomoc od państwa rewelacyjna i mozna sobie pozwolić na 4 i więcej , prawda ?

Oby Ci się spełniły marzenia &&&&

Dorcia gratuluję , aż mi łzy popłynęły piękny prezent dla córki i pięknie to razem przeżywacie

Ostatnia edycja:
Elle, Gdusia, przykro mi, oj jakaś zła passa zagościła na forum ;/

dziewczyny a czy można jeść łososia przy diecie dziewczynkowej? jeżeli tak to jaki macie pomysł na jego przyrządzenie bo mam kawałek w lodówce i nie wiem co z tym zrobić?

a jakie pieczywo jecie?

suplementy - lukrecja jest dla M, czy źle pamiętam??

Witam :)

Matik akurat wczoraj o tobie przed spaniem myslalam ,ze dawno cie nieczytalam ;)
Jak sie czujesz?
Robisz juz badania?

Daria mozesz mi podac ta holenderska strone z wozkami :)

Matik tutaj na dziecko miesiecznie dostaje się 184 € jak juz masz trzech to po chyba 190 € wsumie czym wiecej dzieci wiecej to jest Kindergeld. Do tego przez rok dostajesz po 300 € elterngeld.
A jesli matka wczesniej pracowala to dostaje 67% wyplaty przez rok.juz bez tego 300 €.

Jesli chodzi o urtogest to moj lekarz mi powiedzial jak kobieta ma ciezko w ciaze zajsc to jak test pozytywny to duza dawka dopomagac tz 3× 200 mg

hej dziewczyny

Elle kurczę bardzo mi przykro , oby kolejnym razem wszystko sie udało &&&

Daria masz już znowu ochotę na dzidzię ??
Ja Ciebie podziwiam za ta odwagę ,nie posiadania dzieci tylko samego porodu .
Bo dzieci same teraz sobie bedą wkrótce pomagać :)

A powiedz mi ile w Niemczech płaca za dzieci ?
Bo przy okazji to są dość fajne pieniądze , pomoc od państwa rewelacyjna i mozna sobie pozwolić na 4 i więcej , prawda ?

Oby Ci się spełniły marzenia &&&&

Dorcia gratuluję , aż mi łzy popłynęły piękny prezent dla córki i pięknie to razem przeżywacie

ochote na dzieci to ja mam zawsze :) bo co dziecko dorasta to mi brakuje kolejnego :) nie ale narazie czekam namawiam teraz meza na baby compa i w nastepnym miesiacu w koncu kupie :)jako antykoncepcji a za rok dwa moze do planowania :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry