reklama
małe liski
Fanka BB :)
Kate to może być też błąd w laboratorium, bo odchylenie jest niewielkie. Ale masz bardzo ładny wynik - górna granica dla Ca to chyba 2,55 (?), a ty masz 2,30
Elle przykro mi bardzo...
Elle przykro mi bardzo...
maran-atha
Fanka BB :)
Elle bardzo mi przykro, bardzo...
Hej dziewczyny dopiero teraz znalazłam chwilke aby do was zajzec cały dzień kładłam ogórki do słoików i robiłam sałatke tez z ogórków
Daria0607 wcale sie tym nie przejmuj co ludzie mówią bo to ich taka natura a jak chcesz mieć czwórke dzieci to jest to twój wybór i nikogo to nie powinno interesować
Kate.. zycze ci tego aby i twoje marzenie o córci ci sie spełniło:-)
Ella bardzo mi przykro, przytulam
Daria0607 wcale sie tym nie przejmuj co ludzie mówią bo to ich taka natura a jak chcesz mieć czwórke dzieci to jest to twój wybór i nikogo to nie powinno interesować
Kate.. zycze ci tego aby i twoje marzenie o córci ci sie spełniło:-)
Ella bardzo mi przykro, przytulam
Elle kochana nawet nie wiesz jak bardzo mi przykro !!! TULĘ !!! Trzymaj się kochana ... pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce !!!
Aljul najlepszego i spełnienia marzeń - zwłaszcza tego jednego - dziewczynkowego !!!!
Dziewczynki przepraszam że tak ogólnikowo napiszę ale nie mam mocy
Na usg wszystko ok ... tak naprawdę to okaże się jak dostanę wyniki za 7-9 dni !
Kropek według usg jest starszy o 5 dni . Fikał tak mocno że nie dało się go pomierzyć bez "łapania" w ruchu. Płeć nieznana ... poprosiłam o zdjęcie nuba ...to myślałam że mnie wzrokiem Pani doktor zabije - zdjęcia nie otrzymałam bo się nie dało uchwycić ... za to plecki widziałam idealnie !
Nadal dla Was wszystkich ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
według mnie dziewuszkowe !!!
I chciałam Wam podziękować ... w szczególności Nuuśce , Piranhi i Maggie i Wam wszystkim za pamięć ... nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne !!!
Aaaaaaaaaa i moja córa dzisiaj otrzymała prezent na urodziny wraz ze zdjęciem dzidzi ... się popłakałyśmy obie !
Spokojnej nocy kobitki
Aljul najlepszego i spełnienia marzeń - zwłaszcza tego jednego - dziewczynkowego !!!!
Dziewczynki przepraszam że tak ogólnikowo napiszę ale nie mam mocy
Na usg wszystko ok ... tak naprawdę to okaże się jak dostanę wyniki za 7-9 dni !
Kropek według usg jest starszy o 5 dni . Fikał tak mocno że nie dało się go pomierzyć bez "łapania" w ruchu. Płeć nieznana ... poprosiłam o zdjęcie nuba ...to myślałam że mnie wzrokiem Pani doktor zabije - zdjęcia nie otrzymałam bo się nie dało uchwycić ... za to plecki widziałam idealnie !
Nadal dla Was wszystkich ślę
według mnie dziewuszkowe !!!
I chciałam Wam podziękować ... w szczególności Nuuśce , Piranhi i Maggie i Wam wszystkim za pamięć ... nawet nie wiecie jakie to dla mnie ważne !!!
Aaaaaaaaaa i moja córa dzisiaj otrzymała prezent na urodziny wraz ze zdjęciem dzidzi ... się popłakałyśmy obie !
Spokojnej nocy kobitki
Vivenka w tej ciaży czuje sie najgorzej od samego poczatku meczyły mnie mdłości az do 16tygodnia prawie z chłopakami tego nie miałam, oprócz zgagi to nic mi nie dolegało z chłopcami
Dorcia gratuluje zdrowej dzidzi a płeć jeszcze poznasz:-)
Dorcia gratuluje zdrowej dzidzi a płeć jeszcze poznasz:-)
reklama
maggie2205
Fan(ka)
Elle przykro mi :-(
Dorcia super że wszystko z kropkiem ok to najważniejsze, a płeć poznasz pewnie wkrótce
Prezent dla córci super :-)
Dobrej nocy
Dorcia super że wszystko z kropkiem ok to najważniejsze, a płeć poznasz pewnie wkrótce
Prezent dla córci super :-)
Dobrej nocy
Podziel się: