reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Ja mam już nie używam ale przez kilka cywili zauwazyłam ze na ok 3 dni przed owulacji było najwiecej paprotek a na ok tydzień przed kilka paprotek . Nie jest to idealne ale mniejwiecej pokaże
Musisz poobserwowac jak to u Ciebie wyjdzie
Musisz poobserwowac jak to u Ciebie wyjdzie
maran-atha
Daria ja mialam, uzywalam przez kilka miesiecy i powiem, ze nie za bardzo, on pokazuje wzrost estrogenow i wowczas slina sie krystalizuja tworzac paprotki, ja miewalam czasem mnostwo paprorek w 10 dniu cyklu a owulacja byla w 17dniu cyklu, wiec nie pokrywalo sie z dniami plidnymi nijak, potrafilo byc tez tak, ze jednego dnia mialam duzo paprotek a nastepnego malo... najwiecej paprotek zawsze wychodzlo rano po przebudzeniu... w ciagu dnia bylo nie zaduzo... ja nie polecam tego jako metoda wyznaczania plodnosci a tym bardziej nie polecam jako metoda antykoncepcji. Dla mnie na te chwile najbardziej wiarygodnym objawem plodnosci jest otwarta miekka i wysoko umieszczona szyjka macicy i sluz szyjowy przezroczysty i rozciagliwy jak takowe u mnie wystepuja to wiem, ze jest to czas plodny owulacyjny...
Matik2012
Podzielam zdanie manathy
zakrecona
Witajcie
Daria ja mam ten mikroskop i jak dla mnie był ok
MAcy gratuluje
Gdusia Tobie też oczywiście gratuluje
ale sie posypało u nas Super
Vivienka to super Zdolna Twoja córcia
Mamakaja u mnie też podobnie remont w toku
Elle kurcze nie pamietam jak łykałam ten apteczny b complex pamietam że wysyłałam skład Piranhy i ona mi odp w jakich dawkach łykać Trzymam kciuki
Daria ja mam ten mikroskop i jak dla mnie był ok
MAcy gratuluje
Gdusia Tobie też oczywiście gratuluje
ale sie posypało u nas Super
Vivienka to super Zdolna Twoja córcia
Mamakaja u mnie też podobnie remont w toku
Elle kurcze nie pamietam jak łykałam ten apteczny b complex pamietam że wysyłałam skład Piranhy i ona mi odp w jakich dawkach łykać Trzymam kciuki
Vivienka
Kevinka ty jesteś tez w de przecież to dlaczego placilas za utrogest??? Ja dostaje rozowa recepte od ginka i place tylko 5 € za recepte za 90szt
Moj ginek nie praktykuje bety dlatego swoja robilam w pl :/
Mam nadzieje ze smaki niedługo wrócą.A co do Alanka znam tylko starszego Pana i co wiem jest bardzo zaradny i w zyciu sobie poradzil.
A co do imienia to uważam ze cos zawsze w jakims imieniu jest. Mojej córci jak narazie sie pokrywa
A patrzalas na znaczenie czy ci sie pokrywa u starszych synkòw?
kate dziekuje moze to głupie ale boje sie jeszcze dodac suwaczka napewno po prenatalnych dodam obiecuje!
Moj ginek nie praktykuje bety dlatego swoja robilam w pl :/
Mam nadzieje ze smaki niedługo wrócą.A co do Alanka znam tylko starszego Pana i co wiem jest bardzo zaradny i w zyciu sobie poradzil.
A co do imienia to uważam ze cos zawsze w jakims imieniu jest. Mojej córci jak narazie sie pokrywa
A patrzalas na znaczenie czy ci sie pokrywa u starszych synkòw?
kate dziekuje moze to głupie ale boje sie jeszcze dodac suwaczka napewno po prenatalnych dodam obiecuje!
Witajcie,
Macy, Gdusia G R A T U L A C J E!!!!!!! i &&&&& za Wasze marzenia
Elmo, Daria &&&&& za @ .....żeby przyszła na czas
Kevinka ja tez mam Alanka i podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała kate jest naprawdę fajnym, zaradnym, grzecznym chłopczykiem, co do uroku osobistego też jak najbardziej się zgadzam - kładzie wszystkich na kolana i bardzo rozczula swoją osobą - ja osobiście bardzo namawiam Cię do tego imienia
co do rozczarowania o którym piszesz to ja naprawdę bardzo ale to bardzo Cię rozumiem... i powiem Ci że zawsze chciałam 2 bo u mnie i męża tak jest a po Alanku nabrałam ochoty na 3 dziecko - może i u Ciebie tak będzie
co do Skorpionów to straszne z nich uparciuchy - wiem coś o tym
Małe liski nas w zeszłym roku też zalali - okropna sprawa, duży pokój i łazienka nam pływały a sąsiad po pijanemu się kąpał i nie chciał drzwi otworzyć - nerw nam napsuł co nie miara, a jak już otworzył to powiedział że mieszkanie ubezpieczone to niech się leje .......BARAN....ubezpieczalnia przyznała odszkodowanie na telefon i się odwołałam więc dosyć dobry zwrot dostaliśmy
maran trzymam &&&&& za następny cykl, choć myślałam że w tamtym się już udało
Vivienko dla ciebie też &&&& za synka trzymam mocno i nie puszczam
Silna babeczka z córeczki, moi chłopcy też mieli 10,5 i 9,5 m-ca jak poszli na nóżki
Piranhiu Kaja prześliczna, kotki też bardzo fajne
Zakręciu ależ ten czas niemiłosiernie zasuwa .... jestem w szoku że to już ten tc
Elle oby to była jednak zdrowa ciąża &&&&&
Życzę wszystkim miłego dnia
Macy, Gdusia G R A T U L A C J E!!!!!!! i &&&&& za Wasze marzenia
Elmo, Daria &&&&& za @ .....żeby przyszła na czas
Kevinka ja tez mam Alanka i podpisuję się obiema rękami pod tym co napisała kate jest naprawdę fajnym, zaradnym, grzecznym chłopczykiem, co do uroku osobistego też jak najbardziej się zgadzam - kładzie wszystkich na kolana i bardzo rozczula swoją osobą - ja osobiście bardzo namawiam Cię do tego imienia
co do rozczarowania o którym piszesz to ja naprawdę bardzo ale to bardzo Cię rozumiem... i powiem Ci że zawsze chciałam 2 bo u mnie i męża tak jest a po Alanku nabrałam ochoty na 3 dziecko - może i u Ciebie tak będzie
co do Skorpionów to straszne z nich uparciuchy - wiem coś o tym
Małe liski nas w zeszłym roku też zalali - okropna sprawa, duży pokój i łazienka nam pływały a sąsiad po pijanemu się kąpał i nie chciał drzwi otworzyć - nerw nam napsuł co nie miara, a jak już otworzył to powiedział że mieszkanie ubezpieczone to niech się leje .......BARAN....ubezpieczalnia przyznała odszkodowanie na telefon i się odwołałam więc dosyć dobry zwrot dostaliśmy
maran trzymam &&&&& za następny cykl, choć myślałam że w tamtym się już udało
Vivienko dla ciebie też &&&& za synka trzymam mocno i nie puszczam
Silna babeczka z córeczki, moi chłopcy też mieli 10,5 i 9,5 m-ca jak poszli na nóżki
Piranhiu Kaja prześliczna, kotki też bardzo fajne
Zakręciu ależ ten czas niemiłosiernie zasuwa .... jestem w szoku że to już ten tc
Elle oby to była jednak zdrowa ciąża &&&&&
Życzę wszystkim miłego dnia
Tak czatalam znaczenie i niebardzo mi sie spodobal opis dlatego pytam.
Do starszych pasuje.
Vivienka niewiem dlaczego musialam az tyle płacić :/
U mnie tak samo niewszystkie badania sa darmowe i usg tylko trzy przysluguja.
Do starszych pasuje.
Vivienka niewiem dlaczego musialam az tyle płacić :/
U mnie tak samo niewszystkie badania sa darmowe i usg tylko trzy przysluguja.
Elle87
KochajacaMama87
Zakrecona ok podjade do apteki i cos kupie. Nie pamietasz pewnie jak ten Twoj apteczny b complex sie nazywal?
Vivienka jesli nie mam plamien to chyba nie ma sensu zebym zalatwiala sobie luteine dopochwowo? Chcialam dostac sie dzis do swojego ginka ale jest 3tyg na urlopie jesli jutro bedzie cos nie tak z beta to chyba bede musiala szybko poszukac innego ginka i podpytac jak podtrzymac ciaze... strasznie sie martwie tym wszystkim. Te testy daly mi do myslenia ze chyba cos nie tak. Jutro rano robie inny test
Vivienka jesli nie mam plamien to chyba nie ma sensu zebym zalatwiala sobie luteine dopochwowo? Chcialam dostac sie dzis do swojego ginka ale jest 3tyg na urlopie jesli jutro bedzie cos nie tak z beta to chyba bede musiala szybko poszukac innego ginka i podpytac jak podtrzymac ciaze... strasznie sie martwie tym wszystkim. Te testy daly mi do myslenia ze chyba cos nie tak. Jutro rano robie inny test
reklama
A widzialyscie kiedys takie cos
Nowoczesna antykoncepcja - Lady-Comp, Baby-Comp, pearly
Kiedys jak na forum styczniowek 2006 pisala dziewczyny byly zachwycone i polecaly.
Nowoczesna antykoncepcja - Lady-Comp, Baby-Comp, pearly
Kiedys jak na forum styczniowek 2006 pisala dziewczyny byly zachwycone i polecaly.
Podziel się: