reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Macy super, gratuluje!
Gdusia jak dzisiejszy test?
Ja jestem zalamana bo chyba to koniec mojej ciazy :-( kreska na tescie wcale nie ciemnieje, dzis juz w ogole jest cien cienia a to juz 16dpo. Pewnie ciaza sie nie utrzyma :-(

Macy GRATULUJE !!!!!! I strasznie się cieszę !!!!
Ty tak po cichutku , nic się nie chwaliłaś, ze działasz
Kiesy wyjeżdzacie z PL?

wpadne później, musze jechać na zakupy

Macy ale niespodzianka :) Gratuluje! Zycze zdrowka kochana :*

Elle Gdusia &&&&&& nie puszczam!

Ania_g21 tak masz racje co sie odwlecze... zobaczysz uda sie!

&&&&&& za was wszystkie dziewczyny!

Mamakaja mały napewno poczeka az mu przyszykujecie pokoik zobaczysz. Urodzi sie dopiero na gotowe :tak:

A u mnie sytuacja troche podbramkowa sie ostatnio przytrafila, oj bede teraz czekac na @ jak nigdy :zawstydzona/y: jakiez to zycie pokićkane heh

elmo ja rowniez czekam na @ i jestem pelna obaw i stresu masakra;/ jeszcze wczoraj wymiotowalam i zawroty glowy mam nadzieje ze to tylko jakies oslabienie :)

Ella - poszłaś na bete? nadal trzymam kciuki!
Gdusia - faktycznie mało... leć do ginekologa skonsultować dawke... bo możliwe, że będzie potrzebna wyższa... bardzo dobrze, że to sprawdziłaś...

reklama
Marchew tak byłam wczoraj na becie i wynik dopiero będę miec po jutrzejszym badaniu :-( wczoraj kreska na teście była ciemniejsza niż dzisiejsza ale jeszcze sporo jej brakowało do kontrolnej... a dziś jest tylko cien cienia. chyba wizyta dziś u ginka nic nie da? biorę dupka pół tabletki rano i pół wieczorem. chyba dziś kupię test apteczny bo mam tylko z ebay 10-tki, może coś z nimi nie gra sama nie wiem :dry:
20140811_111359.jpg

Załączniki

• 20140811_111359.jpg
    20140811_111359.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
Do góry