reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Macy super, gratuluje!
Gdusia jak dzisiejszy test?
Ja jestem zalamana bo chyba to koniec mojej ciazy :-( kreska na tescie wcale nie ciemnieje, dzis juz w ogole jest cien cienia a to juz 16dpo. Pewnie ciaza sie nie utrzyma :-(

Macy GRATULUJE !!!!!! I strasznie się cieszę !!!!
Ty tak po cichutku , nic się nie chwaliłaś, ze działasz
Kiesy wyjeżdzacie z PL?

wpadne później, musze jechać na zakupy

Macy ale niespodzianka :) Gratuluje! Zycze zdrowka kochana :*

Elle Gdusia &&&&&& nie puszczam!

Ania_g21 tak masz racje co sie odwlecze... zobaczysz uda sie!

&&&&&& za was wszystkie dziewczyny!

Mamakaja mały napewno poczeka az mu przyszykujecie pokoik zobaczysz. Urodzi sie dopiero na gotowe :tak:

A u mnie sytuacja troche podbramkowa sie ostatnio przytrafila, oj bede teraz czekac na @ jak nigdy :zawstydzona/y: jakiez to zycie pokićkane heh

elmo ja rowniez czekam na @ i jestem pelna obaw i stresu masakra;/ jeszcze wczoraj wymiotowalam i zawroty glowy mam nadzieje ze to tylko jakies oslabienie :)

Ella - poszłaś na bete? nadal trzymam kciuki!
Gdusia - faktycznie mało... leć do ginekologa skonsultować dawke... bo możliwe, że będzie potrzebna wyższa... bardzo dobrze, że to sprawdziłaś...

reklama
Marchew tak byłam wczoraj na becie i wynik dopiero będę miec po jutrzejszym badaniu :-( wczoraj kreska na teście była ciemniejsza niż dzisiejsza ale jeszcze sporo jej brakowało do kontrolnej... a dziś jest tylko cien cienia. chyba wizyta dziś u ginka nic nie da? biorę dupka pół tabletki rano i pół wieczorem. chyba dziś kupię test apteczny bo mam tylko z ebay 10-tki, może coś z nimi nie gra sama nie wiem :dry:
20140811_111359.jpg

Załączniki

• 20140811_111359.jpg
    20140811_111359.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Do góry