reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

hejka :)

Dorcia
no wiesz co !!!!!! jak moglas???? zebym musiala na lutowych 2015 czytac jak po wizycie :) ciesze sie ze wszystko dobrze Daj znac jak bedziesz po prenatalnych

Mici witaj:)

Airfix kurcze kochana musialo Cie to jeszcze zlapac :( duzo zdrowka Trzymam kciuki za lepsze dni

Maran udanego wyjazdu :)

Male liski my tez w tym roku bez wyjazdu jedynie w weekendy nadrabiamy W ten bylismy wiedzorem na plazy a w niedziele na dzialce kolegi na takim totalnym odludziu w lesie i niedaleko jeziora Super relax a o gorach w tym roku moge pomarzyc :) a tak uwielbiamy Co roku gdzies jezdzilismy i lazilismy po gorach Rowniez Wam zycze milego wyjazdu I oczywiscie mega kciuki za ten cykl i zebynplamienie sie juz nie pojawialo

Elle kciuki za bete o ktorej mas miec wyniki?

Kevinka doskonale Cie rozumiem bo przeszlam przez to samo jak okazuje sie ze marzenie sie nie spelni to jest zal i smutek ale z kazdym dniem bedzie lepiej Ja juz pogodzilam z tym ze bedzie synus i jestem szczesliwa :) Jeszcze raz gratuluje

Piranhu nie bede oryginalna i powiem to samo cudowne masz dzieci Kociaki tez super Dalej trYmam kciuki za lepsze czasy u Was :*

Milego popoludnia

Ostatnia edycja:
reklama
Piranha ja mam zwykłe male akwarium bo moje to wieksze zaczeło cieknac jak w PL bylismy I 2 tygodnie chyba cieklo I mi szafke, która specjalnie pod to akwarium kupiłam rozdupcyło, dobrze, ze wyciek nie był jakoś wielki tylko sie saczyło bo by sasiadów zalało... no ale szafka namiekla przez ten czas i sie porozklejała, napeczniała i jak wrócilismy to pierwsze co co pojechałam kupic inne akwarium I musiałam zainwestowac w mniejsze bo po uropie bylismy spłukani I kasy na duże nie było a rybek szkoda mi było bo mnie uspakajają, wiec kupilismy takie małe 70l I teraz mam w nim takie malutkie rybki tylko... no jedna jest wiekla bo to zbrojnik I ma ze 12-15cm 1 scalar co sie uchował z poprzedniego alwarium tez duzy juz jest no a reszta to kpuiłam mieczyki, głupiki I jeden rekinek - brzanka rekinia :) nie chce dużo rybek bo nie mam warunków a nie chce ich meczyc w takiej malej powierzchni... Tez bym chciała takie wielkie morskie bo te rybki morskie sa takie ladne, ale I drogie, ale to może jak na emeryturze bede to sie tym zajme hehehe....

Elle doczytalam kiedy bedziesz miala wyniki bety :) ja tez mialam b 50 w kapsulkach to kupilam w aptece b complex i je stopniowo zmniejszalam

Zakręcia kurcze widzisz należy mi się kopniak ...racja !!!
Ale jak już wiesz kropek ma 6,5 cm i jak na razie jest ok. Prenatalne we środę o ile będę się dobrze czuć i dzidziulka będzie współpracować !
A jak u Ciebie ??? Jak się czujecie ???

Elle &&&&&&&&&&&&

Dla Was wszystkich dziewuszki &&&&&&&&&&&&&&&
i oczywiście świeże ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
piranha kate to ładnie ważą te wasze dzieciaki. czyli jednak mój troszkę za mało. urodził się wcześniakiem z waga 2600g ale szybko nadrobił rówieśników i w pierwszy miesiąc po urodzeniu przybrał 2kg. Lekarze się śmiali że chyba mam śmietankę a nie mleko :) potem już mniej przybierał ale do roku czasu był fajnym grubaskiem ;) zrobił się chudy jak ruszył na nogi

małe liski u mnie owu wg planu była w piątek. cieszy mnie to bo było przed pełnią i w znaku żeńskim, do tego jonas tez wychodził mi akurat 8 sierpnia na dziewczynkę, czyli jony w 100%, ale były momenty że nie udało mi się przypilnować ph (bo pojechałam na zakupy a jak wróciłam to było 5,5), od razu zbiłam ale boję się że jony, odstęp, dieta, suplementy to może być za mało, bo za ph dałabym sobie tylko 0,5 pkt :( a minerały i hormony bardziej chłopczykowe. Więc w sumie jak sie nie uda w tym cyklu zaciążyć to nie będę bardzo rozpaczała, a na następny cykl spróbuje O+12 :D trzymam kciuki za Twoje staranka

elle to super, chyba już po cichu można ci gratulować :-)

Ostatnia edycja:
Piranhiu dzięki za informacje, muszę sobie na spokojnie wieczorem przetłumaczyć...szczerze mówiąc już jestem zakręcona jeśli chodzi o tą wit b6. Zobaczymy jak wyjdzie estradiol w następnym cyklu

Kevinka życzliwych olej ciepłym...wiesz czym :) ...wyobrażam sobie że masz właśnie mieszane uczucia w sobie. Ja również wierzyłam, byłam nawet przekonana że będzie teraz u ciebie córcia. ...Nosisz w sobie małe cudo, wiele kobiet chciałoby teraz być na twoim miejscu. Będziesz miała piękną dużą rodzinę a jak po porodzie zobaczysz swojego synka, spojrzysz w te małe oczęta...sama wiesz :)

Dorcia
super że jest wszystko w porządku. Trzymam kciuki za usg w środę.

Ja jednak odstawiam Jonasa bo nie pokryl mi sie w tym miesiacu z owulacja. Tzn popatrzę tylko ma księżyc w znaku. Oczywiście mam opóźnienie @ ale patrzac ze owu byla nie o czasie to normalne i zaczynamy starania. Mój zaczyna swirowac wczoraj czytajac bajke dla dzieci wola do mnie bedzie 3 dziewczynka widze nasza rodzine więc biegnę patrze a tam obrazek wrozka król królowa i 3 ksiezniczki przy stole siedzą i myślę chłop zwariowal :-(

reklama
Do góry