małe liski
Fanka BB :)
maran-atha dzięki chciałabym żeby się udało w tym cyklu, ale "czuję" że dopóki nie pozbędę się tych plamień to z ciąży nici. Obym się myliła ciekawa jestem co się dzieje z hormonami u mnie - w maju miałam piękne dziewczynkowe poziomy. To dziewczyny będą szalały na wyjeździe my w tym roku odpuściliśmy sobie większe wakacje - wyjeżdżamy tylko weekendowo, w ten weekend byliśmy u prababci chłopaków (muszę wam się kiedyś pochwalić moją babcią - ma figurę modelki, wygląda jakby miała 20 lat mniej, biega codziennie a w komórce, w telefonie ma ustawiony dzwonek benny hilla taka niecodzienna babcia ). Przy okazji wizyty u babci, pozwiedzaliśmy Kazimierz Dolny, a w ten dłuższy weekend wybierzemy się do rodziny mojego m., pojedziemy w Góry Świętokrzyskie, może uda mi się namówić m. i zahaczymy o Kraków, dawno nie byliśmy. Chłopcom podobają się takie wycieczki - mają swoje osobiste plecaki , zawsze w piątek pakują ulubione zabawki i kaszkietówki, jeden do plecaka z obrazkiem spiderman'a drugi do plecaka z obrazkiem batmana