reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny, jestem dopiero 8dpo, to możliwe w ogóle, ze tak szybko coś widać? To jest test "10", ale to nie jest z porannego moczu, fakt, że trzymałam cały dzień, no ale...
Boje się, że coś nie tak...
Dziś robiłam progesteron, bo chciałam spr czy nie spadł i nadal jest prodziewczynkowy,a tu trzeba było raczej betę oznaczać :szok:
Powiedzcie mi, duphastonu nie sprzedadzą mi bez recepty?

Bez recety nie ale sprobuj na doz to taka apteka internetowa vo odbierasz w swoim miescie oni czesto daja bez patrzenia co w srodku. Mi się tak zawsze udaje tylko wysylam siostrzenia robi mine i mówi to jakas kontynuacja i dostaje

Gdusia u nas na przykład dupka nie kupisz bez recepty ... chyba że ma się znajomości to można receptę donieść później
Co do czasu zrobienia testu ... ja bym powtórzyła za dwa dni albo jutro z porannego moczu i zobacz czy ukaże się kreseczka do 5 minut ... później też obserwuj. A progesteron jaki jest ?

kevinka - może być też tak, że jakbyś się przykładała to może byś wcale w ciąży nie była... wydaje mi się, że przez zakwaszanie ciężej jest zajść w ciąże...
a tak masz kolejny cud po serduszkiem :)

Elle87 no nie mogę doczekać się wieści w sprawie bety, a powiedz jak zrobiłaś tampon z limonki?

gdusia widzę, ze same zadowolone dziewczyny są na forum, moje gratulacje ;)

reklama
dziewczyny a po ile kupujecie te paski ph merc i na jakiej stronce, trochę drogie są te paski, ja mam takie za 20 zł, chyba nie są zbyt dobre, a ph to jednak ważna sprawa ;/

Do góry