reklama
Dziewczyny, jestem dopiero 8dpo, to możliwe w ogóle, ze tak szybko coś widać? To jest test "10", ale to nie jest z porannego moczu, fakt, że trzymałam cały dzień, no ale...
Boje się, że coś nie tak...
Dziś robiłam progesteron, bo chciałam spr czy nie spadł i nadal jest prodziewczynkowy,a tu trzeba było raczej betę oznaczać
Powiedzcie mi, duphastonu nie sprzedadzą mi bez recepty?
Boje się, że coś nie tak...
Dziś robiłam progesteron, bo chciałam spr czy nie spadł i nadal jest prodziewczynkowy,a tu trzeba było raczej betę oznaczać
Powiedzcie mi, duphastonu nie sprzedadzą mi bez recepty?
Bez recety nie ale sprobuj na doz to taka apteka internetowa vo odbierasz w swoim miescie oni czesto daja bez patrzenia co w srodku. Mi się tak zawsze udaje tylko wysylam siostrzenia robi mine i mówi to jakas kontynuacja i dostaje
maran-atha
Fanka BB :)
Gdusia kreska jest I to wcale nie cien cienia ale dosc dobrze widoczna wiec I hormon ciazowy byc musi... &&&& trzymam bedzie dobrze
Gdusia u nas na przykład dupka nie kupisz bez recepty ... chyba że ma się znajomości to można receptę donieść później
Co do czasu zrobienia testu ... ja bym powtórzyła za dwa dni albo jutro z porannego moczu i zobacz czy ukaże się kreseczka do 5 minut ... później też obserwuj. A progesteron jaki jest ?
Co do czasu zrobienia testu ... ja bym powtórzyła za dwa dni albo jutro z porannego moczu i zobacz czy ukaże się kreseczka do 5 minut ... później też obserwuj. A progesteron jaki jest ?
Mar-chew
Fanka BB :)
kevinka - może być też tak, że jakbyś się przykładała to może byś wcale w ciąży nie była... wydaje mi się, że przez zakwaszanie ciężej jest zajść w ciąże...
a tak masz kolejny cud po serduszkiem
a tak masz kolejny cud po serduszkiem
reklama
Podziel się: