reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
maran dzięki, w takim razie będę się ostro zakwaszać do owulacji

lili cykle już od około listopada sprawdzam testami owulacyjnymi, a od kwietnia mierzę temperaturę. u mnie też niestety owu różnie wypada i do tego bóle owulacyjne też różnie wypadają (raz dzień przed owu, raz kilka dni) dlatego zdecydowałam się na osłabienie plemników i staranka codziennie do dnia pozytywnego testu, ostatni test jaki dziś robiłam nie był jeszcze pozytywny, mam nadzieje że ten wieczorem już będzie (bo strasznie chciałabym owu w piątek - bo znak żeński, jonas i przed pełnią) ale jeśli druga kreska będzie jeszcze słaba, to dziś znowu staranka. Na przyszły cykl mam w planach spróbować O+12, no chyba że się uda, ale w tym cyklu nie udało mi się do końca przypilnować ph po starankach i duże prawdopodobieństwo że wyjdzie z tego synek. O+12 działa się 12 godzin po bólu owulacyjnym (jeśli twój ból oznacza pękniecie pęcherzyka, bo ja np. bóle owulacyjne mam jeszcze przed owulacją, a podczas pękania pęcherzyka ten ból czasami się w ogóle nie różni od tych wcześniejszych). Myślę że jak zadziałasz te 8 godzin po bólu to też by było ok.

Ostatnia edycja:
Ja tak tylko na szybkiego wpadlam a tu takie super wiesci!!!!!
Elletak po ciuchu juz gratuluję tescior widac nawet na zdieciu kreseczke takze kropeczka jest i napewno za kilka dni będzie piękna druga krecha!!!

maran ja mysle ze implantacja byla wczoraj dlatego dzisiejszy test nie wyszedl na moje oko w sobote juz cos powinno byc widac na tescie.Mi te testy co sa dołączone do testów owu wychodzily dopiero po terminie i to tez slabo.Ja bylam zadowolona z clearblue bo pokazał ladna kreseczke dwa dni po @ a ten pasek z niebeska koncowka zabarwil sie na taki sam kolor jak kontrolna dopiero po 5 tygodniu.
trzymam kciuki i nie puszczam!!!

U mnie jakas dziwna pogoda... slabe ciśnienie a tym samym jestem wypluta :/

Babeczki mam pytanie za 100 punktów z czego robia sie krwiaczki w macicy?? Dlaczego one powstają? Meczy mnie skad sie to u mnie wzielo?

Vivienka mam nadzieje ze do Ciebie dolacze jednak ;-) a powiedz mi jakiego teraz testu uzywalas i Ci wyszedl cien tez w 10 dniu po owulacji, bo widze ze masz zaznaczone na wykresie? Tez tego z niebieska koncowka? Mowisz ze dopiero po terminie @ byla wyrazna druga kreska?

Elle napewno dolaczysz do zafasolkowanych a test za dwa dni i w poniedziałek tylko to potwierdzi ;)
tak przed @ wyszedl mi cen ale byl to naprawde cien... z tymi testami z niebieska koncowka taki ladny jak ten 4 na fotce byl dopiero po 5 tyg :/ ale clearblue wyszedl juz chyba w 14 dniu ladny.

Vivienka no to faktycznie pozno wyszedl Ci pozytyw :-) trzymam kciuki za synka :tak:
Czarna perla gratuluje synusia i wiadomo najwazniejsze ze zdrowe. A w ktorym jestes tygodniu? Widzialas siusiaka na usg? Tobie chyba tak wczesnie wyszedl pozytywny test ciazowy? Mozesz przypomniec swoje staranka jak dlugo stosowalas diete i bralas suplementy i czy pilnowalas ph? Chyba skutecznosc spada co mnie martwi :sorry2:

czarna_perła gratuluje kochana synusia :DDD !!

liluś,maggie, matik wpisalam Was na liste z nowa data :))))

attachment.php

Starających się : 15
Oczekujących na staranka : 2

SIERPIEŃ 2014 :

Elle87 - termin @ 11.08 ( 4 cykl starań )
Roszpunka - termin @ 11.08 ( 3 cykl starań )
Justi - termin @ 12.08 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 15.08 ( 15 cykl starań )
iweet84 - termin @ 25 .08 ( 1 cykl starań )
Matik2012 - termin @ 26.08 ( 16 cykl starań )
małe liski - termin @ 26.08 ( 3 cykl starań )
lilly78 - termin @ 31.08 ( 3 cykl starań )
ilaczek - termin @ .08 ( 3 cykl starań )

WRZESIEŃ 2014 :

maggie2205 - termin @ 02.09 ( 2 cykl starań )
Annette - termin @ 03.09 ( 1 cykl starań )
Katriina - termin @ 17.09 ( 1 cykl starań )
Airfix - termin @ 20.09 ( 13 cykl starań )
gdusia_- termin @ .09 ( 1 cykl starań )
Verita - termin @ .09 ( 1 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

kate.. (lato 2014 )
ania_g21 ( wiosna 2015 )

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry